- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
canım benm kız ağlama halinde haala susmuyo gelirim yine okiş
o nası kahve gı. mısır patlağı gibi:44:
datluum o bizim buranın meşhur cilveli kahvesi çifte çekilmiş ve kavrulmuş bol köpüklü khveyi yapıyosun üstünede çifte kavrulmuş ve çekilmiş badem içini döküyosun bol bol önce bademi kaşıkla yiyip sonna kahveyi höpürtediyosunn.. eh yani nasıl canım çekti.. bu saatte de nerden bulcem şimdi ben cilveli kahve...
artık yarın içersin kelebeğim
sende gelde beraber içek kuzummm..
heves ettim ya yazıyı okurken bile kavemi yapsam gündüz içtiydim capicino 45 kalori türk kavsinde kalori varmıdırki:26:datluum o bizim buranın meşhur cilveli kahvesi çifte çekilmiş ve kavrulmuş bol köpüklü khveyi yapıyosun üstünede çifte kavrulmuş ve çekilmiş badem içini döküyosun bol bol önce bademi kaşıkla yiyip sonna kahveyi höpürtediyosunn.. eh yani nasıl canım çekti.. bu saatte de nerden bulcem şimdi ben cilveli kahve...
inşallah canım ararsa falan yelkenleri hemen suya indirme.doğru cryptıcım yapcak bir şeyim yok. ama tek istediğim Allahım bana pişman olduğunu göstersin
datluum o bizim buranın meşhur cilveli kahvesi çifte çekilmiş ve kavrulmuş bol köpüklü khveyi yapıyosun üstünede çifte kavrulmuş ve çekilmiş badem içini döküyosun bol bol önce bademi kaşıkla yiyip sonna kahveyi höpürtediyosunn.. eh yani nasıl canım çekti.. bu saatte de nerden bulcem şimdi ben cilveli kahve...
tuğçe bu saatte ne işin var burada senin moralin bozuk şu kalas oğlana ben nediyim ona şimdi yav
inşallah canım ararsa falan yelkenleri hemen suya indirme.
hayrolsun!o nerden çıktı ööle?günaydınn canlarım. sizinde kandiliniz mübarek olsun.ama sabah sabah sinirim bozuldu. biliyorsunuzdur geçen sene modaydı uzun ip askılı mavi bir elbise giydim. bizim iş yerinden bazıları sen böyle mi geziyon dedi şok oldum. cehennemde yancan gibi laflar söylüyorlar sabah sabah morelim bozuldu ya:26:
iyii sende deki ozaman ben onden gidiyimde odunları atmya baslayım kabalaık olcaz galiba deeegünaydınn canlarım. sizinde kandiliniz mübarek olsun.ama sabah sabah sinirim bozuldu. biliyorsunuzdur geçen sene modaydı uzun ip askılı mavi bir elbise giydim. bizim iş yerinden bazıları sen böyle mi geziyon dedi şok oldum. cehennemde yancan gibi laflar söylüyorlar sabah sabah morelim bozuldu ya:26:
hayrolsun!o nerden çıktı ööle?
iyii sende deki ozaman ben onden gidiyimde odunları atmya baslayım kabalaık olcaz galiba deee
günaydınn canlarım. sizinde kandiliniz mübarek olsun.ama sabah sabah sinirim bozuldu. biliyorsunuzdur geçen sene modaydı uzun ip askılı mavi bir elbise giydim. bizim iş yerinden bazıları sen böyle mi geziyon dedi şok oldum. cehennemde yancan gibi laflar söylüyorlar sabah sabah morelim bozuldu ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?