hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah....kız mı erkek mi? mis gibi de kokar o şimdi...ayyy canım ya işte başka topiklerdeyiz karşılaşamadık bebiş geldi kırkıda çıktı sen nasılsın canım
ayyy canım ya işte başka topiklerdeyiz karşılaşamadık bebiş geldi kırkıda çıktı sen nasılsın canım
hangisi yatıştırıcı çaydı kelebeğim?melisa mı papatya mı?yarin şuna ben bi bitki çayı yapiim bari...
etme eyleme yaf,geceleri uyuyamıyon sonna...uzak dur şööle yerlerden....flockem noldu biliyon mu ben şimdi bu üç harflilerle ilgili olan topiğe bişey yazdım aradan 5-10 dk geçmedi cevap yazacaktım bi daha cevapla diom gitmiyo msj aneeem dedim olanlar oldu herhal bu siteye giriş yetkiniz yok diyoo ya bakıyom noldu diye anlayamadımda baştan meğer topiği kapatmışlar ben burda tırstım kaldım :18::18:ne güldüm sonna kendime bre akılsız hem korkuyon hem neden cevap yazıyon dimi ama
torunum erkek allah razı olsun canım mis gibi kokuyor tabi
boşver,zahmet etme şincik....zati bunu ilk günlerde yatıştırmak için bu çaydan serum olarak vermek lazım...melisa diye biliyom ben sinirrlere iyi geliyo... ama papatyayı hatırlayamadım ama şifalı bitkiler kitabım var bakem bi istersenn..
ismini ne koydular ablacım sakıncası yoksa tabiii...
etme eyleme yaf,geceleri uyuyamıyon sonna...uzak dur şööle yerlerden....
adıyla yaşasın inşallah....hayır canım olurmu ismi demir han
hayır canım olurmu ismi demir han
hep burcumun yüzündengelip haber verdi böyle topic açmışlar diye sonna hep beraber soluğu orda aldık ben yazmıcektim aslında burcum çok ısrar edince hade yazem dedim ama olanlar oldu senin anlıcaann:44:
sen onu diyon bak benim başıma ne geldi...hep burcumun yüzündengelip haber verdi böyle topic açmışlar diye sonna hep beraber soluğu orda aldık ben yazmıcektim aslında burcum çok ısrar edince hade yazem dedim ama olanlar oldu senin anlıcaann:44:
yok gari,matraklığına yazıverdim onu...flocke arkadaşım güzin ablamızmısın
kelebeğim ne oldu neden kızdın kim üzdü seni
sen onu diyon bak benim başıma ne geldi...
şimdi benim çok okuduğumu,araştırma yaptığımı,ilgimin bu alanlarda olduğunu az buçuk biliyosundur.
şarlatanlıkları araştırıyom bigün netten,ordan burdan derken cin çıkarma olayına denk geldim...illa bilimsel yönde inceleyecem ya,bi tıkladım bi video çıktı karşıma.enem kelebeğim,bi kıs,tuhaf bi sesle hoca karşısında adamın dediklerini kıvranarak söylüyo.adam şehadet getiriyo bu şehadet getiriyo...dondum kaldım.benim herüf de yok o gece...nası sabahı ettim bilmiyom.
lan dedim senin neyine araştırma...bilimadamı mı olcen bu saatten sonna diye kendi kendime kızdım sonna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?