- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
sevgilimi , kocişmi bu dana dediğiniz şahsiyet
sevgilim datlum:97:
bi ara radyoda bi şarkı dinlediydim,onu istiyom ben...sözleri şöyle bişeydi:flockemmmmm kaynaya sarkı sıtedim datludan tek tek basaraktan bade süzerekten
sen öyle sanıyorsun canım onlar dışarı çaktırmıyorlar varmı öle güllük gülistanlık ilişki
vayyyy yarında bana gel kıııııı
hep eskiler yeni elemanları böyle eziyo işteparis hadi kıs gel mutfağa bakemmm ben accuk ayaklarımı uzatıp dinlenem ben anlatırım sen yaparsınnn
buda dünden hazır
ü
yapo biz nereye düştük:18::18::18::18:
şurda namusumuzla ekmek ğparası kazanmaya çalışıyoz . evede yavrular etipuf, cips ve kola bekliyo benden. sizin yaptığınıza bak.:85:
sendemi patron
sevgilimi , kocişmi bu dana dediğiniz şahsiyet
bilemiyom çok inatçı gönlünü almaya uğraşsam ona da fayda yokhemen bagırır çağırır. katıdır çok katı
bahşiş yok!olur da alırsanız,hepsi tükkanın kasasına gidiyo...onunla radiyasyonlu kaçak çay ve adi un alıyos kurtlu pastalarımızı üretmek için....
napak bacım bahşişlerle kazanırız artık maaşda vermiyolar
heeeee bı kere daha sölemiştin burdabi ara radyoda bi şarkı dinlediydim,onu istiyom ben...sözleri şöyle bişeydi:
nası vurdu insafsız hala acıyo geçmedi acısı....
biliyon mu datlum bunu?
sen çelik tavayı hazır tut,maçoluğu tutarda çalışmasına karşı gelirse indiriver kafasına bi tene....
napak bacım bahşişlerle kazanırız artık maaşda vermiyolar
Ağlıyorsam Sebebi Varbi ara radyoda bi şarkı dinlediydim,onu istiyom ben...sözleri şöyle bişeydi:
nası vurdu insafsız hala acıyo geçmedi acısı....
biliyon mu datlum bunu?
sevgilisiydi ama biz topikte nikah kıydık valla bebeği kim yaptı bilmiyorum
aman nikah ve çocuk yoksa salla gitsin,
nadide bişey olsa gerek ki kimse bilmiyo gari....ya da radyo kanalı dandik bişeydi,o da olabilir,hit olmayan ve olamayacağı kesin gözüyle bakılan parçaları yayınlıyo...heeeee bı kere daha sölemiştin burda
bahşiş yok!olur da alırsanız,hepsi tükkanın kasasına gidiyo...onunla radiyasyonlu kaçak çay ve adi un alıyos kurtlu pastalarımızı üretmek için....
tuttum hewmde kızdırdım ateşte flockeeeeeeeeeeeeee
bahşişler topik giderlerine harcanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?