Ölümüne Geyik Topiği :-))

ii o halde keleşi koyuyom divan altına geri....

durun kıymayın damada bebeği kabul ediyor o geçen gün kafasına tavayla vurarak nihakta kıydırdık

two sen hala doğurmadınmı unuttum seni kız bebek içinde okula gitme yaşına geldi sal artık yaşıtları okula başladı

istifa ediyom nen , istifa ediyom. kimi çağırırsan çağır

edemezsin burası ölümüne ölmek var istifa etmek yok

yaa kıslar avatarlarınız pek bi güsel olmuş bende istiyoom nerden buldunuz yaaaa :84:

noldu kısss ne etti yine danan

vala öyle bir durumdayız ki bir şeye sinirleniyor trip atıyor sonra da konuşmuyor. uzattıkça uzatıyor yoruldum bu durumdan dışarı bakınca özeniom vala insanlar nasıl güzel geçiniyor nasıl mutlu biz bu aralar 2 gün mutluysak 3 gün küsüz anlamadım gitti bu işi

ü
yapo biz nereye düştük:18::18::18::18:

şurda namusumuzla ekmek ğparası kazanmaya çalışıyoz . evede yavrular etipuf, cips ve kola bekliyo benden. sizin yaptığınıza bak.:85:

istifa yok kıs....isyan çıkarma başıma.

sendemi patron

hazırım ben kelebekçim gidebiliriz

sevgilimi , kocişmi bu dana dediğiniz şahsiyet

dana demiyelim artık artık malum damat oldu nikahı kıydırdık bebeği yaptırdık

mandalinammm nasıl ebesin sen gari unuttun beni kıs ölcem hiç demiyon günün geçti diye

paris hadi kıs gel mutfağa bakemmm ben accuk ayaklarımı uzatıp dinlenem ben anlatırım sen yaparsınnn

bazen olur be kuzum biz nikah günü aldık çıktık daireden işlemleri yaptıracaz bi tartıştık ikimizde inat karşı kaldırımlarda aynı yere gidiyoz kimse inadından vazgeçmiyo hem tatışıoz hem evlilik işlemleri yaptırıyoz ne kadar dengesizlikkk oluyo işte bazenn

sen öyle sanıyorsun canım onlar dışarı çaktırmıyorlar varmı öle güllük gülistanlık ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…