Ölümüne Geyik Topiği :-))

hoş geldin aramıza bu hevuk ve kasketli gece nöbetçileri çok iyi arkadaşlar var gündüzde gel ben hem gündüz hem gece varım:44:

aa ne güzell ..
ama ben gündüzleri olamamki anca akşam eşim gelicekte laptopunu getiricekte öyle giricem..
gece kuşuyum yani bende anlıcan..

canım sen benim kusuruma bakma..
bazen göüzme takılan şeyler oluo ve yazmadan duramıorum ama sen haklı çıktın...
17yim falan diosun ama maşallahın var hani...

Criptic ben bazen gündüzleride geliyorum Flocke yle annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınızda tanuşmuştuk sonna eşinize ilk nezaman rezil oldunuz son geldiğimiz radde burası Ölümüne geyik..Bu aralar keyfim yok gündüz girmiyorum o nedenle soyutladım kendimi bira..

Son düzenleme:
isoldem müsadenle yarın gece uzun sohbet edriz hevuk ve kasketli müsadenizle ben yatıyorum arkadaşlar yarın gece görüşürüz isolte hoş geldin canım tekrar..

isoldem müsadenle yarın gece uzun sohbet edriz hevuk ve kasketli müsadenizle ben yatıyorum arkadaşlar yarın gece görüşürüz isolte hoş geldin canım tekrar..

abariiiiiiiiiiii gidionmu gadasını aldııımmmm..

yarın gece görüşürüz inşallahhh

İyi geceler HAYATIM TATLI RÜYALAR RÜYANDA BENİ GÖR
baxer giymiş penguenler kutsasın seni

Benimde temmuz 27 de 3 yıl olucak 7 gün soonna evlenmişim senden Bebeğin varmı ?

oooff offfffffffffffffffffffffff..
bir of çektim karşıki dağlar yıkıldı..
ben uzun süredir üyeyim kk ya..
çok ii dostluklarım oldu..
saon zamanlardada hep gebelik topiklerine takılıodum zaten..
benim sıpanın geleceği yok çnk..
işte akıl alıorum akıl veriorum falan..
ama baktım bu gebelik topikleirnde dolaştıkça daha çok üzlüorum bi ara hiç girmiodum kk ya.
tekrar takılır oldum ..
elim bi gebelik topiklerine gidio gibi oluo ama son anda kurtarıorum kendim...
çok üzlüorum ya napim..
aynı anda topikler açtığım tüm arkadaşlarımın bebekleri var şuan..
kendimi onların arasında çok yalnız hissediodum ve girmeme kararı almıştım..
öyle yanii.
sende varmı bebek??

Sen görüyon beni dimi görüyosan ben burdayım
Sen okula filan gitmiyormusun canım?
Kaçta kalkıyorsun sabah sanırım dündü baya burdaydın sende..

Acıktan okuyorum ben.
Ben hep burdayım.
Bi akşamları ve sabahları yokum.
Sabahları uyuyo oluyorum
Akşamlarıda ev halkı pcde oluyor.

Son düzenleme:

Üzülme canım aynı dertten muzdaribim bende tüp bebek yaptım nisanda olmadı boş ver görebiliyomussun benii sandım görmüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…