Kolay gelsin bacım
Ben yardım edim sana çokmu bulaşık...
evet yeni gelenler topiğimize hoş geldiniz tekrar sular durulduysa size hemen bi limonata ikram ediyorummm..Eki Görüntüle 207145
evet şimdi kısaca sizi topiğimizi tanıtıyorumm
flockem bu tükkanın patroniçesi burcum sabah tükkanı açmaktan sorumlu ben mutfaktan sorumluyum gelene gidene ikram veriyom ama bulaşıkları yıkamıyomm.. hevukcanım gece nöbetçimiz two-chem mandalinim beynelcanım bide benim bacu kedicik var devamlı tükkanın müdavimleri herkes ortaklaşa ne iş varsa yapar burda... flockem hariç kimse kimsenin üstü değildir yani... bu arada datlumda buraya takılmaya başladı saymadığım kaldıysa kusura bakmasın sizide hep bekleriz...
hişşşşttttt çaktırma bunlar orjinal akşam yaptıydım ya ayırdıydım accukk bunlar onlarr....
canim, sen eline bi bez al, kurula.... boyle hergelene ikram varsa... yandim.. gececiyim ben o zaman .. bide bi muzik koy be yaaaa.. boyle kuru kuru olmaz ama,,
hıhh afferin afferin ohhhh ben accuk dinlenem şurdaaa....
Ah kelebeğemmm sen çok yoruluyonn ben zengin olıyım sana hizmetçii tutucam saraylarda yaşatıcam seni...
canim, sen eline bi bez al, kurula.... boyle hergelene ikram varsa... yandim.. gececiyim ben o zaman .. bide bi muzik koy be yaaaa.. boyle kuru kuru olmaz ama,,
ayyy kizlar sizi buldum sonunda:2:
Ya o koleranin konusunu ariyorum fakat bulamiyorum, inanin 2 gundur ariyorum, meraktan catliycam wallalinki varsa yollayon lutfen, kocasiyla ne oldu cok merak ettim:)))
ahhhhbak cryptc imi unuttum yafff .... oda hem gece hem gündüz nöbetçi ama o gizli gizli gelenleri kontrol ediyoooo....
evet canlar benim sofram hazır böcüklerimiz karnını doyurucam yetişebilirsem yine gelirim.. grşrz....
ayyyyyy ama bu haksizlik ben cok merak ediyorum adam eve dondumu acaba
hamile bi kadini neden merakta birakiyorlar, cok ayipppp
Canım sana kötü bir haberim var
Malesef konu silindi
Anneside yazmışş dün olaylar olunca kadınlada dalga geçildii
Ve silindii dün henüz bişey olmamıştı ama en son yanii evvelsi gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?