Ölümüne Geyik Topiği :-))

Canım gamzenin bir hatası yok, bunu okursa üzülür, kız defalarca özür diledi çünkü. Orda konu işte erkeklerin sorumluluk alamamısı, ayaklarının üzerinde duramaması, ailesinin sözünden çıkamaması gibi şeyler konuşuluyordu, gamze de benim eşim yabancı onlar belli bir yaştan sonra birey olarak kabul edildikleri için daha özgür oluyorlar, ayaklarının üzerinde durabiliyorlar gibi şeyler söyledi. Diğeri banlanan niki thetrust gibi birşeydi, ben de ilk eşimden çok çektim şimdi bir almanla evleniyorum fabrikatör, bana çocuğuma sahip çıkıyor falan dedi. Tamam güzel, bazı arkadaşlar da türk erkeklerini aşağılamayın benim eşim öyle değil, her milletin iyisi kötüsü olabiliyor dedi. Gamze bundan sonra özür diledi, kimseyi kırmak istemiyorum falan dedi çıktı, diğeri neler yaptı biliyorsunuz zaten. Gamze sabah gelip tekrar özür diledi ki bir suçu yok. Hatta ben de onlara katılcaktım çevremizde, forumda sürekli eşlerinin ailelerinden kopamadığından şikayet eden kadınlar var bu doğru, biz bağımlı yetiştiriyoruz çocuklarımızı. Ama baktım o kişi hakarete başlamış kavgaya tutuştuk.

yaa üzüldüm bak şimdi kaçırmışım heralde sinirle özür dilemişse bende gamzeden özür diliyorum o zaman o çatlağın yazdıklarının üstüne onları görünce çok sinir olmuştumm...

bir deli kuyuya bi taş atmış,40 kişi birbirine girmiş gari....
enem bi gün yoktum baya bişey kaçırmışım valla...

insan bilmediği birşeyden korkar kelebeğim,ama ben şimdi biliyom ve gene korkuyom???:44:

bende korkuyom flockem ne edek rabbime sığınıyom tek çarem ediyom duamı yatıyom o izin vermediği sürece onlar zarar veremezler diyomm... rabbim korusun hepimizi...

Konu kapandı biz hala konuşuyoruz editörler burayı da okuyunca bizi de banlarlarsa üstüne de bu konuyu kapatırlarsa diye korkuyorum.

hade iç iç ii gelir bunlar benden sürahide kalanı atayım deepfrize de editörlere veririmm.. bundan sonra gelenlere merdiven altı üretim veririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…