gunaydın kıslarrrr two ne ettin bizim limon geldimi
burcum artık bunun geyiğini bile yapmayalım olur mubitti bizim ilişkimiz dün sonlandırdık,onla ilgili bir şey duymak istemiyorum
canım neler oldu anlat hele
noldu tatlımmmm:26:burcum artık bunun geyiğini bile yapmayalım olur mubitti bizim ilişkimiz dün sonlandırdık,onla ilgili bir şey duymak istemiyorum
dün baya tartıstık iş hakaret boyutunun da üstüne çıkmaya başladı artık. ben iyi yaklastıkça üstüme çıktı. bagırdı çağırdı.soğumus gibiydi zati.böylesi daha hayırlı ikimiz için dedim ve bitti
günaydın kızlar. tuçe hayırlısı olsun hakkında . boşver unut gitsin. sana evlenmeden böyle yapan insan evlendikten sonra daha beterini yapardı. sıkma canını. bu arada slow parçalardan uzak dur
noldu tatlımmmm:26:
gerçekten elimden gelenin fazlasını yaptım. çok çabaladım ama o hep mana buldu. beğenmedi,olayları ben 5 dakikaa kapatıyorsam o bir hafta sürdürdü. gönlünü almaya çalıstım olmadı. ben askım bebegım dedıkce o hakaret etti. kendime olan saygımı yitirmeye başlamıstım. yıprandım çok en iyisi böyleydikuzum şimdi için çok acıyordur ama ferah tutmaya çalış sen elinden geleni bu ilişki için fazlasıyla yaptın iyi tarafından düşünmeye çalış mutsuz bir yuva olacaktı belkide hep sabır etmek zorundaydın bir sabrın bitebilirdi tabi bunlar sana şimdi boş gelir ama düşünmeyeye çalış kuzum hayırlısı olsun aman deee biri gider gelir yenisini bana kısmetmi yok de hıh desenin gibi birini 40 yıl arasa bulamaz o üzülsün derdine yansın
gerçekten elimden gelenin fazlasını yaptım. çok çabaladım ama o hep mana buldu. beğenmedi,olayları ben 5 dakikaa kapatıyorsam o bir hafta sürdürdü. gönlünü almaya çalıstım olmadı. ben askım bebegım dedıkce o hakaret etti. kendime olan saygımı yitirmeye başlamıstım. yıprandım çok en iyisi böyleydi
barışma ümidim yok flockem. daha mantıkla hareket ediyorum. barıssak e nolcak ben yine gidicem o yine bagırıcak bunları yasamak istemiyorum artıktuğçem çok üzüldüm böyle sonuçlanmasına,geçen seferki kopuşunuzda barışma ümidiyle yazıyordun hep.bu sefer sanki bir kesinlik var gibi,dönmemeye kararlı gibisin....hayırlısı olsun tuğçem,olmuyorsa olmuyordur,zorla güzellik olmuyor işte.
tek tarafın çabasınla olmaz bu iş....onun da bir yerlerde çabası olmalıydı.kısmet böyleymiş tuğçem,daha siz çıkarken hakaretler uçuşuyorsa evliliğinizi zaten düşünemezdim....doğru karar vermişsin...
haklısın tuğçem,hani aksiliğinden ve inadından bahsederdin hep.bir de hakaret vari konuşmalar eklendiyse hiç gerek yok bu işi daha fazla uzatmaya....3 şey bir ilişkiyi ayakta tutar tuğçem: sevgi saygı güvenbarışma ümidim yok flockem. daha mantıkla hareket ediyorum. barıssak e nolcak ben yine gidicem o yine bagırıcak bunları yasamak istemiyorum artık
haklısın tuğçem,hani aksiliğinden ve inadından bahsederdin hep.bir de hakaret vari konuşmalar eklendiyse hiç gerek yok bu işi daha fazla uzatmaya....3 şey bir ilişkiyi ayakta tutar tuğçem: sevgi saygı güven
saygıyı yitirirsen,sevginin bitmesi yakındır.sevgiyi yıpratırsan güveni sorgulamaya başlarsın.o halde bu saydığım 3 temelden en önemlisi saygıdır....o saygı sınırlarını hepten aşmış ki hakaret ediyor,sen affettikçe iş saçma sapan boyuta doğru gidecekti...
hayırlısı two cum hayırlısı diyelim zaten eğer o senın kaderınse bunun ne sen nede bı başkası onune gecemez ama değilsede nekadar zorlarsan da zorla olmaztabi canım artık öyle bir hale gelcektik ki herşeyine tamam dediğim için hakaretlerine de tepki vermediğim zaman yüzsüz dese yeri vardı herhaldesevgi dediğin gibi herşeyin üstünü örtmüyor.ben saygısızlık asla yapmadım ona ama o çok fazla hakaret etmeye başladı. e böyle olunca insanın kendisine olan saygısı kalmıyor ki bence verdiğim doğru bir karardı
hakaretler,birinin diğerine üstünlük taslamaları ve buna benzer şeyler gerçek sevgi değildir zaten tuğçem,detayları bilmiyorum ama özeti kafidir fikir yürütmemde.doğru karar verdin,seni sen olarak seven ve herşeye rağmen seni seven biri olmalı yanında....şimdi çok üzülüyorsundur,zaman geçtikçe daha da üzüleceksin.hayatında bir yılı aşkın birine emek verdin ve o şimdi yok,bu boşluğa adapte olman da zaman alacak.yeniden hayatını düzenlemen,farklı bir bakışla yaşaman seni bir süre oyalayacak ve zorlayacak.tabi canım artık öyle bir hale gelcektik ki herşeyine tamam dediğim için hakaretlerine de tepki vermediğim zaman yüzsüz dese yeri vardı herhaldesevgi dediğin gibi herşeyin üstünü örtmüyor.ben saygısızlık asla yapmadım ona ama o çok fazla hakaret etmeye başladı. e böyle olunca insanın kendisine olan saygısı kalmıyor ki bence verdiğim doğru bir karardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?