Farkınayım bende kadın susun diye birşeyle yazdım canım aslında bende argo kullanmadım..
Konu kleranındı siz yabancılar la alakalı bişeler yazdınız ya oda dağıtmaktıı konuyu ondan dedim seni suçlamadım savunma yapmana gerek yokki oldu bitti uzatmaya gerek yok..Özür dileyip büyüklüğünüzüde gösterdiniz..Tanıştığıma sevindim ama lütfen hiddetlenmeyin...
balımmm benim nördü öyle sana yaff sabah bi baktım kapsam dışıallahtan kısa sürmüşşş
bende seni özlediimm...
hiddetlenmeyin ?? bu sozcuk nedemek ? anlamadim
bide lutfen artik o konu ile ilgili bisi yazmak istemiyorum.... bunu suan bi size yazmadim, genelleme
Nöriyim canım ya geç kalktım yine hiç bişey yapmadım oturuyorum
Şimdi birazdan kalkıp evi toparlıycam biraz dagınık..Evet banlandık ama problem değil..
Eşimde dedim benii banladılar şaşırmadım dedi
Kimle kavga ettin insanlar gerçekleri duymak istemez gerçekleri insanlara söylemekten vazgeç dedi..
Sen napıyosun görüşmeyeli...
hevuğum balım nördün bakem mapusta cigara temiz çamaşır falan getireceğdim sana ama kısa sürdü allahtan...
Sinirlenmeyin demek istiyor.
turkcem o kadar iyi degil, sozcugu anlamadim, yani anlamini...
tanistigimiza memnun oldum bu arada
Hakaden herkezi beni sinirlendirenlere bunu yapmak istiyorum sonrada aduuukettttttttttkısss hevukcan kimi dövüyon avatarında öleeee
Ben biliyom!
Bende memnun oldum.
Takıldıgınız veya anlamadıgınız birşey olursa sorabilirsiniz :)
turkcem o kadar iyi degil, sozcugu anlamadim, yani anlamini...
tanistigimiza memnun oldum bu arada
evet yeni gelenler topiğimize hoş geldiniz tekrar sular durulduysa size hemen bi limonata ikram ediyorummm..Eki Görüntüle 207145
evet şimdi kısaca sizi topiğimizi tanıtıyorumm
flockem bu tükkanın patroniçesi burcum sabah tükkanı açmaktan sorumlu ben mutfaktan sorumluyum gelene gidene ikram veriyom ama bulaşıkları yıkamıyomm.. hevukcanım gece nöbetçimiz two-chwm mandalinim beynelcanım bide benim bacu kedicik var devamlı tükkanın müsavimleri herkes ortaklaşa ne iş varsa yapar burda flockem hariç kimse kimsenin üstü değildir yani bu arada datlumda buraya trakılmaya başladı saymadığım kaldıysa kusura bakmasın sizide hep bekleriz...
Oh iyii geldii ellerine sağlık balllim soguk soguk bunlar merdiven altı dimi
Zehirlenmeyek konuşmalarınızı okudum Bu flockede pek bir cimri canım hayrına çalışıyoz maaşsız bide kurtlu şeyler veriyo bizee nese işlerimiz rayına oturdumu herşeyin en kalitelisini alır işnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?