Ölümüne Geyik Topiği :-))

pc yavaşlamış sanırım

deniz de tam kıvamındadır. Bne çok sverim bu saatlerde denize girmeyii..

kızlar onda kalan eşyalarımı bırakmıs şimdi. vermiş anneme,gayet de mutlu gözküyormus dısardan

kızlar onda kalan eşyalarımı bırakmıs şimdi. vermiş anneme,gayet de mutlu gözküyormus dısardan
tuçem üzülme canım boşver
hayırlı ise olsun derim herzaman
seni çok üzmesi garip biz eşimle evlenmeden önce hiç okadar beni üzecek şeyler yapmazdı gidiyorsa yolu açık olsun

tuçem üzülme canım boşver
hayırlı ise olsun derim herzaman
seni çok üzmesi garip biz eşimle evlenmeden önce hiç okadar beni üzecek şeyler yapmazdı gidiyorsa yolu açık olsun

doğru cryptıcım yapcak bir şeyim yok. ama tek istediğim Allahım bana pişman olduğunu göstersin

geldinmi kıs hoşgeldin sefa geldin benimde canım istedi şimdi gidipte yapıym bari işler beklesin akşama dek yolu var
bu hevuk nerelerdeki yine bunalımmı takılıyo acep sesi soluğu çıkmıyo:44:

İyiyim hayatım bugün dışarı çıktım arkadaşımla kaç gündür misafirim geliyo yada biz biryerlere gidiyoruz yazamadım ama geçmişi okuyorum..Depresyon iyidir ya en azından kendi kendime kalabildim oh ağrısız başım beni düşündüğün için teşekkürüs ederim hyatım Ayrıcada ben kÜÇÜK SIPANLA SENİ YİRİM ÇOK TATLISINIZ Maşallah Rabbim nazarlardan kötü insanlardan korusun sizleri maşallah ğğğğğğğğğğğğğğğğkk tüüüüü

saol canım benim iyi olmana sevindim

Twocum emin ol acayip pişman olucak yoklugunu 2 3 güne anlar..Alttan almakla aslında çok kötülük yapmış oluyoruz ilişkimize si.. et kapanır ayaklarına sende ona aynını yap dünyanın uydudsu sankii kendini öyle zanetmiş kudurmuşş kendi başını yesin sende önüne bak hiç üzülmee mutlaka birgün biri çıkar karşına okadar mutlu olursunki o danayla geçirdiğin günlere acırsın...

two cum bende 3 gündür eşimden ayrıydım tartıştık vurdum kapıyı çıktım yoktum evde ondan gelemedim buraya şimdi barıştık gibi birşey geldim döndüm geri senn durumu bilmiyorum ama 100tane kadar sayfa var ama senn yazılarını bulmaya çalışıcam

sağolun kızlarr iyi ki varsınız. HEVUKUM yine yetişemedim sana cimcimemmm hos geldin sevindim barısmanıza. şimdi son gelişmeleri astrologum olarak yorumla gari bana boğa burrcu açısından :97:

ah canımmm bu devirlerden bizde geçtik inan bir ayrılıp bir barışılan ilişkiden iyi bir evlilik olmuyor ennn güzelini yapmışsın etrafta dörtt dörtlük kocalar aileler var boş veeer o zamanla senin ondan koptugunu anlıcak çoook pişman olucak ama sakın geri dnme insanlar değişmezleer anlıktır davranışlarını düzeltmeleri onun için boşver klasik müzikten uzakdur seni güldüren insanların yanında dur.bu bööyle atlatılır geçer

amin inşallah bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…