Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlarrr lütfen burası bizim geyik topiğimiz burada tartışma istemiyoruzz bu tükkanın mutfak sorumlusu olarak size rica ediyorumm burda tartışma olmazz herkesin fikri kendisinee... güzel güzel muhabbetimizi edelimm.. LÜTFEENN....

hiddetlenmeyin ?? bu sozcuk nedemek ? anlamadim

bide lutfen artik o konu ile ilgili bisi yazmak istemiyorum.... bunu suan bi size yazmadim, genelleme

balımmm benim nördü öyle sana yaff sabah bi baktım kapsam dışı allahtan kısa sürmüşşş

bende seni özlediimm...

Nöriyim canım ya geç kalktım yine hiç bişey yapmadım oturuyorum
Şimdi birazdan kalkıp evi toparlıycam biraz dagınık..Evet banlandık ama problem değil..
Eşimde dedim benii banladılar şaşırmadım dedi
Kimle kavga ettin insanlar gerçekleri duymak istemez gerçekleri insanlara söylemekten vazgeç dedi..
Sen napıyosun görüşmeyeli...

hevuğum balım nördün bakem mapusta cigara temiz çamaşır falan getireceğdim sana ama kısa sürdü allahtan...

bende aynı böcüklerle uğraiıyom arkadaştaydım şimdi geldim bi bakem dedim sana ... kalkıp yemek hazırlamam gerek büyük böcük acıkmışş...

evet bende 20. syfda bırakmıştım okumayı çok uykum geldi gittim yattım yoksa dayanamaz bende yazardım bişeyler beraber volta atardık mapusta ama ucundan yırttım bennn

hevuğum balım nördün bakem mapusta cigara temiz çamaşır falan getireceğdim sana ama kısa sürdü allahtan...

Evet kısa sürdü düşünmene sevindim beni canımsın..
Kısa sürsede zor bir günde Allah kimseyi düşürmesin Kelbeğim
Haksız yer suçluyorsunuz beni diye feryad eden mahkumları şimdi daha iyi anlıyorum

Son düzenleme:
turkcem o kadar iyi degil, sozcugu anlamadim, yani anlamini...

tanistigimiza memnun oldum bu arada

Arkadaşım yazdığımız mesajlara bakarsan kimseyle bir alıp veremediğimiz yok
Kafa dağıtmak istiyoruz burada kafa şişirmek değil..
Zaten günlük hayatta sıkıntımız gariplikler yeter burayada gırgır şamata yapmaya geliyoruz kalp kırmaktan korkarım o yüzden dayanabildiğim son noktaya kadar güler izah etmeye çalışırım ...
Yazdığımız herşey samimi duygularımız yanlış anlama sakın canım söylemek istesem ima etmem direk söylerim.. Hadi sohbet edek şimdi

evet yeni gelenler topiğimize hoş geldiniz tekrar sular durulduysa size hemen bi limonata ikram ediyorummm..

evet şimdi kısaca sizi topiğimizi tanıtıyorumm
flockem bu tükkanın patroniçesi burcum sabah tükkanı açmaktan sorumlu ben mutfaktan sorumluyum gelene gidene ikram veriyom ama bulaşıkları yıkamıyomm.. hevukcanım gece nöbetçimiz two-chem mandalinim beynelcanım bide benim bacu kedicik var devamlı tükkanın müdavimleri herkes ortaklaşa ne iş varsa yapar burda... flockem hariç kimse kimsenin üstü değildir yani... bu arada datlumda buraya takılmaya başladı saymadığım kaldıysa kusura bakmasın sizide hep bekleriz...

Son düzenleme:

Oh iyii geldii ellerine sağlık balllim soguk soguk bunlar merdiven altı dimi
Zehirlenmeyek konuşmalarınızı okudum Bu flockede pek bir cimri canım hayrına çalışıyoz maaşsız bide kurtlu şeyler veriyo bizee nese işlerimiz rayına oturdumu herşeyin en kalitelisini alır işnşallah...

hişşşşttttt çaktırma bunlar orjinal akşam yaptıydım ya ayırdıydım accukk bunlar onlarr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…