Ölümüne Geyik Topiği :-))

en baştada demiştim yenilik takıntım var bunalımdayııııınnn ben nelerimi yeniledim daha söylesemmmm
kız 8 senede bir gerekiyomuş olsun yenilerim belki ozamana blem dayanamam:26:
kıslar pazara gidicez eşim gelip alıcak birazda oğluşta gelicek yine gelirim birazdan
belki diğer arkadaşlarda gelmiş olur ben yokkene ...
cimcime merak ettim şu yenilenme konusunu lütfen yaz neleri yeniledin okucam bak yaz olurmu...

evimiii eşyalarımıııı arkadaşlarımıııı eledim,hayatımı değiştirdim sınavlara hazırlanıyorum saçlarımı kısaçık kestirdiim 3 numara 4 ay önce şimdi bakımlarla uzattım gürleştirdim dişlerimiii,cildim için cildiyeye gittim gardrobumu attım kıyafet tarzımı değiştirdimmm,spora başladım kalça sıkılaştırmak için psikologa gittim üzüntülerimi atmak yenilenmek için şimdide ev alalım istiyorum burnumu göğüslerimi
kendim aldığım tüylerimi asssla dediğim ağdacıya emanet ettim dahası varda bukadarı yeter +18 olacak yoksa

oo cimcime süper yapmışım ..değişim her zaman iyidir...

3 numara saç mı... amanın nasıl kıydın saçlarına ...küçük osman mı oldun

takıntımvarrr ben varya kızken habire sevgilimden bıkardım aynı kişiyi sevmekten bıkardım bağlanamazdım bu yüzden ama iyiki eşimle tanışmışım 2 sene gerçi hep sebepsiz ayrılıklarım oldu işte sırf bu yüzden yeni yeni yeniiiiiiiiiiiiiiiii

cimcime hangi burçtun sen ...ikizler veya yay mı yoksam...

oo cimcime süper yapmışım ..değişim her zaman iyidir...

3 numara saç mı... amanın nasıl kıydın saçlarına ...küçük osman mı oldun

ben tesettürlüyüm bana arkadaşlar artist derler normalde kızlarla başbaşayken hayatta bu kız dışarda kapalı demezsin şortlar jennler ama en zor o oldu uzayana kadar saçlarımı açamadım ev haricinde allahtan bakım formülüm vbardı anında uzadı hemde okadar güzellerki
saçlarımdan bıkmıştım boyadım sürekli her rengi denedim kızkenki saçlarıma kavuşmak iiçin tek yolum buydu ben bişiyi istedimmi hiç birşeyi umursamıyorum halbuki beklede uzasın öyle kestir dme yokkk takıntı işte

cimcime bakım forfülün..badem yağı e vitamini mi karışımı mı...

eczaneden tavsiye aldım.. ampul kır şampuanına dedii..

ama ampul yağ değil mi yaaa...

başak burcuyum yükselenim aslan ay burcum koç ama genelde koçve aslan gbi olduğumu söylerler zaten onlar daha ağır basıyormuş
temizlik takıntımıda başaktan almışım sabahlara kadar termizlik yaparım döner evime pismiş gbi takarım ben delircem artık vallahi yaaa

cimcime bakım forfülün..badem yağı e vitamini mi karışımı mı...

eczaneden tavsiye aldım.. ampul kır şampuanına dedii..

ama ampul yağ değil mi yaaa...

bak sık sık saçlarını şampuanlama kendi yağıyla beslenip uzuyorlar
haftada 1 defa sinameki bemiks badem yagını kullandım şampuanımın içine çamterebenti döktüm bukadar basit anında uzadı
bemiks ampul içinde e vitamini var onu badem yağını ve bir tutam sinamekiyi kaynattığın suyunu karıştırıp sürcen boneyle sarcan 2 3 saat bekletcen olay bu

koç ve aslanlar çok hareketli olur... başaklar da yerlerinde duramazlar çok temizlik ve düzen takıntıları var...burçtan çok kişilik meselesi yetitirme meselesi sanırım...

ikizler karazsızdır derler.. herkes kadar kararsız kalırım... çabuk sıkılırım orası doğru... bende ikizlerim

Çam berteni benim saçlarımı resmen feci şekilde döktü ..şampuanım kapaını açtım neyseki uçucu yağlardan uçtu gitti sonra birdaha dökmedim. dökülmeside kesildii

sinameki alıcam o zaman...

banada eczaneden karışım yaptırmıştım... 2-3 çeşit ampul kırdı ..sonra bilmem kaç kutu badem yağı.. biraz su biraz alkol... sır gibi karışım yaptı.. dermatolğum bana karışım yazdı
o anca 1 senede bitecek
sinameki deneyim bende...

kızken böyle değildim enerjimi arkadaşlarla atardım ama geldim bu allahın unuttugu memlekete herrgün evde hergn evde yok olmadı ben taktım temizliğe kendime.o ateşli hatun gitti yerine göğüs yaptırmadan yatağa blem girmek istemeyen hanım geldi taktım kafaya göğüs estetiği olmazsam kendimi iyi hissetmicem ama bu daha yeni oldu önceleri yoktu bu takındım gayen te iyiydim yani o şeyde
sen evlimiydin tatlım ona gre konuşam TWWOÇİ oldumu pek konuşmeyoz aklı karışıoda

ben 1 senedir kullanıyorum başlardda döker sonra güçsüzleri attıktan sonra dökülme durur tamamen öle oluyo

ayyy ikizler teysem var allahım iflahımı kuruturdu alışverişte gelir eve karardeğiştirir birdaha gder ayyy ama çok severim mantık delisidir fffffffffff öözledimşimdi ağlıcammm

kızlar ben kaçıyorum yarın pazar benmki evde olmadığı bir zaman gelirim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum iyi bakın kendinize

ayyy ikizler teysem var allahım iflahımı kuruturdu alışverişte gelir eve karardeğiştirir birdaha gder ayyy ama çok severim mantık delisidir fffffffffff öözledimşimdi ağlıcammm

yok asla ben beğendğimi alırım.. asla beğendiğimi geri götürmedim... çok zor beğenirim beğenmediğimi almam. beğendiğimi de hemen alıırm..

keşke hiç demedim hiç o yüzden
ben 1 senedir kullanıyorum başlardda döker sonra güçsüzleri attıktan sonra dökülme durur tamamen öle oluyo

hıım anladım canım... ama korktum dökünce iyice güçlensin şimdi güşsüzleşti...

bekarım canım bende
ama tüm arkadaşlarım evli olnunca konuya her seferinde dahil oluyorum...

:78::78: sen bekarsın derler konuyu kapatırlar ama bazende ortamda tek farnsız ben olunca artık bende sessiz sessiz dinliyorum ne yapayım :97:

kızlar ben kaçıyorum yarın pazar benmki evde olmadığı bir zaman gelirim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum iyi bakın kendinize
tamam tatlım görüşrüz...

canım o tarz şeyler hani kür yaptıktan sonra saçı duruluyorsun falan saç daha çok kuruyormuş eğer biraz paraya kıyarsan iyi markaların saç bakım maskesini al derim nettende sipariş verebilirsin ben öyle yapıyorum

cimcime ben burada bir toipkte okudum hanım estetik yaptırmış 4 milyar vermiş yeni biri eğriymiş hafif memnun kalmamış bu iş eşya değiştirmeye benzemez canım ya çok iyi bir yere yaptırıcaksın oda pahalıdır yada yaptırma kadın ağrılarından yakınmış sağlık başka şeye benzemez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…