Ölümüne Geyik Topiği :-))

ayyy canım ya işte başka topiklerdeyiz karşılaşamadık bebiş geldi kırkıda çıktı sen nasılsın canım

maşaallah yaa rabbim saklasın sağlıcakla büyüsün inş.. bende iyiim ne olsun işte böcüklerimle uğraşığ duruyom bi değişiklik yok...

hangisi yatıştırıcı çaydı kelebeğim?melisa mı papatya mı?yarin şuna ben bi bitki çayı yapiim bari...

flockem noldu biliyon mu ben şimdi bu üç harflilerle ilgili olan topiğe bişey yazdım aradan 5-10 dk geçmedi cevap yazacaktım bi daha cevapla diom gitmiyo msj aneeem dedim olanlar oldu herhal bu siteye giriş yetkiniz yok diyoo ya bakıyom noldu diye anlayamadımda baştan meğer topiği kapatmışlar ben burda tırstım kaldım :18::18:ne güldüm sonna kendime bre akılsız hem korkuyon hem neden cevap yazıyon dimi ama

hangisi yatıştırıcı çaydı kelebeğim?melisa mı papatya mı?yarin şuna ben bi bitki çayı yapiim bari...

melisa diye biliyom ben sinirrlere iyi geliyo... ama papatyayı hatırlayamadım ama şifalı bitkiler kitabım var bakem bi istersenn..

etme eyleme yaf,geceleri uyuyamıyon sonna...uzak dur şööle yerlerden....

melisa diye biliyom ben sinirrlere iyi geliyo... ama papatyayı hatırlayamadım ama şifalı bitkiler kitabım var bakem bi istersenn..
boşver,zahmet etme şincik....zati bunu ilk günlerde yatıştırmak için bu çaydan serum olarak vermek lazım...

etme eyleme yaf,geceleri uyuyamıyon sonna...uzak dur şööle yerlerden....

hep burcumun yüzünden gelip haber verdi böyle topic açmışlar diye sonna hep beraber soluğu orda aldık ben yazmıcektim aslında burcum çok ısrar edince hade yazem dedim ama olanlar oldu senin anlıcaann:44:

hep burcumun yüzünden gelip haber verdi böyle topic açmışlar diye sonna hep beraber soluğu orda aldık ben yazmıcektim aslında burcum çok ısrar edince hade yazem dedim ama olanlar oldu senin anlıcaann:44:
sen onu diyon bak benim başıma ne geldi...
şimdi benim çok okuduğumu,araştırma yaptığımı,ilgimin bu alanlarda olduğunu az buçuk biliyosundur.
şarlatanlıkları araştırıyom bigün netten,ordan burdan derken cin çıkarma olayına denk geldim...illa bilimsel yönde inceleyecem ya,bi tıkladım bi video çıktı karşıma.enem kelebeğim,bi kıs,tuhaf bi sesle hoca karşısında adamın dediklerini kıvranarak söylüyo.adam şehadet getiriyo bu şehadet getiriyo...dondum kaldım.benim herüf de yok o gece...nası sabahı ettim bilmiyom.
lan dedim senin neyine araştırma...bilimadamı mı olcen bu saatten sonna diye kendi kendime kızdım sonna...

flockem senin de kaynananın ismini sorabilirmiyimm acaba tabi abisininde adını merak etmiyo değilim ama cevap vermek zorunda değilsin baştan sölüyeyim saygım sonsuzz....

kelebeğim ne oldu neden kızdın kim üzdü seni

yok ablam kızmadım kimseye bugün sabah bi konu açmışlardı üç harflilerle ilgili de onu anlatıyom ben sonra korkuyom onuda biliyo flockem onu diyoruz işte..

ayy bi ara bende taktıydım biliyonmu ama sonra daha beter korkmaya başlayınca uzak durmaya çalışıom artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…