Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandalinamm 50 kr un lafını yapıyonuz sonna pahalı pahalı limonlardan kendinize limonata yapıyonuz derse ne dicem ben şincik??

Dün geceyi unutmak istiyorum, bütün günümü mahvetti. Aman bu konu kapanmasın o yüzden diyorum bahsetmiyelim. Ben de yatıyorum artık herkese iyi geceler öpüyorum.

Dün geceyi unutmak istiyorum, bütün günümü mahvetti. Aman bu konu kapanmasın o yüzden diyorum bahsetmiyelim. Ben de yatıyorum artık herkese iyi geceler öpüyorum.

boşveeerr unut dengesiz insanların bizimde dengemizi bozmasına izin vermeyelimm... yine gel olurmu hep bekleriz...:79::79:

takma kafana bu kadar,sağlıklı bi insan değil ki oturup fikir üretip kafanı meşgul edesin...

siper olurum ben önüne merak etme gari...elemanlarıma maaş ve sigorta vermem ama can güvenliği başka bişey kelebeğim...

canımsın sen benim yaaa seninle tanıştığım şu unutkanlık topiğine teşekkür ederimmmmm

arkamda flockem var gari kim tutar beni

flockem buralardamısın sen daha benim namaz kılıp uyumam lazım ama senide bırakıp gidemiyommm

flockem buralardamısın sen daha benim namaz kılıp uyumam lazım ama senide bırakıp gidemiyommm
olur mu öyle şey kelebeğim?ibadetinden seni nası alıkoyabilirim???,git namazını kıl gari,çıkalım zaten geç oldu...yarın daha eniştenin falsolarını dinlemem gerek

orda mı ilk karşılaştık kıs?ben niye eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz'dan biliyom seni?

ilk karşılıklı konuşmamız unutkanlık üzerine olmuştuda ondan didiydimm rezillik topiğinde kaynaştık diye hatırlıyom unutmuşum mu kız gene yoksa...

Son düzenleme:
olur mu öyle şey kelebeğim?ibadetinden seni nası alıkoyabilirim???,git namazını kıl gari,çıkalım zaten geç oldu...yarın daha eniştenin falsolarını dinlemem gerek

alıkoymak değilde şimdi sen yarın sabah gelemezsin bende öğleden sonna yokum cuma toptan yokum c.tesi sen yoksun pazar seçim var... p.tesi ya kadar özlerim ben senide ondan didimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…