Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın kızlar. tuçe hayırlısı olsun hakkında . boşver unut gitsin. sana evlenmeden böyle yapan insan evlendikten sonra daha beterini yapardı. sıkma canını. bu arada slow parçalardan uzak dur

kuzum şimdi için çok acıyordur ama ferah tutmaya çalış sen elinden geleni bu ilişki için fazlasıyla yaptın iyi tarafından düşünmeye çalış mutsuz bir yuva olacaktı belkide hep sabır etmek zorundaydın bir sabrın bitebilirdi tabi bunlar sana şimdi boş gelir ama düşünmeyeye çalış kuzum hayırlısı olsun aman deee biri gider gelir yenisini bana kısmetmi yok de hıh de senin gibi birini 40 yıl arasa bulamaz o üzülsün derdine yansın

günaydın kızlar. tuçe hayırlısı olsun hakkında . boşver unut gitsin. sana evlenmeden böyle yapan insan evlendikten sonra daha beterini yapardı. sıkma canını. bu arada slow parçalardan uzak dur

noldu tatlımmmm:26:

gerçekten elimden gelenin fazlasını yaptım. çok çabaladım ama o hep mana buldu. beğenmedi,olayları ben 5 dakikaa kapatıyorsam o bir hafta sürdürdü. gönlünü almaya çalıstım olmadı. ben askım bebegım dedıkce o hakaret etti. kendime olan saygımı yitirmeye başlamıstım. yıprandım çok en iyisi böyleydi

sürünsün burnunu sürttün bin pişman olsunda sende yüz verme ondan 40 kat daha iyisi yakışıklısıyla kol kola önünden geç

tuğçem çok üzüldüm böyle sonuçlanmasına,geçen seferki kopuşunuzda barışma ümidiyle yazıyordun hep.bu sefer sanki bir kesinlik var gibi,dönmemeye kararlı gibisin....hayırlısı olsun tuğçem,olmuyorsa olmuyordur,zorla güzellik olmuyor işte.
tek tarafın çabasınla olmaz bu iş.... onun da bir yerlerde çabası olmalıydı.kısmet böyleymiş tuğçem,daha siz çıkarken hakaretler uçuşuyorsa evliliğinizi zaten düşünemezdim....doğru karar vermişsin...

barışma ümidim yok flockem. daha mantıkla hareket ediyorum. barıssak e nolcak ben yine gidicem o yine bagırıcak bunları yasamak istemiyorum artık

barışma ümidim yok flockem. daha mantıkla hareket ediyorum. barıssak e nolcak ben yine gidicem o yine bagırıcak bunları yasamak istemiyorum artık
haklısın tuğçem,hani aksiliğinden ve inadından bahsederdin hep.bir de hakaret vari konuşmalar eklendiyse hiç gerek yok bu işi daha fazla uzatmaya....3 şey bir ilişkiyi ayakta tutar tuğçem: sevgi saygı güven
saygıyı yitirirsen,sevginin bitmesi yakındır.sevgiyi yıpratırsan güveni sorgulamaya başlarsın.o halde bu saydığım 3 temelden en önemlisi saygıdır....o saygı sınırlarını hepten aşmış ki hakaret ediyor,sen affettikçe iş saçma sapan boyuta doğru gidecekti...

tabi canım artık öyle bir hale gelcektik ki herşeyine tamam dediğim için hakaretlerine de tepki vermediğim zaman yüzsüz dese yeri vardı herhalde sevgi dediğin gibi herşeyin üstünü örtmüyor.ben saygısızlık asla yapmadım ona ama o çok fazla hakaret etmeye başladı. e böyle olunca insanın kendisine olan saygısı kalmıyor ki bence verdiğim doğru bir karardı

hayırlısı two cum hayırlısı diyelim zaten eğer o senın kaderınse bunun ne sen nede bı başkası onune gecemez ama değilsede nekadar zorlarsan da zorla olmaz

hakaretler,birinin diğerine üstünlük taslamaları ve buna benzer şeyler gerçek sevgi değildir zaten tuğçem,detayları bilmiyorum ama özeti kafidir fikir yürütmemde.doğru karar verdin,seni sen olarak seven ve herşeye rağmen seni seven biri olmalı yanında....şimdi çok üzülüyorsundur,zaman geçtikçe daha da üzüleceksin.hayatında bir yılı aşkın birine emek verdin ve o şimdi yok,bu boşluğa adapte olman da zaman alacak.yeniden hayatını düzenlemen,farklı bir bakışla yaşaman seni bir süre oyalayacak ve zorlayacak.
ama;sonrasında daha güçlü bir yapıyla hayatına devam edeceksin.doğrulara ve yanlışlara daha çabuk karar vereceksin.bu da bir daha seni birinin bu denli üzememesine neden olacak.
bu süreç,zorlu ve canını yakan bir süreç olacak ama hataları bariz görmezlikten gelip herşeye rağmen bu beraberliği sürdürüp daha sonra da mutsuz bir evlilik sürdürmektense,3 ay 5 ay ağlamak daha yeğdir....herkesin hayatta ayağa takılıp düştüğü zamanları olur.kimisi düştüğü yerde ağlayarak sürünmeye devam eder,kimisi ise canı yandığı halde tekrar ayağa kalkmaya çalışır....sen ikinci kategoridensin,yaralarına rağmen yeniden koşabilenlerdensin....
hayırlısı böyleymiş demek ki,bundan sonra da sana layık biri çıkar karşına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…