Ölümüne Geyik Topiği :-))

gülüm naptın yaaa,müebbet filan mı yedin sen?
flokem daha önce 3 gündü yav bu defa 5 gün verdiler

cezanın bitmesine sevindim.
ne Allahın dengesizi için ceza alıyorsun küfredeceğine lafla dövsene be adamı
kız ben küfür yazmadım kirlettin topiği yazdıydım ondan ban almışım yazmak istemezdim ama kadın hakaretli konuşuyodu 50 kişide konuyu okuyodu bulaşmasaydım keşke oldu bir kere..

cryptc can geçmiş olsun tekrar 15 gün içinde iki defa mapualuk oldun güzelim yafff allah bi daha göstermesin ne diim....

canım önceki sayılmaz ama dimi simge koyduydum onda

flockemmmm:82::82::82:
kızlar sizlerle tekrar birlikte olduğuma çok sevindim
seçimler bitti vatana millete hayırlı olsun
bu gün bir arkadaşın hatim mevlidi var gitsemmi diye düşünüyorum kalabalık olucakmış bende fazla kimseyi tanımıyorum..

floke ablan size yerleşti kanımca

hürrem sultan mandalina
tuğçe kelebek floke ve diğer tüm arkadaşlarım ben yokken beni andığınız için teşekkür ederim...kızlar tuğçe kız yok..

crypyc bende olsam dayanamazdım çok sinir bi kadındı .. sölenenlerden fazlasını haketti de olan size olmuşşşş...

evet umarım en hayırlısı olur milletimiz için bu seçimide atlattık ... rabbim ülkemizi en yükseklere çıkarsın inş...

size dün akşamı anlatayım uyuyoruz gecenin bir vakti aloooo diye bağıran bir sesle uyandım hatta yatatan zıpladım eşim açmış pencereyi alooo susturun şunu kime diyorum diye nasıl bağırıyor yatak odamın camının hizasına arka taraftadaki blogun en üstünde oturan kadınlar köpek kulübesi koymuş kangal bakıyorlar sarhoşun biri köpeği taşlamış galiba birde kpek nasıl bağıyor bizimki sesine uyanmış uyku sersemi sinirli açmış camı bağıyor baktı duyan yok daha doğrusu umursayan yok ben yatacak sanıyorum yatağın ortasına oturdum bağdaş kurdum onu izliyorum garip garip uykuluyumda ne olduğunu tam kestiremiyorum neyse eşim almış silahı gelmiş başladı camdan saydırmaya köpeğin sahibi anında balkonda dostu olduğu söylenen adamda köpeğin yanında belirdi köpeği vurduk sandı galiba ben yine ses çıkarmıyorum eşim içeri girdi yattı uyudu arkasından bende yattım uyudum sabah kalkınca olayı çözdüm akşam sanki rüya gördüm gibi geldi hiç sesim çıkmadan öylece tv izler gibi izledim ne oluyor diye yorum bile yapmadan hiç beynimi çalıştırmadan böyle bir gece oldu

bu daha rezil bir durum yauf hak etmeden banlanmışın bende ekşi sözlükte öyle olmuştum. geçici süreliğine üyeliğim askıya alındıydı sona yöneticiynen kavga ettim tam atıldım

mandalinim seçim sizin belediyede nasıl değerlendiriliyor bizde sabahtan beri tartışmaları var bende gülerek izliyorum.
tatlımsı, ekşiliği olan canımcım sevilmezmisin sen yauf

sabah vatandaşım geldi başka belediyeye yolladım buraya bağlı olmadığını dedim cevap şu ben senin başkanını tanıyorum şimdi yanına giderim

kız herif birini vursa anlamaycan bence hemen o silahı sakla adamın öfkeliyken gözü görmüyo bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…