Ölümüne Geyik Topiği :-))

bende dun piknikteydım herşey ıyıydı guzeldı ama akşam rahatsızlandım miydemi bozmuşum bağırsaklarım fecı oldu bıde ustune kustum offff offf bugun çok fenayımmmm

bende dun piknikteydım herşey ıyıydı guzeldı ama akşam rahatsızlandım miydemi bozmuşum bağırsaklarım fecı oldu bıde ustune kustum offff offf bugun çok fenayımmmm
geçmiş olsun gaviscon tavsiye ederim bitkisel şurup iyileştirir hemen..

hayırdır neden yoruldun?
umarım tatlı yorgunluklardan biridir.

canım tatlı yorgunluk kayınvalidemler gelmişti koşuşturmacaayla geçtii işte..

erkeklerin fazla evde durması iyi olmaz herşeye karışmaya başlarlar

ayy sormaaa yaa herşeye karışıyooo herşeye laf buluyooo

canım daha iyi gibi tv ye bakıyor şimdi sürekli gözlemliyorum...

canım tekrar geçmiş olsun allah şifalar versin inşş

Bayanlar ev oturmasında hissettim kendimi

biz düğüne gittik ya kızlar oğlan üzerime kustu

genellikle öyle oluyor
bu arada asker yolu bekliyormuşsun (yanlış anlamadıysam) hayırlı teskereler diliyorum.

Yok Asker değil öğretmen..

Geçmiş olsun Burcum.. Nane limon mideyi yatıştırır.. İshal için kahve de iyi gelir...

burcuuuuum geçmiş olsunnn

cryptc oğluşuna da çok geçmiş olsunn canım tekrar

ee başka hasta olan varsa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ona göre biterse size kalmaz çabuk olun ...:94::94::94:

hanım anneyi layıkıyla uğurladıysan sorun yok. genellikle memnun edilmesi zor oluyorlar değil mi?

biz düğüne gittik ya kızlar oğlan üzerime kustu

saol canım ağır bölümü akşam atlattım ama vucudum cok yorgun dustu bugun içim bulanıyo

Zeytin ekmekte iyi gelir canım... ben midem bulanınca hep ekmeğe zeytini kaoyar yerim...tavsiye ederim...

ben kaçtım kızlar uğrayabilirsem öğleden sonna görüşürüz .. bu arada flocekmden haberi olanınız var mıdır.. iyileşmedi mi daha ben iki gündür giremediğimden topiğe habarım yokkk...:26:

hanım anneyi layıkıyla uğurladıysan sorun yok. genellikle memnun edilmesi zor oluyorlar değil mi?

ne çok zor ne çok kolay kimseyi kırmadan ağırlamak ve uğurlamak için uğraştım inş başarabilmişimdir.. kimsenin benim yüzümden kırılmasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…