Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandalinammm sen de hevesimi kırıyon hee dur bir ehliyeti alim zamanla araba da alırım belkim

Doğru diyoo valla bende nezaman araba alırım ozaman ehliyet biliyorum kullanmayı ama arabam yokk boşuna almam sürmedikten kullanmadıktan sonra arabayıı nediyim ehliyeti..

canımişte aynı tas aynı hamam dolapta enginar var kararmadan pişirmek lasım
ev işi bi dün çıktık işte pazar gezmesi çay bahçesine gittik süpürmekle başla önce duş al bende öyle bir miskinlik var sabhtan beri duşa giricem şimdi duşa giricem sende gir son suyu soğuk tut zindelik versin diye sonra kirlileri topla evi süpür sil sorucam ba k hadi marş marş..

araba almak zor birşey değil ...İnşallah hepimize nasip olur... çok paramız olsun..amin inşallah...

Doğru diyoo valla bende nezaman araba alırım ozaman ehliyet biliyorum kullanmayı ama arabam yokk boşuna almam sürmedikten kullanmadıktan sonra arabayıı nediyim ehliyeti..
ben istanbul trafiğinde araba kullanmam kızlar trafik canavarı dolu...

ben istanbul trafiğinde araba kullanmam kızlar trafik canavarı dolu...

Çoguda kadın bu canavarların Kocam diyodu hep kadınlara araba verilmez kızıyodum ama haklı sanırım çok kötü kullanıyorlar trafiği yavaşlatıyorlar bazıları tabii....Sıkıştırıyorlar bide bi kez sıkıştırdı bitanesi az kalsın kaza yapıyoduk...Minübüsçüler ayrı bir arıza..

kılıçdaroğlu yan tarafa kamp kurmuş bugünde anam benim işyerimin seçim bürosu gibi geçen gün canlı yayın dün bahçeli bugün kılıçdaroğlu bakalım yarın kim

feministlerin hedefi olcen sus kıssss.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…