haydı sor sor:26::26::26:kızlar size bir şey anlatacağım. ne yapmam gerektiği konusunda biraz terettütde kalıyorum ama sıkıldım bu durumdan:26:
benimkide gerçekten başkanı tanıyordu (dıdısının dısısı gibi bir akrabalık vardı yengesinin halasının oğlu gibi bişeydi herhalde)
domates suratla yanından çıktıydım başkanın
niye kı belediye başkanımısın sen yoksam onun oyuyla orda oturuyon ne alaka yanii ????
biz abimler yüzünden evdeki silahları başkalarına hediye ettiydik.
kizlarrrrr bugun sınırlı bı gun gecıyorummm
soruma cevap bekliyorum halaaaa yoksa yoksa siz beni duymuyonuzmuuu???
aman nolcak sponsorlardan bırı canımı sıktı telefonda söz verıyor destek verecgıne okey dıyor ve gunlerce attığım maillere cvp vermıyor bugun bı mail daha atıyorum sözlu olarak tamam dedığı bı ıse yapmıycam dıyor ben sıze yazılı bısey vermedım teyıt almak senın işin diye bı cvp geliyor bana bende sınırlendım sozune guvendık hata mı ettık teyıt almak benım işimse cvp vermek de senın işin yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım ortam daha nekader kızıscak
geçmiş olsun mandalinam allah beterinden korusun saklasın..av merakı var bizimkinde tüfek filan dizmiş hepsini hangi birini saklayım vurmaz kimseyi dikkatlidirde öfkeli oldumu bilmiyorum mapus yolları gözlemekte mi var kaderimde enemmmm
2007 den beri bir grup arkadaş ortamında tanıştığım biri var. ilk zamanlardan beri bana karşı davranışı hep farklıydı. gruptan başka bir kız hmencecik durumu fark etmişti. bende anlamamazlıktan gelip ilgisini başka yöne kaydırmaya çalışıyordum. sevgilisine ne kadar yakıştığından falan bahsediyordum. ayrıldıklarında benim teselli etmemi istediğinde başka bir kız arkadaş bulmuştum ona.(biraz rezil bir durum ama başka çarem kalmamıştı) şimdi tavrından dolayı 2 haftadır tüm grup arkadaşlarım durumu anlamış. sıkıntılarımın bir çocğuna şahit ve evlenmek neden istemediğimi korkularımın gereksiz olduğundan vs bahsediyordu 2 ay boyunca biraz önce 3 gündür mesaj atmamasının nedennini yoğunluktan olduğunu söyledi. bende kardeşlerimizin yokluğunu hemen fark ediyoruz anlamıştım işin olduğunu dedim.duruma bağlı dedi.anlamadım dedim. sinirlendi işim var çıkmam gerek dedi ve gitti.
ona karşı nasıl davranmam gerekiyor? Üzmek istemiyorum ama arkadaşlıktan öteyede gitmek istemiyorum.
hanım ağa geçmiş ossunn dönmüşsün sürgundengeçmiş olsun mandalinam allah beterinden korusun saklasın..
beynelim burcum özür dilerim kızlar sizleride çok seviyorum...lennnnnnnnn beni anmamışsın ben kırpık diyodum ama
saol burcum kız buranın koğuş ağası floke yavhanım ağa geçmiş ossunn dönmüşsün sürgunden
aman nolcak sponsorlardan bırı canımı sıktı telefonda söz verıyor destek verecgıne okey dıyor ve gunlerce attığım maillere cvp vermıyor bugun bı mail daha atıyorum sözlu olarak tamam dedığı bı ıse yapmıycam dıyor ben sıze yazılı bısey vermedım teyıt almak senın işin diye bı cvp geliyor bana bende sınırlendım sozune guvendık hata mı ettık teyıt almak benım işimse cvp vermek de senın işin yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım ortam daha nekader kızıscak
kepelek onlarınverdiği vergilerle vergi vermeseler ben ne yaparım açlıktan ölürüm
iş ortamı daha zor tabii ama söz veripte tutmayanlara gıcık oluyorummm benimde başıma bunun gibi birşey gelmişti söz verip yapmamıştı ve ben sonra 3 sene onun ceremesini çektim şimdi kimseye güvenipte başkasına söz vermiyorumm... bizde söz verildimi ölümden başka geri dönüşü yoktur ama malesef herkes için aynı şey söz konusu olmuyor burcumm...
herkesin rızkını rabbim verir onların vergileri devede kulak hoş bu cümleyi kuran insanların vergi verdiğinden de şüpheliyim ya neyse... boşverrr insanların dilinin kemiği yok tutmayı da kendileri bilmiyolar...
hayatım benım asıl kızdığım ya sonradan bı problem çıkmıış olsa dahı ınsan bı haber verır dimiiş ortamı daha zor tabii ama söz veripte tutmayanlara gıcık oluyorummm benimde başıma bunun gibi birşey gelmişti söz verip yapmamıştı ve ben sonra 3 sene onun ceremesini çektim şimdi kimseye güvenipte başkasına söz vermiyorumm... bizde söz verildimi ölümden başka geri dönüşü yoktur ama malesef herkes için aynı şey söz konusu olmuyor burcumm...
herkesin rızkını rabbim verir onların vergileri devede kulak hoş bu cümleyi kuran insanların vergi verdiğinden de şüpheliyim ya neyse... boşverrr insanların dilinin kemiği yok tutmayı da kendileri bilmiyolar...
2007 den beri bir grup arkadaş ortamında tanıştığım biri var. ilk zamanlardan beri bana karşı davranışı hep farklıydı. gruptan başka bir kız hmencecik durumu fark etmişti. bende anlamamazlıktan gelip ilgisini başka yöne kaydırmaya çalışıyordum. sevgilisine ne kadar yakıştığından falan bahsediyordum. ayrıldıklarında benim teselli etmemi istediğinde başka bir kız arkadaş bulmuştum ona.(biraz rezil bir durum ama başka çarem kalmamıştı) şimdi tavrından dolayı 2 haftadır tüm grup arkadaşlarım durumu anlamış. sıkıntılarımın bir çocğuna şahit ve evlenmek neden istemediğimi korkularımın gereksiz olduğundan vs bahsediyordu 2 ay boyunca biraz önce 3 gündür mesaj atmamasının nedennini yoğunluktan olduğunu söyledi. bende kardeşlerimizin yokluğunu hemen fark ediyoruz anlamıştım işin olduğunu dedim.duruma bağlı dedi.anlamadım dedim. sinirlendi işim var çıkmam gerek dedi ve gitti.
ona karşı nasıl davranmam gerekiyor? Üzmek istemiyorum ama arkadaşlıktan öteyede gitmek istemiyorum.
yarısından fazlasını anlladıysam zenci olayım
hayatım benım asıl kızdığım ya sonradan bı problem çıkmıış olsa dahı ınsan bı haber verır dimi
diyim sana bahse konu şahıs prafabriklerde oturuyormuş yani ücretsiz ve yeşil kartlı ilaçlama istiyor ilaçlama yapacak yere yolluyorum burası değil o birim diyorum yanlız oradada ilaç aldırırlar bir iki lira filandır diyorum ben ameliyatlıyım alamam şöyle böyle başlıyor durum bu
neden şans vermiyorsun sadece şans ver onada kendine olmazsa bırakırsın belkide o bırakır sadece şans ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?