Ölümüne Geyik Topiği :-))

ee naptınız bakem tükkanın cirosu iimi bir hafata oldu nerdeyse kaç geyik çevirdiniz ...

dünkü iimiş ya nihat doğan doğulmaz olunur

öncekileri okuyamadım gerçi daha iisi varmıydı

yurdum insanıyla sürekli muhatap olan başka yurdum insanı ben bu kadarı da pes diyorum bazen
diğer topicte bahsetmiştim,thy'de bi arkadaşım var,onun pilot haydar abi ile macerasını anlatmıştım.bir gün bu arkadaş gelen yolcuları karşılıyo uçakta.karşısında bi teyze,yaşlıcana da biraz.benim arkadaş teyzeye yardım etmek istiyor,teyze ve çantanı da yukarı koyayım diyor.kızın çantaya asılmasınla kolu yere yapışması bir oluyor.bir de çantadan dunk diye ses çıkıyo.arkadaş soruyo,teyze bu çantada ne var?niye bu kadar ağır bu?teyze gayet rahat cvp veriyo:'Kızım almanyada piknik tüpü bulamadım,piknikte lazım oluyo,koyuverdim çantaya ben de bi tane!'arkadaş şok.durumu bildiriyor teyzenin çantasına el konulmak isteniyo teyze çantaya yapışıyo 'Hayatta vermem ben bun!'diye.yer kontrolünden nası geçti bilinmez bu 2001den önce yaşanmıştı ve daha sonna yer hostesleri esaslı bi fırça yemişlerdi...

bu da çok iyi yaa

kadıncaz napsın ya bulamamış piknik tüpü nasıl piknik yapcak şimdi

flocke diğer topikde bahsetmiştin ya eşine hello kityli band almıştın gecen aklıma geldi benimkine alsam mı diye

bu da çok iyi yaa
uçuştan döndükçe anlatırdı kopardım ben de.bi tanesi gene teyze,trabzona gidecek,cahilcene olduğu için oğlu onu istanbuldan bindirirken iicene tembihlemiş:'Anne,uçağa binecen şimdi,sakın kalkma tamam mı,çişini fian evde yaparsın...'diye.uçak trabzona iniyo,herkes bagajını alıyo uçaktan iniyor teyze oturuyor.arkadaş:'Teyze,biz geldik.'diyo teyze de:'Oğlum sakın kalkma dedi'diyo.teyzeyi koltuktan kaldırmak için ikna edene kadar çatladım diyo arkadaş...

süper teyzem ya ne yapsın elin almanı ne bilir piknik tüpünü kullanmasını üretip satsın

haydar abiyi okumuştum hatta okuduktan sonra thy ile trabzona gittim uçağın kapısında hostese az kalsın soracaktım haydar abiyi tanıyormusun bu uçağın pilotu o mu diye

tamam hemen damaklardan,kinderlerden kapıp geliyorum aç kapıyıııı

nereye gidyonuz kıs bende gelimmm zati bir haftadır patladım evin içinde sıkıntıdannn gezmeye yer arıyom, gerçi pazar günü şöle karşıyakada oturdum taşların üstüne çektim deniz havasını içime ohhh sıkıntılar uçsun gitsiiinn...

ben de izmirdeydim geçen haftasonu,konaktaydım...

klozetle ilk defa tanışan gurbetcimizin hikayesi nereden duyduğumu hatırlamıyorum aklımda kalan en pis hikaye

gurbete çıkan aile reisi ülkesine gelince abartarak anlatıyor almanya şöyle lüküs böyle iyi ileri filan bir kaç yıl sonra ailesini tasını tarağını toplayıp götürüyor almanyada tutuyor bir ev aile yerleşiyor evin hanımı "ana ne güzel turşu bidonları var bu gavurların turşu bidonları bile lüküs" diyip kuruyor turşunu her gün turşusuna su koyuyor ama bir türlü durmuyor suyu bitiyor hep zaman geçtikçe komşulukda gelişiyor tabi başka yurdum insanı olan komşu oturmaya geldiğinde konu konuyu açıp anlatıyor su tutmaz turşu bidonunu komşu merak ediyor dur bakayım diyor nasıl birşey miş evin sahibesi götürüyor gösteriyorki komşudan çığlık anam komşum diyor bu turşu bidonu değil klozet yani tuvalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…