ewett sanki çok normal bişey mıi gibi karşılıyolar bende onu anlamıyorum ya:26:hee onu bende görmüstüm ilk acildigindan beri midem bulandi resmen bidaha girmedim millette diyorki nolcek bisi olmaz
ewett sanki çok normal bişey mıi gibi karşılıyolar bende onu anlamıyorum ya:26:
yaaa ebesi sen olcan gariii nu topu gibi bıl lımonun oldu diyecen bu arda der topiğinde bı kadının kocası eşcinsel cıkmış gördünüzmü
:18::18::18::18: aman uzak dursun bizden
flocke olsada anlatsa ama yok. datlum soyledi zaten
ne meselaaaa:26::26::26:
hadi kıslarrrrr bi fikir verin akşama ne pişirimmm
hadi kıslarrrrr bi fikir verin akşama ne pişirimmm
canım dün hürrem sultan tavuk yapmıştı tavuk kolaydır şu kemiksiz kalça oluyor ya marketlerde ondan kızartabilirsin yanına makarnane meselaaaa:26::26::26:
Akşam kanıtı izleyim dedim. Biraz izledim. Sonra bir ara gözüm oğlanın oyuncağına takıldı. Demir adadm. Kanepenin üstünde yan dönmüş. Göleride parlak parlak bana bakıyo:18::18: Tırstımmmm.
Aldım yanıma koydum. Ama gözüm ikid bir ona kayıyo. En sonunda duramadım , gittim yattım:26:
Akşam kanıtı izleyim dedim. Biraz izledim. Sonra bir ara gözüm oğlanın oyuncağına takıldı. Demir adadm. Kanepenin üstünde yan dönmüş. Göleride parlak parlak bana bakıyo:18::18: Tırstımmmm.
Aldım yanıma koydum. Ama gözüm ikid bir ona kayıyo. En sonunda duramadım , gittim yattım:26:
paylaşmıcam o bızım spesyelimizzzzgördüm bence normal birşey
nası normal ywww
dadlumda tam bilmiyorki
sen şu sabahki tarifi paylaşcanmı
pirinc pilavi yap sonraa hazir corba yap sonrada tavugu firina ver
Benim en kolay yemegim bu
canım dün hürrem sultan tavuk yapmıştı tavuk kolaydır şu kemiksiz kalça oluyor ya marketlerde ondan kızartabilirsin yanına makarna
biz sanırım lahmacun yiyebiliriz haftanın 6 günü yapıyorum ya sıkıcı oluyo...:26:
benim pratik yemeğim etli domates ve biberli bulgur pilavı çabuk oluyo...
yok dun pizza istedi eşim söledik hımmm ya aslında hep yaptığımız şeylerden gına gelyo şöle değişik ama bi okadarda pratık bişiyler olsa dimi kaşarlı köfte ve pilav mı yapsam acepcanım dün hürrem sultan tavuk yapmıştı tavuk kolaydır şu kemiksiz kalça oluyor ya marketlerde ondan kızartabilirsin yanına makarna
biz sanırım lahmacun yiyebiliriz haftanın 6 günü yapıyorum ya sıkıcı oluyo...:26:
pazartesi geç demek istedin sanırımyaa pazar akşamı geç saatte çıkıyor cumartesi akşamı yada erken çıksa ya çok seviyorum kanıtı ama uykum geliyor
benim pratik yemeğim etli domates ve biberli bulgur pilavı çabuk oluyo...
ben okudum kocası eş cinselmiş o konuyu garip geldi bana vardır öylelerde neler okuyoruz burada
hele benide evliliğim bitti
boşandım boşanıyorum yazıları insanın evlilik kurumuna güveni azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?