kimse yokmu pazardan geldik biz ütü yapıcam birazdan...
Enemm kolay gelsin şekerimmkimse yokmu pazardan geldik biz ütü yapıcam birazdan...
ben buralardayım canım
hg canımm kayseriden pastırma getirdımm m ne cekıregııı:))))))))))))
napıyon kıs sabah sbah spor mugünaydınnn kızlarr
tşk edim flockem napan:79:herkese günaydınlar....avatarlarınız çok güzel olmuş...................
napiim burcum,uyanmaya çalışıyorum...gene pazartesi oldu yaaa.yetkili kişilere söylesek de cmt ve pazar günleri 48'er saat olsa,pazartesi de 24 değil de mesela 5-6 saatlik olsa ve hoop diye salıya bağlansak,olmaz mı acep?:129:tşk edim flockem napan:79:
hetta olmasa heç direk çarşamba dan baslasak bu secimdöneimnde söliyek kesin yaparlarrnapiim burcum,uyanmaya çalışıyorum...gene pazartesi oldu yaaa.yetkili kişilere söylesek de cmt ve pazar günleri 48'er saat olsa,pazartesi de 24 değil de mesela 5-6 saatlik olsa ve hoop diye salıya bağlansak,olmaz mı acep?:129:
siyah,kesimi dökümlü çok güsel bi bluz buldum,onu aldım,mini eteğim vardı bi tene,onun üstüne çok hoş oldu gari....ama burcum var yaaaa,bi dağıttım....bi kudurdum....bi kurtlarımı döktüm sorma!flockem naptın yemek işini kolunu kesmedin umarım
ohhhhh iyi yapsın datlummmm kurtlarcık da disko görmüş oldusiyah,kesimi dökümlü çok güsel bi bluz buldum,onu aldım,mini eteğim vardı bi tene,onun üstüne çok hoş oldu gari....ama burcum var yaaaa,bi dağıttım....bi kudurdum....bi kurtlarımı döktüm sorma!
o vakit de lanetli gün çarşamba olurdu....böyle fıkra bilem var:hetta olmasa heç direk çarşamba dan baslasak bu secimdöneimnde söliyek kesin yaparlarr
enem benim herüf bilem şaştı...eve gelip de kapıyı açmamızla birlikte ayakkabıları fırlatmam bir oldu...sabah bilem daha zonk zonk ediyodu ayaklarım....kafamı da heç sorma gari....ohhhhh iyi yapsın datlummmm kurtlarcık da disko görmüş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?