Ölümüne Geyik Topiği :-))

kılıçdaroğlu yan tarafa kamp kurmuş bugünde anam benim işyerimin seçim bürosu gibi geçen gün canlı yayın dün bahçeli bugün kılıçdaroğlu bakalım yarın kim
geçen haftalarda ben de fatura yatıriim derken kendimi seçim meydanında buluverdim...gelmişken tezahurrat yapıp gittim...ayıp olmasın sağ sola diye,oy vereceğem bi parti değildi o ayrı!

bayanları sıkıştıran erkek müsfetteleri yüzünden canavara dönüşüyoruz ayrıca kaza sayılarına bakarsan erkeklerin kaza sayısı bayanlardan çok fazla

feministlerin hedefi olcen sus kıssss.....

Ama bazıları öylee eşimede çarpmışş motor kullanıyodu ya adam düz yolda giderken vurmuş kadın taa öbür yola düşmüş kocacımm ama kıyafetleri vardı Allahtan polis demiş giymeseydin kötü olurduu..Ben kaçarım feministler üstüme gelirse yoksa ömürlük banlanırım tartışmaya girersem..

geçen haftalarda ben de fatura yatıriim derken kendimi seçim meydanında buluverdim...gelmişken tezahurrat yapıp gittim...ayıp olmasın sağ sola diye,oy vereceğem bi parti değildi o ayrı!

anam hafta sonu yada mesai bitince gelin sabahtan başlıyorlar hele yollarda dolaşan otobüsler bangır bangır çığırıyoo ne yani ne sen yırtınca hoparlörü ben sana mı oy verecem pazar günü sabahın köründe evimin camında yırtarsan bende 7 sülalene okurum dimi yaaa

geçen gün canlı yayın başka bir parti vardı adını unuttum söz de bir makale yazaktım yazdım da ama makalenin ara cümleleri tezavhurat te çığıranların sözleri bazen çoşmuşum bu fikire karşıyım diyee sallamışım aman eve gittiğimde yazdım yazıyı

ÇÜNKİİ ERKEKLER DAHA FAZLA TRAFİKTEE..Erkek canavarlarda var kadında

resmi verilerde hiçde öyle demiyor ama bayanlarla erkelerin sayısı yakın orasnladıklarında ise sayısına göre değil oranına yüzdesine göre değer veriyorlar tabiki kadın canavarlarda var Allah beladan kazadan hepimizi korusun

denk geliyosam kırmam,iki tezahurrat yapar giderim...al birini vur ötekine devrindeyis o başka...aralarından birini seçtik artıkın verces oyumuzu...

etli,domatesli,biberli bulgur pilavı yapcem,tarhanam zati vardı,bi de ayran yaparım yeter...
canım benim en yaptığım yemeklerden biri pirinç kilo aldırıyo diye bulgura yöneldim

kızlar konuyla alakasız ama banyodan sonra yüzünüze nemlendirici sürüyorsanız boynunuz ve dekolteyede sürün kadınların en çabuk deforme olan yerleri yaşlanmaya başlauınca

yemekmi konuşup duruonuz bende bezelye yaptım onun yanına pirinç pilavından hariç ne edilir söyleyivirin bana bakem

aklıma geldi paylaşiim çıkmadan önce:
dün benim kaynana babasının yanına oturdu ve şööle dedi:baba bana arabanı ödünç verir misin?
eşim:ne etcen kız arabayı?
kızım:seda ile furkanın sünnet düğününe gitcez ama o bizi davet etmedi...arabasını takip etces onun...
bunların hepsi daha 5 yaşında...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…