Datlum üzgün görünüyor..
Kuzucum sabah yürüyüşü yaptım fevkaledenn fevkinde süper geldi...dün de çok güzeldiii Ailem ile gezinti yaptım... Çok güzeldi:81:
teker teker öpüyorum sizleriiii kıslar...
kedicim dün göremedim seni:26:
günaydın kızlarrr gününüz neşeli ve aydın olsunn....
dün bi ara uğramıştım canımmm görmüştüm senii sonra hemen çıkmak zorunda kalmıştımmm
canım nasıl oldu saçın anlatsana foto koymazsın değilmi merak ettimohhh ne güzel şekercimben de dün tüm gün kendime bakım yaptım,kuaförde geçirdim günümü evde de dvm ettirdim
günaydın kelebüğüm dün gece oğlanın hafif ateşi vardı ateşdüşürücü verdim şimdi iyi gibi kısa kollulara geçince soğuk aldı sanırım sen nasılsın..günaydınnn hatunlar napıyorsunuz bakalımm...
erkek arkadaşınla görüşmedinmi hürremim..:86:Datlum üzgün görünüyor..
Kuzucum sabah yürüyüşü yaptım fevkaledenn fevkinde süper geldi...dün de çok güzeldiii Ailem ile gezinti yaptım... Çok güzeldi:81:
teker teker öpüyorum sizleriiii kıslar...
günaydınnn hatunlar napıyorsunuz bakalımm...
anladım kuzucum. napıyosun bakim
günaydın kelebüğüm dün gece oğlanın hafif ateşi vardı ateşdüşürücü verdim şimdi iyi gibi kısa kollulara geçince soğuk aldı sanırım sen nasılsın..
..........kedimeri
anaaa abammm gelmişşş hoş gelmişsen bacımmmözledim senii
canım nasıl oldu saçın anlatsana foto koymazsın değilmi merak ettim
bende özledim kızz napıyosun kocişin uyuyo mu daha sen napıyon gitmiş misafirlerin...
nerrrdeee 8 buçukta uyandırıyo tatildesin uyu dimii dedim bende ben uyucam elleme beni dedimmişim var 10 günn he valla dün gönderttim misafirciklerimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?