ii o halde keleşi koyuyom divan altına geri....
istifa ediyom nen , istifa ediyom. kimi çağırırsan çağır
evet biliyommmm oarayııı ben acitiye yakın sayılr benim oturduğum yer
doğurtacazz azcuk daha beklesinnnnnhiişşşşt burcuum mandalinaaamm ne zaman doğurtcez şu kızı içinde susuz kalcek çocuk bak sonna dana bize böğürmesiin...
ommaaaz get cayı ıc gel osmannnn gun yapacz surda halay cekecez göbek atacaz hadeeeee
istifa yok kıs....isyan çıkarma başıma.istifa ediyom nen , istifa ediyom. kimi çağırırsan çağır
hiişşşşt burcuum mandalinaaamm ne zaman doğurtcez şu kızı içinde susuz kalcek çocuk bak sonna dana bize böğürmesiin...
noldu kısss ne etti yine danan
değiştirme yaf,güsel senin avatarın....yaa kıslar avatarlarınız pek bi güsel olmuş bende istiyoom nerden buldunuz yaaaa :84:
ordalarrrr bize aoç de cok yakın yürüyerek gidiyoduk osledim onlarrıııııı şarkıcııııı cabuk bana eksik sarkısını söleeeee efkarım geldiiiiiihe batıkent tarafı oluyo sanırım oralarda
ailen burdamı hala canım
ükelebek,yeni elemanımıza merdiven altında imal ettiğimiz kuru pastaların yapımını annat,bi de çay ocağın yerini göster....senin yardımcın yapıyom onu,sana çok misafir geliyo yokluğunda o idare etsin tükkanı....klorlu ucuz çay yapımının püf noktalarını annat.israf etmesin bişeyi...
şurda namusumuzla ekmek ğparası kazanmaya çalışıyoz . evede yavrular etipuf, cips ve kola bekliyo benden. sizin yaptığınıza bak.:85:durun kıymayın damada bebeği kabul ediyor o geçen gün kafasına tavayla vurarak nihakta kıydırdık
two sen hala doğurmadınmı unuttum seni kız bebek içinde okula gitme yaşına geldi sal artık yaşıtları okula başladı
edemezsin burası ölümüne ölmek var istifa etmek yok
istifa yok kıs....isyan çıkarma başıma.
kelebek,yeni elemanımıza merdiven altında imal ettiğimiz kuru pastaların yapımını annat,bi de çay ocağın yerini göster....senin yardımcın yapıyom onu,sana çok misafir geliyo yokluğunda o idare etsin tükkanı....klorlu ucuz çay yapımının püf noktalarını annat.israf etmesin bişeyi...
flockemmmmm kaynaya sarkı sıtedim datludan tek tek basaraktan bade süzerektenistifa yok kıs....isyan çıkarma başıma.
vala öyle bir durumdayız ki bir şeye sinirleniyor trip atıyor sonra da konuşmuyor. uzattıkça uzatıyor yoruldum bu durumdan dışarı bakınca özeniom vala insanlar nasıl güzel geçiniyor nasıl mutlu biz bu aralar 2 gün mutluysak 3 gün küsüzanlamadım gitti bu işi
durun kıymayın damada bebeği kabul ediyor o geçen gün kafasına tavayla vurarak nihakta kıydırdık
two sen hala doğurmadınmı unuttum seni kız bebek içinde okula gitme yaşına geldi sal artık yaşıtları okula başladı
edemezsin burası ölümüne ölmek var istifa etmek yok
dana demiyelim artık artık malum damat oldu nikahı kıydırdık bebeği yaptırdık
flockemmmmm kaynaya sarkı sıtedim datludan tek tek basaraktan bade süzerektenistifa yok kıs....isyan çıkarma başıma.
sen çelik tavayı hazır tut,maçoluğu tutarda çalışmasına karşı gelirse indiriver kafasına bi tene....dana demiyelim artık artık malum damat oldu nikahı kıydırdık bebeği yaptırdık
ordalarrrr bize aoç de cok yakın yürüyerek gidiyoduk osledim onlarrıııııı şarkıcııııı cabuk bana eksik sarkısını söleeeee efkarım geldiiiiii
ü
yapo biz nereye düştük:18::18::18::18:
kelebek,yeni elemanımıza merdiven altında imal ettiğimiz kuru pastaların yapımını annat,bi de çay ocağın yerini göster....senin yardımcın yapıyom onu,sana çok misafir geliyo yokluğunda o idare etsin tükkanı....klorlu ucuz çay yapımının püf noktalarını annat.israf etmesin bişeyi...
vala öyle bir durumdayız ki bir şeye sinirleniyor trip atıyor sonra da konuşmuyor. uzattıkça uzatıyor yoruldum bu durumdan dışarı bakınca özeniom vala insanlar nasıl güzel geçiniyor nasıl mutlu biz bu aralar 2 gün mutluysak 3 gün küsüzanlamadım gitti bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?