yok gari,matraklığına yazıverdim onu...
anladım canım ama olabilirde
insan bilmediği birşeyden korkar kelebeğim,ama ben şimdi biliyom ve gene korkuyom???:44:ayy bi ara bende taktıydım biliyonmu ama sonra daha beter korkmaya başlayınca uzak durmaya çalışıom artık...
Canım gamzenin bir hatası yok, bunu okursa üzülür, kız defalarca özür diledi çünkü. Orda konu işte erkeklerin sorumluluk alamamısı, ayaklarının üzerinde duramaması, ailesinin sözünden çıkamaması gibi şeyler konuşuluyordu, gamze de benim eşim yabancı onlar belli bir yaştan sonra birey olarak kabul edildikleri için daha özgür oluyorlar, ayaklarının üzerinde durabiliyorlar gibi şeyler söyledi. Diğeri banlanan niki thetrust gibi birşeydi, ben de ilk eşimden çok çektim şimdi bir almanla evleniyorum fabrikatör, bana çocuğuma sahip çıkıyor falan dedi. Tamam güzel, bazı arkadaşlar da türk erkeklerini aşağılamayın benim eşim öyle değil, her milletin iyisi kötüsü olabiliyor dedi. Gamze bundan sonra özür diledi, kimseyi kırmak istemiyorum falan dedi çıktı, diğeri neler yaptı biliyorsunuz zaten. Gamze sabah gelip tekrar özür diledi ki bir suçu yok. Hatta ben de onlara katılcaktım çevremizde, forumda sürekli eşlerinin ailelerinden kopamadığından şikayet eden kadınlar var bu doğru, biz bağımlı yetiştiriyoruz çocuklarımızı. Ama baktım o kişi hakarete başlamış kavgaya tutuştuk.harbiden ha bide annesi çıkmış sonna bence konu fake değildir ama iyice zıvanadan çıkmışş kim kime ne demiş belli değiill... bide orda gamze nickli bi bayan vardı yok yabancı erkekler daha iimiş türk erkeklerinde iş yokmuş gibi laflar etti ayy nasıl sinirim bozulduuu .. iyi ki akşam erken uyumuşum dedimm..
Canım gamzenin bir hatası yok, bunu okursa üzülür, kız defalarca özür diledi çünkü. Orda konu işte erkeklerin sorumluluk alamamısı, ayaklarının üzerinde duramaması, ailesinin sözünden çıkamaması gibi şeyler konuşuluyordu, gamze de benim eşim yabancı onlar belli bir yaştan sonra birey olarak kabul edildikleri için daha özgür oluyorlar, ayaklarının üzerinde durabiliyorlar gibi şeyler söyledi. Diğeri banlanan niki thetrust gibi birşeydi, ben de ilk eşimden çok çektim şimdi bir almanla evleniyorum fabrikatör, bana çocuğuma sahip çıkıyor falan dedi. Tamam güzel, bazı arkadaşlar da türk erkeklerini aşağılamayın benim eşim öyle değil, her milletin iyisi kötüsü olabiliyor dedi. Gamze bundan sonra özür diledi, kimseyi kırmak istemiyorum falan dedi çıktı, diğeri neler yaptı biliyorsunuz zaten. Gamze sabah gelip tekrar özür diledi ki bir suçu yok. Hatta ben de onlara katılcaktım çevremizde, forumda sürekli eşlerinin ailelerinden kopamadığından şikayet eden kadınlar var bu doğru, biz bağımlı yetiştiriyoruz çocuklarımızı. Ama baktım o kişi hakarete başlamış kavgaya tutuştuk.
insan bilmediği birşeyden korkar kelebeğim,ama ben şimdi biliyom ve gene korkuyom???:44:
kıs ağzını hayra aç,tükkanımdan olmiim bi de...Konu kapandı biz hala konuşuyoruz editörler burayı da okuyunca bizi de banlarlarsa üstüne de bu konuyu kapatırlarsa diye korkuyorum.
bir deli kuyuya bi taş atmış,40 kişi birbirine girmiş gari....
enem bi gün yoktum baya bişey kaçırmışım valla...
kıs ağzını hayra aç,tükkanımdan olmiim bi de...
diyom ya,çok fantastik bi yaklaşımı olmuş....bilseydim ablamı oturttururdum ekran başına,anında tedavi ederdi onu çenesinle!o bi deli karşısındaki 40 kişiyi tek kişi yaptı ya flockem ben orda koptum resmennn
olmas,limon pahalı...tang tipi merdiven altı üretimini karıştır da getir...tmmm kapattık konuyu tükkanımızı vermeyiz kimseye durun bu sıcakta ben size bi limonata getireyim tükkanın mutfak işlerinden sorumlusu olaraktann
diyom ya,çok fantastik bi yaklaşımı olmuş....bilseydim ablamı oturttururdum ekran başına,anında tedavi ederdi onu çenesinle!
onları dondurma kaplarına koyup buzlağa at çabuk,editörler arada bi geliyo,o vakit çıkarırsın,ikramımız olur.Eki Görüntüle 206890 hhayde buyruuunnn soğuk soğuk ii gelir....
bire on yapardı valla....hahhahaaa ablan onu bezdiriyomuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?