hep gel gari....bebişin de fındık burnundan öpüver bizim için...kıslar ben çıkıyorum ama artık hep uğrarım kendinize iyi bakın byyyy
kıslar ben çıkıyorum ama artık hep uğrarım kendinize iyi bakın byyyy
ii hade,bi kereden bişey olmas demi?tükkan batcak değil ya hemen...hade iç iç ii gelir bunlar benden sürahide kalanı atayım deepfrize de editörlere veririmm.. bundan sonra gelenlere merdiven altı üretim veririz...
ii hade,bi kereden bişey olmas demi?tükkan batcak değil ya hemen...
siper olurum ben önüne merak etme gari...elemanlarıma maaş ve sigorta vermem ama can güvenliği başka bişey kelebeğim...bu gece mesaisine kalanlara özellll
kızlar sabah beni fururlar mı ki :26:
pazar bitimi tezgahtan düşenleri topladım dersin olur biter...mandalinamm 50 kr un lafını yapıyonuz sonna pahalı pahalı limonlardan kendinize limonata yapıyonuz derse ne dicem ben şincik??
Dün geceyi unutmak istiyorum, bütün günümü mahvetti. Aman bu konu kapanmasın o yüzden diyorum bahsetmiyelim. Ben de yatıyorum artık herkese iyi geceler öpüyorum.
takma kafana bu kadar,sağlıklı bi insan değil ki oturup fikir üretip kafanı meşgul edesin...Dün geceyi unutmak istiyorum, bütün günümü mahvetti. Aman bu konu kapanmasın o yüzden diyorum bahsetmiyelim. Ben de yatıyorum artık herkese iyi geceler öpüyorum.
siper olurum ben önüne merak etme gari...elemanlarıma maaş ve sigorta vermem ama can güvenliği başka bişey kelebeğim...
orda mı ilk karşılaştık kıs?ben niye eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz'dan biliyom seni?canımsın sen benim yaaaseninle tanıştığım şu unutkanlık topiğine teşekkür ederimmmmm
arkamda flockem var gari kim tutar beni
olur mu öyle şey kelebeğim?ibadetinden seni nası alıkoyabilirim???,git namazını kıl gari,çıkalım zaten geç oldu...yarın daha eniştenin falsolarını dinlemem gerekflockem buralardamısın sen daha benim namaz kılıp uyumam lazım ama senide bırakıp gidemiyommm
orda mı ilk karşılaştık kıs?ben niye eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz'dan biliyom seni?
olur mu öyle şey kelebeğim?ibadetinden seni nası alıkoyabilirim???,git namazını kıl gari,çıkalım zaten geç oldu...yarın daha eniştenin falsolarını dinlemem gerek
hayda,
şimdiden allah kabul etsin,iyi geceler kelebeğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?