24 sene ankara yenimahalle ve kolejde buyudum canım sende mı ordaydın
tamam o vakit...tak önlüğü boynuna gel hele...ama baştan söyliim bozuşmayalım sonna..maaş ve sigorta yok.çalışma saatleri sabit değil.ölümüne geyik çevirip caymak yok...bende gündüz vardiyasında takılırım sizle:86:
bende gündüzcüyüm:86:
hyaır uzak doğuluuu benim kocammmmespürük yaptım nen. yakın doğu diyecen delüüü
ayarını bulurum bi şekilde tuğçem....
dün gece accuk geçmişi okudum da two hamileymiş dün doğurturuz diyodunuz doğurttunuz mu yoksa ben yokken....
evlenmeden bı kac ay once gittim iş için sonnada evlendim neresi yenimahalleninevet canım ben hala ankaradayımyenimahalledeyimm
evlendikten sonramı gittin istanbulaa
hyaır uzak doğuluuu benim kocammmm
tuğçe hamile mi???yannış okumuş olmayasın?dün gece accuk geçmişi okudum da two hamileymiş dün doğurturuz diyodunuz doğurttunuz mu yoksa ben yokken....
tuğçe hamile mi???yannış okumuş olmayasın?
tuğçe?bu dana ne etti sana kıs?
ii o halde keleşi koyuyom divan altına geri....flockem cimcime yüzünden olay benim basıma patladı yanlıs alıntı yapılmıs ben söylemişim gibin oldu
evettt kaynana için sarkı istiyom ben tektek basaraktan bade süzerektenn bunu söleeeee sarkıcıııııı
ne cayı gızzzzz barda cay mı olurrrrr bak amcamı cagırırım heeeeeolmaz, çay saati
kabul komutanımtamam o vakit...tak önlüğü boynuna gel hele...ama baştan söyliim bozuşmayalım sonna..maaş ve sigorta yok.çalışma saatleri sabit değil.ölümüne geyik çevirip caymak yok...
kabul mü?
evlenmeden bı kac ay once gittim iş için sonnada evlendim neresi yenimahallenin
ne cayı gızzzzz barda cay mı olurrrrr bak amcamı cagırırım heeeee
ii o halde keleşi koyuyom divan altına geri....
evet biliyommmm oarayııı ben acitiye yakın sayılr benim oturduğum yerkabul komutanım
macunköydeyim:26: bilirmisin batıkent tarafıı
sen nerdeydinn
temem flockem,sen onu hazır yakınlarda tut da yine tartısmalıyız onlanarada dürtükleriz keleşle beni üzerse zaten konuşmuoz gari 2 gün küs 2 gün barısık durumlardayız
ommaaaz get cayı ıc gel osmannnn gun yapacz surda halay cekecez göbek atacaz hadeeeeeistifa ediyom nen , istifa ediyom. kimi çağırırsan çağır
kelebek,yeni elemanımıza merdiven altında imal ettiğimiz kuru pastaların yapımını annat,bi de çay ocağın yerini göster....senin yardımcın yapıyom onu,sana çok misafir geliyo yokluğunda o idare etsin tükkanı....klorlu ucuz çay yapımının püf noktalarını annat.israf etmesin bişeyi...kabul komutanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?