Ölümüne Geyik Topiği :-))

Nese ben kaçiimm eşim geldii
Bana dondurma karpuz çilek kiraz erik çikolata almışşş
Yemek hazırlıyımm görüşürüz kızlar tekrar..

Kızlar iyi akşamlar ben de geldim soğuk birşeyler varsa içerim, bu arada o tartışmada ben de vardım ama banlamadılar yalakalık yaptım editörlere

ben bazen giriyom unutuyommm bu aralar benimki evdede ben açıyom bilgisayarı alıyo elimden yok canikom girmemm hepimiz kardeş kardeş geçiniruz daaa kelepek sana dedimiydi bizim annane rize çayelili anneannemin amca çocukları rizede hala yani azcık hemşoda sayılıruz daaa

ses yok, konu yok, geyik yok, bi tukkan kaldi, elemanlar yok ortalikta sahip cik dedim , bos birakma gamze sakin dedim...

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar ben de geldim soğuk birşeyler varsa içerim, bu arada o tartışmada ben de vardım ama banlamadılar yalakalık yaptım editörlere

Senii senii Bende şikayet ederken
Lütfenn biran önce müdahale edin dayanamıycamm olacaklardan sorumlu olmam yazdım ama
Yinede bantladılar benii
Ne dedin nee ettin ki sen
Bize de tiyo ver biraz bizde kullanak bidaha olay olursa..

kiz,, karnini doyurdun mu ?? cikolata, meyvalar,, hiii, soyle soyle, ben guzel bi bardak su ictim..
bu arada fotodaki gonul yazardi, popoluda tanyeli

kiz,, karnini doyurdun mu ?? cikolata, meyvalar,, hiii, soyle soyle, ben guzel bi bardak su ictim..
bu arada fotodaki gonul yazardi, popoluda tanyeli

Yedim yemeğimii Makarna yedim kıymalı,çorba içtik salata karpuz
Bide kuruyemiş çay diğerlerini yiyemedik
Eşim mısır ekmeği almışş ama ondanda yemek istiyorum diyoo yatarken yeriz infilak etcek midemiz dedim...
Ah kıyamam sana benn Yakın olsaydın hazırlardım sana bişiler..
Sapık kadınnn... Oda tepkisiz hoşuna gitmiş Tanyelininde...

Üsküdara giderken'i izliyorum baya komik ya
Eşimi öle kandırdım artık izin vermiyo
Yarında börümcem gelicekmiş sabah Erzurumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…