Ölümüne Geyik Topiği :-))

datlu cadı sen likördemi içmedin
biz 16-17 yaşlarında likör alırdık gizlice içerdik azıcık azıcık müzik açardık ne güsel günlerdi

Slm kızlar Burcuuum twoo geçmişe baktım biraz nasılsınız?
Bugün ne giydin topiğinde bir kız banlanmış 3 ay bende gördüm barbikevın mıydı ne o kız...Burcuu sorduydunya şekerim o işte..

Bugün ne giydin topiğinde bir kız banlanmış 3 ay bende gördüm barbikevın mıydı ne o kız...Burcuu sorduydunya şekerim o işte..

niye 3 ay banlanmıs ben orasını anlamadım:44:

hevuk kıss nerlerdesin napın kıs

neden çaşıtmı çarpmış

kızlarr artık ehliyet almaya karar verdim gari hala bir ehliyetim yok ya:44:

two hiç öenmli birşey değil araban olmadıktan sonra boşuna cüzdanda yer kaplar çantan çalındımı ayrıca tekrar çıkartmak için ek bir uğraş eğer araban yoksa boşuna kasma yani

mandalina....................

cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Slmmmmmmmmmmmm kızçeeeeeeeeeeeeeeee

aslm bacummmm nasılsın

mandalinammm sen de hevesimi kırıyon hee dur bir ehliyeti alim zamanla araba da alırım belkim

hevuk kıss nerlerdesin napın kıs

Napıyım ya ayakta duramıyorum 2 gün uyumamıştım ya ben ogün misafir geldi 2 aile çocukla bende kaldılar yine uyumadım sabaha kadar dün 4 te gittiler çarşaflar filan yıkancak evim daha beter oldu dün beşte bir yattım koltuğa bidaha gece 4 te uyandım sabah 9 ta yattım şimdi yeni kalktım ama kolum kanadım kalkmıyo ağlayasım var nerden başlasam eve bilemiyorum Sen naaptın...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…