Ölümüne Geyik Topiği :-))

Dün ayakkabı almıştım. Biri bi renk olmuş diğeri bi renk. Yani aynı rengin açık ve koyu tonu , onu değiştirmem lazım .pufffffffffffff. çok sıkıcı

hadi kıslarrrrr bi fikir verin akşama ne pişirimmm

tavuk göğsü yada baget al göğüs alırsan küp küp doğra baget alırsan bıçakla biraz çizdirik at sonra onu fırın poşetinin içine at sonra bezelyeleri at bi tane soğanı küp küp doğra onları da at bi tane kırmızı biberi küp doğrayıp atabilirsin renk veriri varsa havuç ve patates de atabilirsin tercih senin .. sonra salçayı suda eritip yağ ekle ve poşettekilerin hepsini harmanla ağzını kapat fırına sal pişir al sana pratik lezzetli pilav ya da makarna yanına enfes bir yemek...

bu arada gördüğünüz gibi ben geldiiiim..

ben okudum kocası eş cinselmiş o konuyu garip geldi bana vardır öylelerde neler okuyoruz burada
hele benide evliliğim bitti
boşandım boşanıyorum yazıları insanın evlilik kurumuna güveni azalıyo

hangi konu bu ya aradim bulamadim kapandimi yoksa
:44:

güzel yemek ama onun daha kolayını biliyom ben maggi nın sosuna bageti bulayıp bosetliyosun fırına atıyosun canm benim eşim anlattım ya yemez soğanlı sulu içinde biber havuç felan olursa yemez ayıklar sinir eder beni

ne güzel işte palyoço ayakkabısı gibi olmuş
yok nen o kadar farketmiyo

hoş geldin. Tarif benim en sevdiğim tariflerden biri.

Alırken görmedinmi nan

silammmmmmmmm
aslında afrkettim ama ışık vurduğundan parlıyo zahar dedim. Ama öyle değil. Inşallah vardır eşi:96:

ben o sosları çok beğenmedim ya . Tavuğu bi hoş ediyo. Tadını alıyo sanki . Ot gibi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…