Yedim yemeğimii Makarna yedim kıymalı,çorba içtik salata karpuz
Bide kuruyemiş çay diğerlerini yiyemedik
Eşim mısır ekmeği almışş ama ondanda yemek istiyorum diyoo yatarken yeriz infilak etcek midemiz dedim...
Ah kıyamam sana benn Yakın olsaydın hazırlardım sana bişiler..
Sapık kadınnn... Oda tepkisiz hoşuna gitmiş Tanyelininde...
Yaaa nereye gidiyosunuz...:84:
Kendi kendime yazıyorum ...
okuyorum,okuyorum, bi baktim, sapik kadin... sastim,ne yani falan diye... bana mi laf diye... yok canim gerisini okuyunca anladim...istanbulda nerede yasiyorsunn, hangi kent ?? kiz, sanslisin, var ya, ben tr´deyken hep yemek hep yemek,, rahat kilo alip geri donuyordum,, karnim doysa gozum doymazdi.. offff simdi pirzola olacak... offfffffffff. kokorec.... offfffff. aksam aksam, bu ne be..... uffffff.... karpuz, beyaz peynir... anam, gurbette gurbet olsa... yencek bisi yok
okuyorum,okuyorum, bi baktim, sapik kadin... sastim,ne yani falan diye... bana mi laf diye... yok canim gerisini okuyunca anladim...istanbulda nerede yasiyorsunn, hangi kent ?? kiz, sanslisin, var ya, ben tr´deyken hep yemek hep yemek,, rahat kilo alip geri donuyordum,, karnim doysa gozum doymazdi.. offff simdi pirzola olacak... offfffffffff. kokorec.... offfffff. aksam aksam, bu ne be..... uffffff.... karpuz, beyaz peynir... anam, gurbette gurbet olsa... yencek bisi yok
Sanamı dedim sandın Gönül yazara dedim harbii alışmışlar..
Ben türkiyede yaşıyom ama afrikalı gibiyim 48 49 kiloyum
Boyum 170 olsan yemezsin sende burda
Ulaşamayınca öle oluyo
Atıştırsana sende bişeler...
Ben İstanbul Kartalda oturuyorum canım...
Sanamı dedim sandın Gönül yazara dedim harbii alışmışlar..
Ben türkiyede yaşıyom ama afrikalı gibiyim 48 49 kiloyum
Boyum 170 olsan yemezsin sende burda
Ulaşamayınca öle oluyo
Atıştırsana sende bişeler...
Ben İstanbul Kartalda oturuyorum canım...
kız nirden buldun o pastayı ben dolabın arkalarına saklamıştım can sıkıcı bi durum oılduğunda müdahale etmek için.... ne fenayımmm dimiii...
ben geldimm ballımmm bana yaz ben okuyommm
kız hevuk can biz istanbula gelince kartala geliyoz hep eşimin tyzsi orada oturyooo eğitim hastanesi varya ona yakın sen ne taraftasın
Tam üstüne bastın Kelebekim devlet hastanesinin arkadasında eşimin tükkanı var bende yakınım
Gelince haber ver görüşelim mutlaka müsait olursan hemen gelirim Hatta akşam bizim tükkanda yemeke ısmarlarım size
kiz sen cidden suan 50yokmusun?ben 174 boy, 58/59 kilo, ve bana cok zayifsin diyorlar, sen guzelcene yemek yemege bak, kilo al, bak sonra nasil hamile kaliyorsun,, arkadasimda suan kaliyorum, yani hafta sonu icin geldim, useniyorum, bide utaniyorum evin icinde dolanmaktan kiz, sen beni bilmiyorsun, ben hep bogaz, yemekte yemek anam, kizimda bana cekmis, hep yemek oda..
elmi alço nirelerdesin sen yafff herkese ilaçlı gazoz dağıyıyodun bi ara yoksa kendin mi içtin gazozlardan uyuyp kaldın??iyi geceler kizlAR
Tam üstüne bastın Kelebekim devlet hastanesinin arkadasında eşimin tükkanı var bende yakınım
Gelince haber ver görüşelim mutlaka müsait olursan hemen gelirim Hatta akşam bizim tükkanda yemeke ısmarlarım size
kartal ne tarafta yahu eyup tarafinda mi yoksa kadikoy mu ?? :26:
Ya ben de bir sürü şey yazdım ama hakaret etmedim, gerçi banlanan arkadaşlar da etmemişti.Senii senii Bende şikayet ederken
Lütfenn biran önce müdahale edin dayanamıycamm olacaklardan sorumlu olmam yazdım ama
Yinede bantladılar benii
Ne dedin nee ettin ki sen
Bize de tiyo ver biraz bizde kullanak bidaha olay olursa..
50 bile değilAaaa yemek haırlamadımı kii
Ben yemem ama yedirmeyi çok severim gelenin önünü boş bırakmıyorum hiç
Kız arkadaşlarım var onlar kilo aldı ben onları izliyom yerlerken yiyemiyorum ben
Kahvaltıda yarım simit 1 bardak çay yada minicik ekmek biraz peynir bukadar..
O kızının totosunu ısırırım ben Maşallah çok güzel çocukların Kolay kolay sevmem ben çocukları...
anneeeeemmm gerçek mi kızz tyz nin evide arka taraflarında hemen yakınsınızdır belki biz geldiğimizde geçmişizdir sizin tükkanın önünden ...[/QUOTE .!.:Aaa kesin Camii var arkasında Yeni adliye yapılıyo caminin karşısında hemen
Bahtiyar usta...
Yanında görele pidecisi var
Açık adresimide verdimm ama ben orda oturmuyorum
1.5 SENE OLDU AÇALI...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?