Ölümüne Geyik Topiği :-))

okuyorum,okuyorum, bi baktim, sapik kadin... sastim,ne yani falan diye... bana mi laf diye... yok canim gerisini okuyunca anladim... istanbulda nerede yasiyorsunn, hangi kent ?? kiz, sanslisin, var ya, ben tr´deyken hep yemek hep yemek,, rahat kilo alip geri donuyordum,, karnim doysa gozum doymazdi.. offff simdi pirzola olacak... offfffffffff. kokorec.... offfffff. aksam aksam, bu ne be..... uffffff.... karpuz, beyaz peynir... anam, gurbette gurbet olsa... yencek bisi yok

kız nirden buldun o pastayı ben dolabın arkalarına saklamıştım can sıkıcı bi durum oılduğunda müdahale etmek için.... ne fenayımmm dimiii...

Sanamı dedim sandın Gönül yazara dedim harbii alışmışlar..
Ben türkiyede yaşıyom ama afrikalı gibiyim 48 49 kiloyum
Boyum 170 olsan yemezsin sende burda
Ulaşamayınca öle oluyo
Atıştırsana sende bişeler...
Ben İstanbul Kartalda oturuyorum canım...

Sanamı dedim sandın Gönül yazara dedim harbii alışmışlar..
Ben türkiyede yaşıyom ama afrikalı gibiyim 48 49 kiloyum
Boyum 170 olsan yemezsin sende burda
Ulaşamayınca öle oluyo
Atıştırsana sende bişeler...
Ben İstanbul Kartalda oturuyorum canım...

kız hevuk can biz istanbula gelince kartala geliyoz hep eşimin tyzsi orada oturyooo eğitim hastanesi varya ona yakın sen ne taraftasın

kiz sen cidden suan 50yokmusun? ben 174 boy, 58/59 kilo, ve bana cok zayifsin diyorlar, sen guzelcene yemek yemege bak, kilo al, bak sonra nasil hamile kaliyorsun,, arkadasimda suan kaliyorum, yani hafta sonu icin geldim, useniyorum, bide utaniyorum evin icinde dolanmaktan kiz, sen beni bilmiyorsun, ben hep bogaz, yemekte yemek anam, kizimda bana cekmis, hep yemek oda..

kız nirden buldun o pastayı ben dolabın arkalarına saklamıştım can sıkıcı bi durum oılduğunda müdahale etmek için.... ne fenayımmm dimiii...

Sen yokken karıştırdım
Buldum kokudsundan buldum..
Bekarken teyzemin gofretlerinide bulmuştum böyle meyve sularını
yedik içtik meyve suyunuda hastaneye t..kızının sevgilisine götürdük
Geldi yanımı benim gofletlerimi kim yedi şimdi balkona çıkıp bağırcam
Hersızzz hersızzz köpekler Gofletlerimi yemişler diye hahaha
Aylarca konuştu durdu bişey bulmak istersem bulurum hemen annemede yapardım
Sen saklarsan senin zulanıda bulurum daha neler gördümm ordaa oooo malzeme çokmuş

ben geldimm ballımmm bana yaz ben okuyommm

Sende olmasan kim dinler benim saçmalıklarımı
Aslında çok konuşmam ben öyle üşeniyorumkii
Konuşmuyorum diye havalı kendini beğenmiş damgası yiyorum
Ama burda elim dilim açılıyo ayyy yazıyomda yazıyom :86:

kız hevuk can biz istanbula gelince kartala geliyoz hep eşimin tyzsi orada oturyooo eğitim hastanesi varya ona yakın sen ne taraftasın

Tam üstüne bastın Kelebekim devlet hastanesinin arkadasında eşimin tükkanı var bende yakınım
Gelince haber ver görüşelim mutlaka müsait olursan hemen gelirim Hatta akşam bizim tükkanda yemeke ısmarlarım size

kartal ne tarafta yahu eyup tarafinda mi yoksa kadikoy mu ?? :26:

50 bile değil Aaaa yemek haırlamadımı kii
Ben yemem ama yedirmeyi çok severim gelenin önünü boş bırakmıyorum hiç
Kız arkadaşlarım var onlar kilo aldı ben onları izliyom yerlerken yiyemiyorum ben
Kahvaltıda yarım simit 1 bardak çay yada minicik ekmek biraz peynir bukadar..
O kızının totosunu ısırırım ben Maşallah çok güzel çocukların Kolay kolay sevmem ben çocukları...

iyi geceler kizlAR
elmi alço nirelerdesin sen yafff herkese ilaçlı gazoz dağıyıyodun bi ara yoksa kendin mi içtin gazozlardan uyuyp kaldın??

anneeeeemmm gerçek mi kızz tyz nin evide arka taraflarında hemen yakınsınızdır belki biz geldiğimizde geçmişizdir sizin tükkanın önünden ...

Ya ben de bir sürü şey yazdım ama hakaret etmedim, gerçi banlanan arkadaşlar da etmemişti.
Neyse ben hem yazıyorum hem korkuyorum banlanmaktan, bir mesajda editör lütfen bizi banlama dayanamadık bizi tahrik etti cevap yazdık dedim, bundan mı bilmiyorum ama banlanmadım.
Belki ben konunun ortasında başladım yazmaya, cryptic ve alminacinar'a saldırdığında onları savundum, belki konuyu ilk saptıranların arasında olmadığım için banlamamışlar olabilirler beni.
Gerçi o konu için banlansaydım da gurur duyardım çünkü haklıydık, bir kişi hepimize yetiyordu.
Bu forumu ona mı bırakacaktık, gelip hergün yazıyoruz derdi olan arkadaşları gece düşünüp sabah ilk iş gelişme var mı diye bakıyoruz, birlikte üzülüp birlikte seviniyoruz gelmiş ilk günden bize saldırmaya başlamış.
En Buyuk Kadinlar Kulubu

Son düzenleme:

kiz yediriyor, yediriyor, bize pizza, pastalar yapti, ama ben sucuk falan, burnum suan koku ariyor anlayacagin.. ben bi ara hastaydim, ve cok zayiflamistim, b forte vitamini yedim, bi yemek yiyorum gorsen, iki gun yememis gibi, kalkiyorum,yine yiyiyorum, bence bide boyle dene, yani disardan destekle derim ben

anneeeeemmm gerçek mi kızz tyz nin evide arka taraflarında hemen yakınsınızdır belki biz geldiğimizde geçmişizdir sizin tükkanın önünden ...[/QUOTE .!.:
Aaa kesin Camii var arkasında Yeni adliye yapılıyo caminin karşısında hemen
Bahtiyar usta...
Yanında görele pidecisi var
Açık adresimide verdimm ama ben orda oturmuyorum
1.5 SENE OLDU AÇALI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…