ezogelin çorba,bahçıvan kebabı ve patates püresi...
günaydın mandalina, bakamadım bugün daha gastelere, lemanın çizimleri mi?neşelendim azcık seçim yaklaştı ya medya siyasetçilerin gaflarını yazıp çizer olmuş hele karitatürleri süper
sotelik eti küp doğranmış soğanla kavuruyorsun.yine küp doğranmış havuçları ekliyosun ve 1-2 daha çeviriyorsun.salçayı ekliyorsun,tuz ve karabiberi de aynı şekilde.sıcak su koyuyon sonna,şööle bi yarım bardak kadar.5-10 dakka sonna küp doğranmış patatesleri ekliyon ve kısık ateşte pişiriyon.basit aslında,güzel de oluyor hani.gelceksen buyur gari, beklerim...bende gelcem bu bahçivan kebabı nasıl oluyor
günaydın mandalina, bakamadım bugün daha gastelere, lemanın çizimleri mi?
sotelik eti küp doğranmış soğanla kavuruyorsun.yine küp doğranmış havuçları ekliyosun ve 1-2 daha çeviriyorsun.salçayı ekliyorsun,tuz ve karabiberi de aynı şekilde.sıcak su koyuyon sonna,şööle bi yarım bardak kadar.5-10 dakka sonna küp doğranmış patatesleri ekliyon ve kısık ateşte pişiriyon.basit aslında,güzel de oluyor hani.gelceksen buyur gari, beklerim...
gel yeter,bende kakaolu kek var...yanına kahve de yaparımgeliyorum bi tabak da bana koy gelirken ne alım tatlılardan
kelebeğim gelmiş...hoş geldin...
işte güzel yurdumun tipik amcası bööle olur....işyerimde yan oda doktor odası muayene yapıyor amcanın biri geldi az önce
doktor: buyur amca şikayetin nedir ?
amca: ne bileyim şikayetimi sen söyleyecen
doktor: olurmu amca ben nasıl bilecem şikayetini
amca: sen doktor değilmisin sen bilmiycende ben mi bilecem
doktor:tamam amca sen rahatsızlığını nerenin ağrıdığını söyle bende çare bulayım
amca: sen nasıl çare olacan yaz oradan bana bu ilaçları ben gideyim hanım bekliyor dışarda
az önce gerçekleşti olay merak ettim kalktım kapıyı açtım amcaya baktım nasıl tip diye
beni niye atlıyon kıs,küsmüyüz?burcuhayal mandalina günaydın kıslaarr
işyerimde yan oda doktor odası muayene yapıyor amcanın biri geldi az önce
doktor:tamam amca sen rahatsızlığını nerenin ağrıdığını söyle bende çare bulayım
amca: sen nasıl çare olacan yaz oradan bana bu ilaçları ben gideyim hanım bekliyor dışarda
az önce gerçekleşti olay merak ettim kalktım kapıyı açtım amcaya baktım nasıl tip diye
işyerimde yan oda doktor odası muayene yapıyor amcanın biri geldi az önce
:60
beni niye atlıyon kıs,küsmüyüz?
burcuhayal mandalina günaydın kıslaarr
bana bazı mesajlar sonnadan geliyo niyeyse,yokmuş gibi görünüyo daha sonna görünüyo...tamam o zaman...kıs sana yukarıda cvp yazdım ya kaçırdınmı kıslar küsmesin die onlarada günaydın dedim aşk olsun okumuyonmu benim cvplarımı yoksa
gel yeter,bende kakaolu kek var...yanına kahve de yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?