- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
pc yavaşlamış sanırım
deniz de tam kıvamındadır. Bne çok sverim bu saatlerde denize girmeyii..
ben geldim eğitim sonrası tam sevgi kelebeği oldum mutluluk saçıyorum bundan sonra
Enemmm mandalinam aksam bunun acısını evdekinden çıkarma sen
tuçem üzülme canım boşverkızlar onda kalan eşyalarımı bırakmıs şimdi. vermiş anneme,gayet de mutlu gözküyormus dısardan
tuçem üzülme canım boşver
hayırlı ise olsun derim herzaman
seni çok üzmesi garip biz eşimle evlenmeden önce hiç okadar beni üzecek şeyler yapmazdı gidiyorsa yolu açık olsun
Enemmm mandalinam aksam bunun acısını evdekinden çıkarma sen
:82: :82: :82:
Mandalina
kızlar onda kalan eşyalarımı bırakmıs şimdi. vermiş anneme,gayet de mutlu gözküyormus dısardan
geldinmi kıs hoşgeldin sefa geldinbenimde canım istedi şimdi gidipte yapıym bari işler beklesin akşama dek yolu var
bu hevuk nerelerdeki yine bunalımmı takılıyo acep sesi soluğu çıkmıyo:44:
saol canım benim iyi olmana sevindimİyiyim hayatım bugün dışarı çıktım arkadaşımla kaç gündür misafirim geliyo yada biz biryerlere gidiyoruz yazamadım ama geçmişi okuyorum..Depresyon iyidir ya en azından kendi kendime kalabildim oh ağrısız başım beni düşündüğün için teşekkürüs ederim hyatımAyrıcada ben kÜÇÜK SIPANLA SENİ YİRİM ÇOK TATLISINIZ Maşallah Rabbim nazarlardan kötü insanlardan korusun sizleri maşallah ğğğğğğğğğğğğğğğğkk tüüüüü
kızlar onda kalan eşyalarımı bırakmıs şimdi. vermiş anneme,gayet de mutlu gözküyormus dısardan
saol canım benim iyi olmana sevindim
neden hevukcumAnacım sen nirden çıktın kız cameralı filan görüşme olsa çoktan delirtmiştin benii ha..Napıyorsun?
ah canımmm bu devirlerden bizde geçtik inan bir ayrılıp bir barışılan ilişkiden iyi bir evlilik olmuyor ennn güzelini yapmışsın etrafta dörtt dörtlük kocalar aileler var boş veeer o zamanla senin ondan koptugunu anlıcak çoook pişman olucak ama sakın geri dnme insanlar değişmezleer anlıktır davranışlarını düzeltmeleri onun için boşver klasik müzikten uzakdur seni güldüren insanların yanında dur.bu bööyle atlatılır geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?