ee naptınız bakem tükkanın cirosu iimi bir hafata oldu nerdeyse kaç geyik çevirdiniz ...
dünkü iimiş ya nihat doğan doğulmaz olunur
öncekileri okuyamadım gerçi daha iisi varmıydı
diğer topicte bahsetmiştim,thy'de bi arkadaşım var,onun pilot haydar abi ile macerasını anlatmıştım.bir gün bu arkadaş gelen yolcuları karşılıyo uçakta.karşısında bi teyze,yaşlıcana da biraz.benim arkadaş teyzeye yardım etmek istiyor,teyze ve çantanı da yukarı koyayım diyor.kızın çantaya asılmasınla kolu yere yapışması bir oluyor.bir de çantadan dunk diye ses çıkıyo.arkadaş soruyo,teyze bu çantada ne var?niye bu kadar ağır bu?teyze gayet rahat cvp veriyo:'Kızım almanyada piknik tüpü bulamadım,piknikte lazım oluyo,koyuverdim çantaya ben de bi tane!'arkadaş şokyurdum insanıyla sürekli muhatap olan başka yurdum insanı benbu kadarı da pes diyorum bazen
o çikolataya dayanamaz...temamm tşk ederim ozaman senin küçük flockeye bişeyler alıyımm geliyimm:82:
diğer topicte bahsetmiştim,thy'de bi arkadaşım var,onun pilot haydar abi ile macerasını anlatmıştım.bir gün bu arkadaş gelen yolcuları karşılıyo uçakta.karşısında bi teyze,yaşlıcana da biraz.benim arkadaş teyzeye yardım etmek istiyor,teyze ve çantanı da yukarı koyayım diyor.kızın çantaya asılmasınla kolu yere yapışması bir oluyor.bir de çantadan dunk diye ses çıkıyo.arkadaş soruyo,teyze bu çantada ne var?niye bu kadar ağır bu?teyze gayet rahat cvp veriyo:'Kızım almanyada piknik tüpü bulamadım,piknikte lazım oluyo,koyuverdim çantaya ben de bi tane!'arkadaş şok.durumu bildiriyor teyzenin çantasına el konulmak isteniyo teyze çantaya yapışıyo 'Hayatta vermem ben bun!'diye.yer kontrolünden nası geçti bilinmez bu 2001den önce yaşanmıştı ve daha sonna yer hostesleri esaslı bi fırça yemişlerdi...
diğer topicte bahsetmiştim,thy'de bi arkadaşım var,onun pilot haydar abi ile macerasını anlatmıştım.bir gün bu arkadaş gelen yolcuları karşılıyo uçakta.karşısında bi teyze,yaşlıcana da biraz.benim arkadaş teyzeye yardım etmek istiyor,teyze ve çantanı da yukarı koyayım diyor.kızın çantaya asılmasınla kolu yere yapışması bir oluyor.bir de çantadan dunk diye ses çıkıyo.arkadaş soruyo,teyze bu çantada ne var?niye bu kadar ağır bu?teyze gayet rahat cvp veriyo:'Kızım almanyada piknik tüpü bulamadım,piknikte lazım oluyo,koyuverdim çantaya ben de bi tane!'arkadaş şok.durumu bildiriyor teyzenin çantasına el konulmak isteniyo teyze çantaya yapışıyo 'Hayatta vermem ben bun!'diye.yer kontrolünden nası geçti bilinmez bu 2001den önce yaşanmıştı ve daha sonna yer hostesleri esaslı bi fırça yemişlerdi...
o çikolataya dayanamaz...
uçuştan döndükçe anlatırdı kopardım ben de.bi tanesi gene teyze,trabzona gidecek,cahilcene olduğu için oğlu onu istanbuldan bindirirken iicene tembihlemiş:'Anne,uçağa binecen şimdi,sakın kalkma tamam mı,çişini fian evde yaparsın...'diye.uçak trabzona iniyo,herkes bagajını alıyo uçaktan iniyor teyze oturuyor.arkadaş:'Teyze,biz geldik.'diyo teyze de:'Oğlum sakın kalkma dedi'diyo.teyzeyi koltuktan kaldırmak için ikna edene kadar çatladım diyo arkadaş...bu da çok iyi yaa
tamam hemen damaklardan,kinderlerden kapıp geliyorum aç kapıyıııı
uçuştan döndükçe anlatırdı kopardım ben de.bi tanesi gene teyze,trabzona gidecek,cahilcene olduğu için oğlu onu istanbuldan bindirirken iicene tembihlemiş:'Anne,uçağa binecen şimdi,sakın kalkma tamam mı,çişini fian evde yaparsın...'diye.uçak trabzona iniyo,herkes bagajını alıyo uçaktan iniyor teyze oturuyor.arkadaş:'Teyze,biz geldik.'diyo teyze de:'Oğlum sakın kalkma dedi'diyo.teyzeyi koltuktan kaldırmak için ikna edene kadar çatladım diyo arkadaş...
gece kitap mı okuyon sen de?flocke diğer topikde bahsetmiştin ya eşine hello kityli band almıştın gecen aklıma geldi benimkine alsam mı diye
nereye gidyonuz kıs bende gelimmm zati bir haftadır patladım evin içinde sıkıntıdannn gezmeye yer arıyom, gerçi pazar günü şöle karşıyakada oturdum taşların üstüne çektim deniz havasını içime ohhh sıkıntılar uçsun gitsiiinn...
gece kitap mı okuyon sen de?
ben de izmirdeydim geçen haftasonu,konaktaydım...nereye gidyonuz kıs bende gelimmm zati bir haftadır patladım evin içinde sıkıntıdannn gezmeye yer arıyom, gerçi pazar günü şöle karşıyakada oturdum taşların üstüne çektim deniz havasını içime ohhh sıkıntılar uçsun gitsiiinn...
ay burcu çok yaşa emi...yooo ben gece aniden uyanıp eşime gülmek için istiyom yalandan kitap okur gibi yaparım
ben de izmirdeydim geçen haftasonu,konaktaydım...
he valla...sen izmirliydin de mi?manisa mı yoksam?anem karşılıklıymışız kıı bir deniz ayırmış bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?