neşeli girmiştim sabaha ama twocuma uzuldum bu arada kaynanam nası olduburcum...?
burcum artık bunun geyiğini bile yapmayalım olur mubitti bizim ilişkimiz dün sonlandırdık,onla ilgili bir şey duymak istemiyorum
evet... flockem san akatılıyorum...tuğçem çok üzüldüm böyle sonuçlanmasına,geçen seferki kopuşunuzda barışma ümidiyle yazıyordun hep.bu sefer sanki bir kesinlik var gibi,dönmemeye kararlı gibisin....hayırlısı olsun tuğçem,olmuyorsa olmuyordur,zorla güzellik olmuyor işte.
tek tarafın çabasınla olmaz bu iş....onun da bir yerlerde çabası olmalıydı.kısmet böyleymiş tuğçem,daha siz çıkarken hakaretler uçuşuyorsa evliliğinizi zaten düşünemezdim....doğru karar vermişsin...
tabi canım artık öyle bir hale gelcektik ki herşeyine tamam dediğim için hakaretlerine de tepki vermediğim zaman yüzsüz dese yeri vardı herhaldesevgi dediğin gibi herşeyin üstünü örtmüyor.ben saygısızlık asla yapmadım ona ama o çok fazla hakaret etmeye başladı. e böyle olunca insanın kendisine olan saygısı kalmıyor ki bence verdiğim doğru bir karardı
muz yiyo süreklineşeli girmiştim sabaha ama twocuma uzuldum bu arada kaynanam nası oldu
kolayla asprin vercen didydim vedinmimuz yiyo sürekli...değişiklik yok gibi,bakalım yarın da değişiklik olmazsa götürcem doktora...kahve zaten yemezdi de,akşam yemeklerinde kolaya pek bi memnun oldu gibi...
kıs aspirine cesaret edemiyom,hafif ateşi filan olursa aspirin tehlike yaratabilir...salt kola ile yetiniyom şimdilik...kolayla asprin vercen didydim vedinmi
niye yaratsın kı ben hep ole yapıyom bişiy olmıyı geciyi hemen:26:kıs aspirine cesaret edemiyom,hafif ateşi filan olursa aspirin tehlike yaratabilir...salt kola ile yetiniyom şimdilik...
hakaretler,birinin diğerine üstünlük taslamaları ve buna benzer şeyler gerçek sevgi değildir zaten tuğçem,detayları bilmiyorum ama özeti kafidir fikir yürütmemde.doğru karar verdin,seni sen olarak seven ve herşeye rağmen seni seven biri olmalı yanında....şimdi çok üzülüyorsundur,zaman geçtikçe daha da üzüleceksin.hayatında bir yılı aşkın birine emek verdin ve o şimdi yok,bu boşluğa adapte olman da zaman alacak.yeniden hayatını düzenlemen,farklı bir bakışla yaşaman seni bir süre oyalayacak ve zorlayacak.
ama;sonrasında daha güçlü bir yapıyla hayatına devam edeceksin.doğrulara ve yanlışlara daha çabuk karar vereceksin.bu da bir daha seni birinin bu denli üzememesine neden olacak.
bu süreç,zorlu ve canını yakan bir süreç olacak ama hataları bariz görmezlikten gelip herşeye rağmen bu beraberliği sürdürüp daha sonra da mutsuz bir evlilik sürdürmektense,3 ay 5 ay ağlamak daha yeğdir....herkesin hayatta ayağa takılıp düştüğü zamanları olur.kimisi düştüğü yerde ağlayarak sürünmeye devam eder,kimisi ise canı yandığı halde tekrar ayağa kalkmaya çalışır....sen ikinci kategoridensin,yaralarına rağmen yeniden koşabilenlerdensin....
hayırlısı böyleymiş demek ki,bundan sonra da sana layık biri çıkar karşına inşallah...
burdayız biz tuğçem,ne zaman konuşmak istersen çekinme,yanındayız biz....Flockem o kadar güzel anlatmıssın ki duygularımı,beni görmeden bu kadar iyi anlaman,derdime derman olmaya çalısman. çok sağol iyi ki varsın. hepiniz iyi ki varsınız çok seviyorum sizi. inşallah atlatıcam bunu da bu sefer kararlıyım
burdayız biz tuğçem,ne zaman konuşmak istersen çekinme,yanındayız biz....
Flockem o kadar güzel anlatmıssın ki duygularımı,beni görmeden bu kadar iyi anlaman,derdime derman olmaya çalısman. çok sağol iyi ki varsın. hepiniz iyi ki varsınız çok seviyorum sizi. inşallah atlatıcam bunu da bu sefer kararlıyım
burdayız biz tuğçem,ne zaman konuşmak istersen çekinme,yanındayız biz....
twocem bir bayan arkadaş söyle demişti... Alışkanlıkların var mutlaka bu durumlar geldiğinde "yaz yaz yaz ama asla gönderme..." aklına ne gelirse boş bir sayfaya yaz.. sakın aklında büyütme...
ben her gece bir kağıda yazardım sonra da o kağıtları en ufak parçalara ayırır yırtardım... sonrada dua okurdum.. hergün aynı şeyi yaptım hem dualarımı yazdım hem okuduğum miktarı..
geçen gn elime geçti dua yazdıım kağıt... kabul olmuş
seni en çok ne rahatlatır? konuşmak mı_ yazmak mı? konuşmak sitediğinde geç aynanın karşısına söyle o karşındaymış gibi... sonra kulağına gerçekler fısıldıyor... gerçekelri görüyorsun yüksek sesle kendi kendine söyleyince daha etkili oluyor...
kudur, kudur,
kudur, kudur...
mari ye kafanı,
mari ye beynini,
mari ye kendini,
kudur, kudur...
deli misin de nesin sen?
a be deli misin nesin sen?
allahını sevsin!
allahını sevsin
mari ye kafanı,
mari ye beynini,
mari ye kendini,
kudur, kudur...
kudur, kudur,
kudur, kudur...
mari ye kafanı,
mari ye beynini,
mari ye kendini,
kudur, kudur...
atıyom bak kendimi piste,tutmayın beni....kudur, kudur,
kudur, kudur...
mari ye kafanı,
mari ye beynini,
mari ye kendini,
kudur, kudur...
deli misin de nesin sen?
a be deli misin nesin sen?
allahını sevsin!
allahını sevsin
mari ye kafanı,
mari ye beynini,
mari ye kendini,
kudur, kudur...
kudur, kudur,
kudur, kudur...
mari ye kafanı,
mari ye beynini,
mari ye kendini,
kudur, kudur...
atıyom bak kendimi piste,tutmayın beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?