Ölümüne Geyik Topiği :-))

bende editore yazmistim bu konu ile ilgili, iste eger mumkunse bu konuda ki butun mesajlarim silinsin diye, ben zaten elimden geleni silmistim ,(sonucta kavgaya karismadim),, galiba benide bu benim yazim kurtardi, kim bilir

Aaa kesin Camii var arkasında Yeni adliye yapılıyo caminin karşısında hemen
Bahtiyar usta...
Yanında görele pidecisi var
Açık adresimide verdimm ama ben orda oturmuyorum
1.5 SENE OLDU AÇALI...

o kadarını hatırlamıyomda evet cami var çok yakın yanlış hatırlamıyosam benzin istasyonumu ne vardı adliyede çok yakında yapılıyordu harbiden... gelirsem tanışırız belkimm ayyy ne güzel olurr ben senle tanışmak çok isterim walla...

Ben de hakaret etmedim konun u ortasında daldım ama 10 puan vermişler bide oneyse mesaj geldi editörden annamadım ama Bende umursamadım ama delüü kuyuya taşı attı bizde uğraştık durduk Akıllı bir kadınla cidi bir mevzu üzerine tartışıp ban yemek gurur verirdi bu da önemli değil...
Küçük emrah seni
Bende öyle mesaj yazıcam
Editör abıla benim hatam yooook banlama benii şaka tabii bunlar
Sen hanfendiliğini bozmadan yazdın ben biraz bozdum sanırım

bende editore yazmistim bu konu ile ilgili, iste eger mumkunse bu konuda ki butun mesajlarim silinsin diye, ben zaten elimden geleni silmistim ,(sonucta kavgaya karismadim),, galiba benide bu benim yazim kurtardi, kim bilir
Sen zaten tartışmaya girmedin ki, ben bütün çirkefliğimi gösterdim o konuda.

Teşekkür ederim canım, kurtlu pastaya bayılırım.

Nidemek AFİYET OLSUN
Tabağın bittiyse bir tabak daha istermisin?
Ben resmi koydum ama bakamadım bile
İdare edin patron malzeme almıyo bizde ikramsız çıkartmak istemiyoz biraz kurtlandırıyoruz ama
Napalım..:26:

Bende bende tanışmak isterim sen gel ben bir yolunu bulur gelirim yanına
İnşallah...

annadim, o zaman senin taraflarda teyzem ve kuzenim oturuyorrr ..... hmmmm, maltepedede teyzem var

Maltepe ve Kartal iç içe
Sende gelirsen teyzene görüşelimm.. Baya yakın çünkii
Olduğum yerden kısa bi masefe yürüyorum Maltepeye geçiyorum...

Ayy aynen bir deli kuyuya taş attı hepimiz içine düştük, Allah sabır versin fabrikatör kocasına tabi adam bunu tanıyıp bırakmazsa.
Bu arada kolera banlandı mı? Banlanmadıysa bir konu açıp tekrar devam edebilirdi, gerçi editörler konu gerçek olsaydı sadece o sayfaları silerlerdi hepsini değil.
Benim dikkat ettiğim, sabah geldiğinde o rahatsıza hakaret etti ya, konuşma tarzı aynı ona benziyordu yazdığı kelimeler falan.
Bir kadın ne olursa olsun sinirlense de öyle konuşamaz bence.

Maltepe ve Kartal iç içe
Sende gelirsen teyzene görüşelimm.. Baya yakın çünkii
Olduğum yerden kısa bi masefe yürüyorum Maltepeye geçiyorum...

ben istanbulluyum aslinda, ama dort sene oluyor gelmeyeli, bu sene aslinda dusunuyorum, kuzenlerimi ozledim, gecen sene iki aya yakin bi zaman antalyadaydim... ama istanbulumu yine goremeden dondum...

Teşekkürler canım bir tabak yeterli, sonra başkalarına kalmıyor diye kızmasın patron.
Bu arada ben yeni takılıyorum bu konuya, patroniçe ne zamanlar geliyor foruma dün akşam vardı bugün gelmedi özledik kendisini.

Ben sabah bakmadım koleramı hakaret etti kadına?
Dallas gibiydii ama ha güzeldii dizi gibii bi hayat yaşadık ..
Hayırr durun o değil ben annesiyim nayır kzım fakir çilekeş bir ailenin kzızın o ise fabrikatör nolamaz
Siz fabrikatörsünüz size baba diyebilirmiyim..

evet o tarzda gitti.. yani mahalle agiziyla konustu, galiba daha fazlasini yazdi, ondan konu silindi,, neyse, kizlar ben yavas yavas uzanayim uyuya kalayim, benim bucurler kalkarlar 6 saat sonra,, yarin cok gezicez,, iyi ki hava sicak degil, bugun gerci dondum, ohhh, be iyiki varsiniz, bana bu ulkede dost oldunuz, hic turk arkadasim yok burda, tekim, turkce konusacak adam yok, ailemde dun turkiyeye gitti, kaldik burada,, cocuklarda olmasa, ben yapacagimi bilirdim.... ama iste annelik, baska bi duygu

Pek belli olmuyoo fırsat buldukça kaynanasından
Bazen gece geliyo ama bu seferde Ablası yanındaymışş..
Belli olmuyo yanii haftasonu olmuyo p..tesi öglenleyin burda olur sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…