Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayda,git bikinini al...gidiyos...

kıs giyimem ben bikini fazlalıklarım çok ama çok ısrar ediyosan tesettür mayomun içine giyerim senin için...

kelebeğim,yarın erken gel gari,böyle ateş alır gibi görüştük bugün senle...hem tatilin planlarını yaparıs yarın olur mu?

inş. canım ben woodyimi göndertir göndertmez buradyım sabırsızlandım tatil palnları için zatii...

dr otker pandispanya unu aldım kızlar burada iyi pastane yok pasta yapıcam kendim ilk kez

mikserle çırptım fırına verdim çok basit içine kakao katmadım kreması kakaolu ya baymasın diye..

vişnede olsaydı keşke almayı unutmuşum sizde evde yapın kızlar..

bir tane kare çukulata aldım ortasına onu rendeleyip koyucam bakalım nasıl olucak..

evet bensende dahil burada tüm arkadaşlarımı seviyorum herkez mütevazi burada...

ohh be bitirdim sonunda ne çok şey yazmışsınız ya hep de ben kaçırıyom işte...:95:

ohh be bitirdim sonunda ne çok şey yazmışsınız ya hep de ben kaçırıyom işte...:95:

Sen gelme zaten hiç buralara mitingleremi gidiyosun yoksam..
Kızlar benim kocişin silahı var getirin eltilerinizi elma koyup kafalarına atış yapalım bakalım kim daha iyi silah kullanıyo..
Bende tatile gitmek istiyorum :84: Kociş yer ayarlıycakmış bana armutludan ama kimse yok gidicek tekte gitmek istemiyorum Arkadaşının hanımı var eşimin onunla gidin diyoo ama pek muhabbetim yok naapsamki
Başka arkadaşımla gidicektik yer ayarladık ev tuttuk Yalovoda Abim gelicek benimle bide dedi bende gitmedyorum kendileri gitsin napıyım abisiyle aynı evde tesettürlüyüm bide
İlk defa Karadeniz turuna degilde tatile gidicektim nappsamkii...Benimle birirniz tatile gelin...
Tüp bebek yaptırdığımda eşim kullandı senelik iznini Akçaabata gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…