kıslar pazara gidicez eşim gelip alıcak birazda oğluşta gelicek yine gelirim birazdanen baştada demiştim yenilik takıntım var bunalımdayııııınnn ben nelerimi yeniledim daha söylesemmmm
kız 8 senede bir gerekiyomuş olsun yenilerim belki ozamana blem dayanamam:26:
ya benimkilerde küçüldü 50 kilo olunca ama ya yine kilo alırsak ileride:44:hee benımkıler kılo verınce cok kuculduler buyutturecem ben
ya benimkilerde küçüldü 50 kilo olunca ama ya yine kilo alırsak ileride:44:
evimiii eşyalarımıııı arkadaşlarımıııı eledim,hayatımı değiştirdim sınavlara hazırlanıyorum saçlarımı kısaçık kestirdiim 3 numara 4 ay önce şimdi bakımlarla uzattım gürleştirdim dişlerimiii,cildim için cildiyeye gittim gardrobumu attım kıyafet tarzımı değiştirdimmm,spora başladım kalça sıkılaştırmak için psikologa gittim üzüntülerimi atmak yenilenmek için şimdide ev alalım istiyorum burnumu göğüslerimi
kendim aldığım tüylerimi asssla dediğim ağdacıya emanet ettim dahası varda bukadarı yeter +18 olacak yoksa
takıntımvarrr ben varya kızken habire sevgilimden bıkardım aynı kişiyi sevmekten bıkardım bağlanamazdım bu yüzden ama iyiki eşimle tanışmışım 2 sene gerçi hep sebepsiz ayrılıklarım oldu işte sırf bu yüzden yeni yeni yeniiiiiiiiiiiiiiiii
oo cimcime süper yapmışım ..değişim her zaman iyidir...
3 numara saç mı... amanın nasıl kıydın saçlarına ...küçük osman mı oldun
cimcime bakım forfülün..badem yağı e vitamini mi karışımı mı...
eczaneden tavsiye aldım.. ampul kır şampuanına dedii..
ama ampul yağ değil mi yaaa...
başak burcuyum yükselenim aslan ay burcum koç ama genelde koçve aslan gbi olduğumu söylerler zaten onlar daha ağır basıyormuş
temizlik takıntımıda başaktan almışım sabahlara kadar termizlik yaparım döner evime pismiş gbi takarım ben delircem artık vallahi yaaa
ayyy ikizler teysem var allahım iflahımı kuruturdu alışverişte gelir eve karardeğiştirir birdaha gder ayyy ama çok severim mantık delisidir fffffffffff öözledimşimdi ağlıcammm
ben 1 senedir kullanıyorum başlardda döker sonra güçsüzleri attıktan sonra dökülme durur tamamen öle oluyo
kızken böyle değildim enerjimi arkadaşlarla atardım ama geldim bu allahın unuttugu memlekete herrgün evde hergn evde yok olmadı ben taktım temizliğe kendime.o ateşli hatun gitti yerine göğüs yaptırmadan yatağa blem girmek istemeyen hanım geldi taktım kafaya göğüs estetiği olmazsam kendimi iyi hissetmicem ama bu daha yeni oldu önceleri yoktu bu takındım gayen te iyiydim yani o şeyde
sen evlimiydin tatlım ona gre konuşam TWWOÇİ oldumu pek konuşmeyoz aklı karışıoda
tamam tatlım görüşrüz...kızlar ben kaçıyorum yarın pazar benmki evde olmadığı bir zaman gelirim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum iyi bakın kendinize
canım o tarz şeyler hani kür yaptıktan sonra saçı duruluyorsun falan saç daha çok kuruyormuş eğer biraz paraya kıyarsan iyi markaların saç bakım maskesini al derim nettende sipariş verebilirsin ben öyle yapıyorumÇam berteni benim saçlarımı resmen feci şekilde döktü ..şampuanım kapaını açtım neyseki uçucu yağlardan uçtu gitti sonra birdaha dökmedim. dökülmeside kesildii
sinameki alıcam o zaman...
banada eczaneden karışım yaptırmıştım... 2-3 çeşit ampul kırdı ..sonra bilmem kaç kutu badem yağı.. biraz su biraz alkol... sır gibi karışım yaptı.. dermatolğum bana karışım yazdı
o anca 1 senede bitecek
sinameki deneyim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?