Ölümüne Geyik Topiği :-))

Akşam kanıtı izleyim dedim. Biraz izledim. Sonra bir ara gözüm oğlanın oyuncağına takıldı. Demir adadm. Kanepenin üstünde yan dönmüş. Göleride parlak parlak bana bakıyo:18::18: Tırstımmmm.
Aldım yanıma koydum. Ama gözüm ikid bir ona kayıyo. En sonunda duramadım , gittim yattım:26:

ne meselaaaa:26::26::26:
canım dün hürrem sultan tavuk yapmıştı tavuk kolaydır şu kemiksiz kalça oluyor ya marketlerde ondan kızartabilirsin yanına makarna
biz sanırım lahmacun yiyebiliriz haftanın 6 günü yapıyorum ya sıkıcı oluyo...:26:

yaa pazar akşamı geç saatte çıkıyor cumartesi akşamı yada erken çıksa ya çok seviyorum kanıtı ama uykum geliyor

benim pratik yemeğim etli domates ve biberli bulgur pilavı çabuk oluyo...

ben okudum kocası eş cinselmiş o konuyu garip geldi bana vardır öylelerde neler okuyoruz burada
hele benide evliliğim bitti
boşandım boşanıyorum yazıları insanın evlilik kurumuna güveni azalıyo

baget onun fırınını seviyoruz bizde patatesli biberli salçalı domatesli hımmmm

lahana sarması var kırmızı salçalık biber közlemesi var biber kızartması ve domates sosu var mercimek çorbası var uyumsuz bir menü ama bitmeden yenisi yok

yok dun pizza istedi eşim söledik hımmm ya aslında hep yaptığımız şeylerden gına gelyo şöle değişik ama bi okadarda pratık bişiyler olsa dimi kaşarlı köfte ve pilav mı yapsam acep

ben okudum kocası eş cinselmiş o konuyu garip geldi bana vardır öylelerde neler okuyoruz burada
hele benide evliliğim bitti
boşandım boşanıyorum yazıları insanın evlilik kurumuna güveni azalıyo

insanların yadırgamaları yüzünden bastırılmış bir hayat mutsuz hayat ve mutsuz edilen ikinci bir hayat ve üçüncü hayat Allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…