mandalinammm sen de hevesimi kırıyon heedur bir ehliyeti alim zamanla araba da alırım belkim
barbi kim?:26::26::26:anemmm barbim mi banlanmış niye ki yaww
canımişte aynı tas aynı hamam dolapta enginar var kararmadan pişirmek lasımNapıyım ya ayakta duramıyorum 2 gün uyumamıştım ya ben ogün misafir geldi 2 aile çocukla bende kaldılar yine uyumadım sabaha kadar dün 4 te gittiler çarşaflar filan yıkancak evim daha beter oldu dün beşte bir yattım koltuğa bidaha gece 4 te uyandım sabah 9 ta yattım şimdi yeni kalktım ama kolum kanadım kalkmıyo ağlayasım var nerden başlasam eve bilemiyorumSen naaptın...?
anemmm barbim mi banlanmış niye ki yaww
ben istanbul trafiğinde araba kullanmam kızlar trafik canavarı dolu...Doğru diyoo valla bende nezaman araba alırım ozaman ehliyet biliyorum kullanmayı ama arabam yokk boşuna almam sürmedikten kullanmadıktan sonra arabayıı nediyim ehliyeti..
barbi kim?:26::26::26:
burdayım evet...topicler arası devriye geziyodum...bi de mandalinaya sözüm vardı,ona bi tarif yazdıydım....fazla kalamicam ama,yimah yapmam gerek...flockem geldin mı kıs
bugun ne gıydın topğinden tanıyom barbimibarbi kim?:26::26::26:
yeni mi ki?hiç görmedim onu ben...bi tene barbiveken var o mu yoksam?Bugün ne giydin topiğinde bir kızçe bende tanımıyım mslarını okumuşlugum var denk gelip okadar..
temam temam bende baska yerlerde gezinirken senın yazına denk geldim bide baktım ışığın yanıyor enneee dedimburdayım evet...topicler arası devriye geziyodum...bi de mandalinaya sözüm vardı,ona bi tarif yazdıydım....fazla kalamicam ama,yimah yapmam gerek...
heee hee o ivityeni mi ki?hiç görmedim onu ben...bi tene barbiveken var o mu yoksam?
hangisine kı?bugün sadece etrafı kolaçan ettim,pek bişey yazmadım aslında....temam temam bende baska yerlerde gezinirken senın yazına denk geldim bide baktım ışığın yanıyor enneee dedim
yok eski bi yası zatii dert topğinde eee ne pişrcen bugunhangisine kı?bugün sadece etrafı kolaçan ettim,pek bişey yazmadım aslında....
yooo o benim arkadaş listemde,banlı görünmüyoheee hee o ivit
ben istanbul trafiğinde araba kullanmam kızlar trafik canavarı dolu...
bende göremedim hevuk dedi banada az onceyooo o benim arkadaş listemde,banlı görünmüyo
feministlerin hedefi olcen sus kıssss.....Çoguda kadın bu canavarlarınKocam diyodu hep kadınlara araba verilmez kızıyodum ama haklı sanırım çok kötü kullanıyorlar trafiği yavaşlatıyorlar bazıları tabii....Sıkıştırıyorlar bide bi kez sıkıştırdı bitanesi az kalsın kaza yapıyoduk...Minübüsçüler ayrı bir arıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?