benim de sabah uyuyasım vardı emme uyandım gene iş var diye
günaydın hatunlar nasılsınız?
günaydın hatunlar nasılsınız?
hoşgeldin beynelcan nasılsınnn
hoşbuldum kedi hatun ya senden?
erkek arkadaşınla görüşmedinmi hürremim..:86:
hoşgelmişsen beynelcikk sen neler yapıyosunnn bakalımm
allah kavuştursun canım hayırlısı olsun inşallahtelefonda görüştük canım... Doğuda görev yapıyor... Yaza gelecek yanıma..
allah kavuştursun canım hayırlısı olsun inşallah
eve gelince yıkarsın istersen yıkamak iyi geliyor sanırımbizde c.tesi pazar piknikteydik... yorgunluktan bayılıyorum resmen... benimkilerinde her yanını böcükler ham yapmış o kadar da off sürmüştümm... yaa sabah büyük kaşına kaşına gitti okula...
iyiyim cancağzımm yorgunum sadece oda geçecek inşş..
erkeklerin fazla evde durması iyi olmaz herşeye karışmaya başlarlarkız benim kociş izinli 10 günn evdeee sabahın 8 buçuğunda kaldırıyo beni hadi kalk diyee koca hafta misafir vardı popom doğru dürüst yer yüzü görmedii kendisinin tuzu kuruyduu oturdu tabeee şimdide uyuyoo bende bi kere kalktımmı bi daha uyuyamambene acıyan yokkk
canım daha iyi gibi tv ye bakıyor şimdi sürekli gözlemliyorum...slm crypticim nassınnn geçmiş olsun oğlun iyileştimii ...
aynen caım yavBayanlar ev oturmasında hissettim kendimi
Tek tek sorulurya 10-15dk nasılsın iyimisin... sen nasılsın iyimisin..Ortam kalabalık olunca 2 sayfa nasılsın dedik
Bayanlar ev oturmasında hissettim kendimi
Tek tek sorulurya 10-15dk nasılsın iyimisin... sen nasılsın iyimisin..Ortam kalabalık olunca 2 sayfa nasılsın dedik
bende netten yazlık elbise bakıyorum elbiseler çok kısa yada dekoltesi çok açık bulamadım doğru düzgün bir şey ...
siz netten alışveriş yapıyomusunuz kızlar...
evet dikkat etmek lazımbir ara baya takılmıştım. kredi kartı ekstresi gelince hemen dizginledim dersem anlarsın herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?