evet dikkat etmek lazım
eve gelince yıkarsın istersen yıkamak iyi geliyor sanırım
geçmiş olsun gaviscon tavsiye ederim bitkisel şurup iyileştirir hemen..bende dun piknikteydım herşey ıyıydı guzeldı ama akşam rahatsızlandım miydemi bozmuşum bağırsaklarım fecı oldu bıde ustune kustum offff offf bugun çok fenayımmmm
daha çok gençler bizraz fazla alışveriş yapıyo sanırım ben indirimden alıyorum zatenkredi kartı bazen aklşımızı başımızdan alıyor
bende dun piknikteydım herşey ıyıydı guzeldı ama akşam rahatsızlandım miydemi bozmuşum bağırsaklarım fecı oldu bıde ustune kustum offff offf bugun çok fenayımmmm
hayırdır neden yoruldun?
umarım tatlı yorgunluklardan biridir.
erkeklerin fazla evde durması iyi olmaz herşeye karışmaya başlarlar
canım daha iyi gibi tv ye bakıyor şimdi sürekli gözlemliyorum...
Bayanlar ev oturmasında hissettim kendimi
tşk edrim canımgeçmiş olsun burcum
daha çok gençler bizraz fazla alışveriş yapıyo sanırım ben indirimden alıyorum zaten
genellikle öyle oluyor
bu arada asker yolu bekliyormuşsun (yanlış anlamadıysam) hayırlı teskereler diliyorum.
bende dun piknikteydım herşey ıyıydı guzeldı ama akşam rahatsızlandım miydemi bozmuşum bağırsaklarım fecı oldu bıde ustune kustum offff offf bugun çok fenayımmmm
saol canım ağır bölümü akşam atlattım ama vucudum cok yorgun dustu bugun içim bulanıyogeçmiş olsun gaviscon tavsiye ederim bitkisel şurup iyileştirir hemen..
canım tatlı yorgunluk kayınvalidemler gelmişti koşuşturmacaayla geçtii işte..
ayy sormaaa yaa herşeye karışıyooo herşeye laf buluyooo
canım tekrar geçmiş olsun allah şifalar versin inşş
tşk ederim canım biliyorum canım bağısağım iyi gibi su an ama gecmezse yapıcamYok Asker değil öğretmen..
Geçmiş olsun Burcum.. Nane limon mideyi yatıştırır.. İshal için kahve de iyi gelir...
canım tatlı yorgunluk kayınvalidemler gelmişti koşuşturmacaayla geçtii işte..
ayy sormaaa yaa herşeye karışıyooo herşeye laf buluyooo
canım tekrar geçmiş olsun allah şifalar versin inşş
biz düğüne gittik ya kızlar oğlan üzerime kustu
saol canım ağır bölümü akşam atlattım ama vucudum cok yorgun dustu bugun içim bulanıyo
hanım anneyi layıkıyla uğurladıysan sorun yok. genellikle memnun edilmesi zor oluyorlar değil mi?
hanım anneyi layıkıyla uğurladıysan sorun yok. genellikle memnun edilmesi zor oluyorlar değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?