Gunaydinnn
kıs sigaradan bahsediyom zati...yok kız sadece çay ve cigara tüttürdüm
iyiyiz tükkanı açtık,günün geyiğini düşünüyorduk....var mı bi fikrin?Nasilsinizz
günaydınnn şeker
günaydın rüzgargülü.....
iyiyiz tükkanı açtık,günün geyiğini düşünüyorduk....var mı bi fikrin?
git iki lokma ye gari,yerken de düşün bakalım....Ama ben daha kahvalti yapmadim aç karnima espri yapamam ki
git iki lokma ye gari,yerken de düşün bakalım....
ya burcu,avatarımı kel oğlana benzettiler dün,parola da hüzünlü görünüyo dedi...sence de ööle mi kız?
çıkar kesin bişey,biz burda ne geyikler yarattık bi bilsen....düşün hele.Yedikten sonrada bir fikir gelmezse napicam
çıkar kesin bişey,biz burda ne geyikler yarattık bi bilsen....düşün hele.
hmm...seçilmiyo demek,sorduğuna göre...:44: benim themis'i çitten değiştirmem gerek o vakit.bugün nete bi bakiim daha belirgin bi resmi var mı diye...yok da masal diyarında gibi elinde de terazi mi var ne
kız onca zaman sonna fark ettiysen bi anlamı yok bu avatarın o vakit.adaletin simgesini de zaten hüzünlü kel oğlana benzetmişler...yok gari ben değiştircem bunu...terazi terazi görüyorummm
kız onca zaman sonna fark ettiysen bi anlamı yok bu avatarın o vakit.adaletin simgesini de zaten hüzünlü kel oğlana benzetmişler...yok gari ben değiştircem bunu...
ezogelin çorba,bahçıvan kebabı ve patates püresi...yok be daha önce de fark etmiştim ama puslu ya değiştirceksen değiştir tabi daha belirgin bir resim koy bu arada öğleye ne yemek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?