Ölümüne Geyik Topiği :-))

okudum bütün konuyu hevuk konuyu siz dağıtmamışsınız ki o dağıtmış sadece cevap vermişsiniz bence neyse ban gitmiş özgürlük gelnmiş

okudum bütün konuyu hevuk konuyu siz dağıtmamışsınız ki o dağıtmış sadece cevap vermişsiniz bence neyse ban gitmiş özgürlük gelnmiş

Evet ama acayip güldüm kadın
İlk arayı bulim dedim olmadı
Gözümden yaşlar geldi gülmekten
Aslında hiç muhattap olmazdım
Ama criptic yanlız kalmasın istedim
Yoksa cvap verilcek bir insan değildi.
Neyse geldi geçti..
Deneyim oldu bana mapusluğuda gördüm...

konuyu cekmissiniz baska taraflara... bende benim bi hikayemi anlatim, 14.yas dogum gunumdu, ve evde parti yapmistik.. hafif alkol´de vardi, ama 20yas arkadaslar var diye onlar iciyordu, ben subat dogumluyum, neyse iki sevgili bahceye cikmislar...anlayin neyaptiklarini... babam anam kardeslerim izledi tabii, kakir kakir gulerek,., sonra ki gun kardeslerim kucuk diye,oyun buldular kendilerine prezervatifi bulmuslar, bak gamze bak arkadaslarin emanetini gor falan diye. o gundur her sene basima vururlar , gamze hatirlarmisin,, yas gununu diye, bende kizaririm. susarim , yani iyi bi rezil olmuslugum var.....

kizzzzzzzzzzzzzzzz, sen koleraa´nin konusundaki ceza yiyenlerdenmisin???

Abla..
Ne mutlu Türk'üm diyene..
Dimi?

Kelebeğimmmmmmmmmmmmm kardeşin kurban olsunn senin güzel kelam eden dilleruneeeee
Çok özledim seniii

İviiittttt o benimm..
Tanışalım ben ceza yiyen mağdur bayyan..
Sizi de tanıyorum konudan emme sohbetim yok..
Cezamız birgündü bitti ..

evet, konu baska boyutlara cevirildi, ben sonra sustum, konusmadim... o "bayan" zaten cok laf atti, gereksiz yorumlar oldu, yani sonucta virusu hepimize degdi... cok gecmis olsun diyorum... cok mu ceza yiyen vardi....
ben sahsen bilmiyordum konu kapatildigini, bi arkadas yazdi, iyide oldu kapatilmasi, cunku gereksiz cok sey yazildi...

boyle tanismak istemezdim ama, tanistigimiza memnun oldum

Konuyu dagıtan tek bir kisi degildi gamzesk
Sizin o bayanla konusmalarınız zaten topige damga vurdu kusura bakmayın ama.
Ne meraklıymıs bayanlarımız yabancılara..

Sadece yazık diyorum.
Bu ülkede yasayıp bu ülkenin ekmegini yiyip, suyunu içip sonra ırkçılık yapmak..
Gerçekten büyük ayıp.

Sizde o bayan gibi simdi size hakaret ettigimi söylemeyin :)
Burada şahıs belirtmiyorum ben.
Irkçılık yapan herkesi kastediyorum

Kelebeğimmmmmmmmmmmmm kardeşin kurban olsunn senin güzel kelam eden dilleruneeeee
Çok özledim seniii

balımmm benim nördü öyle sana yaff sabah bi baktım kapsam dışı allahtan kısa sürmüşşş

bende seni özlediimm...

İviitt oda ceza yedii
Sen neden yemedinkii annamadım..
Konuyu dagıttığımız için yedik side dağıtmıştınız ama haksızlık :95:

hayir , ben konuyu dagitanlardan degildim, yabanci ile evli oldugumu yazdim, ve sonra yabanci ile hayatin daha kolay ve serbest oldugunu yazdim, sonra konu baska boyutlara girdi, ve ben artik bisi yazmadim , sustum, resmen kavga edildi, ben bi kere degil, en az 3kere yazdim, yazdiklarim icin ozur dilerim diye, nedeni ise, herkez kendine gore hakli, kadin beni hafif gaza getirdi, ondan yazdim, ama agzima bi laf kufur bile almadim, hic kimseye satasmadim da, yani ben banlancak bisey yapmadim... konuya hic girmedim, siz kavga ederken. bilmem farkindamisiniz

Size soruyorum.

5 parmagın 5'i bir mi?
Allah aşkına ya!

Bir kere özgürlüğün Türk'lükle yabancılıkla alakası yok!

"Karakterle alakası var"
Asla kimse için genelleme yapmayın.
Türk, İngiliz, Alman, Fransız..
Farketmez.
Hiç kimse aynı değildir.
Herkesin belli bir yaşam standartı vardır.

Son düzenleme:

hayir, canim neden kizayim, hakaret olarakta gormuyorum, yani kizilacak bisi yok ortada... ben kendimi yanlis ifade ettim o kadar diyorum.... ben 20senedir turkiyede yasamiyorum, zaten ifade ettigim herseyden ben ozur diledim,, ertesi gun bilmem girdiniz mi sabah konuya,, orada ilettim...

Farkınayım bende kadın susun diye birşeyle yazdım canım aslında bende argo kullanmadım..
Konu kleranındı siz yabancılar la alakalı bişeler yazdınız ya oda dağıtmaktıı konuyu ondan dedim seni suçlamadım savunma yapmana gerek yokki oldu bitti uzatmaya gerek yok..Özür dileyip büyüklüğünüzüde gösterdiniz..Tanıştığıma sevindim ama lütfen hiddetlenmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…