walla bana böle bişiy teklıf edilse heyaeette kaçırmamo vakit de lanetli gün çarşamba olurdu....böyle fıkra bilem var:
patron çalışanların yanına gider ve radikal bi değişim yaptığını söyler...bundan böyle haftasonları herkes evinde olacak,haftanın 4 günü de çalışılmayacak...ayrıca maaşlara da zam yapıcam eğer bu kararımı onaylarsanıs...
biri çıkıp sorar: hangi gün çalışılcak peki?
patron çarşamba deyince adam öfleyerek:'çarşamba günü de çalışılmaz ki!' der....
bunun gibi bişey burcum...
kıs güsel oldu boşver....başka bi zamana bi alternativim daha çıktı fena mı?flocke o kadar dedim korkma sen kes kolunu yerine ayarlarız bişeyler diye
sacını felan nası yaptırdınn bakemmm kafayıda buldun mı kıssssenem benim herüf bilem şaştı...eve gelip de kapıyı açmamızla birlikte ayakkabıları fırlatmam bir oldu...sabah bilem daha zonk zonk ediyodu ayaklarım....kafamı da heç sorma gari....
düz fön çektirdim....kafayı bulmadım ama pek bi neşeli olacak kadar alkol vardı kanımda.....sacını felan nası yaptırdınn bakemmm kafayıda buldun mı kıssss
kıkır kıkırr güldün o vakitttt adile naişt gibidüz fön çektirdim....kafayı bulmadım ama pek bi neşeli olacak kadar alkol vardı kanımda.....
kıs yapım zaten neşeli,bi de bööle olunca masa iptal oldu gülmekten....iidi ya baya iidi....kıkır kıkırr güldün o vakitttt adile naişt gibi
zaten matrak kadınsın bide kafa gusel olunca milleti kırıp geçirmişsindir kesünnnnkıs yapım zaten neşeli,bi de bööle olunca masa iptal oldu gülmekten....iidi ya baya iidi....
ben diycektim kesin seni ararlar görüşmek için diye bi ben göremedim senüüüücmt telefonla uyandık.masadaki ekip köy kahvaltısına karar kılmış hadeyin kalkın gari diyodu....şakaklarım hala meşin gibiydi,kotumu gözüm kapalı giydim,elimi dolaba daldırıp bi tişört çıkardım geçirdim üstüme gari....hepten afyonum patladığında bi atla göz göze geldim...
öyle oldu valla...hele dans ederken hepten dağıttım...enem ben ni güsel oynayabiliyomuşum meğer...zaten matrak kadınsın bide kafa gusel olunca milleti kırıp geçirmişsindir kesünnnn
bizde dün fatmagulün evine gettik ordanda beykoza gettüköyle oldu valla...hele dans ederken hepten dağıttım...enem ben ni güsel oynayabiliyomuşum meğer...
kahvaltı için bi köye gittik...kaynanam ata filan bindi...tuğçem bilir kesin orayı,bornova yakınlarında bi yer.ben diycektim kesin seni ararlar görüşmek için diye bi ben göremedim senüüüü
selam datlum....selam kıslarrrr
fatmagül?:26: şu dizideki fatmagül mü?bizde dün fatmagulün evine gettik ordanda beykoza gettük
selam datlum....
dadlum flocke kaçmış snaırım kaynanası çağırdı
hoşgeldin
günaydın kızlar mutlu haftalar
gunaydınlar:79:
günaydınnn kızlarr
herkese günaydınlar....avatarlarınız çok güzel olmuş...................
hoşgeldin DatluCadu...selam kıslarrrr
anemmm flockem beni masamdan alıp emnıyete götürdülerr:18:fatmagül?:26: şu dizideki fatmagül mü?
beykozu da özledim burcum...annat biraz...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?