- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
twoceeem burdayım
aloooooooooooooooooooooo
bugün senle zamanlama hatası yaşıyos burcum....aloooooooooooooooooooooo
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Slm kızlar Burcuuum twoo geçmişe baktım biraz nasılsınız?
Bugün ne giydin topiğinde bir kız banlanmış 3 ay bende gördüm barbikevın mıydı ne o kız...Burcuu sorduydunya şekerim o işte..
hevuk kıss nerlerdesin napın kısSlm kızlar Burcuuum twoo geçmişe baktım biraz nasılsınız?
Bugün ne giydin topiğinde bir kız banlanmış 3 ay bende gördüm barbikevın mıydı ne o kız...Burcuu sorduydunya şekerim o işte..
bende yav en çok 3 gün banlandım oda sadece simge kullanmışım yazı yok diye sinir olmuştum yavniye 3 ay banlanmıs ben orasını anlamadım:44:
Slm kızlar Burcuuum twoo geçmişe baktım biraz nasılsınız?
kızlarr artık ehliyet almaya karar verdim garihala bir ehliyetim yok ya:44:
mandalina....................
Slmmmmmmmmmmmm kızçeeeeeeeeeeeeeeee
neden çaşıtmı çarpmış
two hiç öenmli birşey değil araban olmadıktan sonra boşuna cüzdanda yer kaplar çantan çalındımı ayrıca tekrar çıkartmak için ek bir uğraş eğer araban yoksa boşuna kasma yani
cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aslm bacummmm nasılsın
mandalinammm sen de hevesimi kırıyon heedur bir ehliyeti alim zamanla araba da alırım belkim
anemmm barbim mi banlanmış niye ki yawwSlm kızlar Burcuuum twoo geçmişe baktım biraz nasılsınız?
hevuk kıss nerlerdesin napın kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?