size dün akşamı anlatayım uyuyoruz gecenin bir vakti aloooo diye bağıran bir sesle uyandım hatta yatatan zıpladım eşim açmış pencereyi alooo susturun şunu kime diyorum diye nasıl bağırıyor yatak odamın camının hizasına arka taraftadaki blogun en üstünde oturan kadınlar köpek kulübesi koymuş kangal bakıyorlar sarhoşun biri köpeği taşlamış galiba birde kpek nasıl bağıyor bizimki sesine uyanmış uyku sersemi sinirli açmış camı bağıyor baktı duyan yok daha doğrusu umursayan yok ben yatacak sanıyorum yatağın ortasına oturdum bağdaş kurdum onu izliyorum garip garip uykuluyumda ne olduğunu tam kestiremiyorum neyse eşim almış silahı gelmiş başladı camdan saydırmaya köpeğin sahibi anında balkonda dostu olduğu söylenen adamda köpeğin yanında belirdi köpeği vurduk sandı galiba ben yine ses çıkarmıyorum eşim içeri girdi yattı uyudu arkasından bende yattım uyudum sabah kalkınca olayı çözdüm akşam sanki rüya gördüm gibi geldi hiç sesim çıkmadan öylece tv izler gibi izledim ne oluyor diye yorum bile yapmadan hiç beynimi çalıştırmadan böyle bir gece oldu
sabah vatandaşım geldi başka belediyeye yolladım buraya bağlı olmadığını dedim cevap şu ben senin başkanını tanıyorum şimdi yanına giderim
kız herif birini vursa anlamaycan bence hemen o silahı sakla adamın öfkeliyken gözü görmüyo bişe
av merakı var bizimkinde tüfek filan dizmiş hepsini hangi birini saklayım vurmaz kimseyi dikkatlidirde öfkeli oldumu bilmiyorum mapus yolları gözlemekte mi var kaderimde enemmmm
nası yaniiiii
geçenlerde biri de bana öyle söylemişti. ben de "bende tanıyorum ne olacak" demiştim. Zaten birgün kovulursam hep şu patavatsız çenem yüzünden olacak
Allah korusun canım o ne biçim laf öyle
beynel can avatarını değiştirsene bacım sennn
böyle garip bişiy kepelek
ben çok duyuyorumda bu adam dün oy verdi bugün iş istiyor işi olmayıncada taze taze sayıyor işte dün ben olmasaydım oyum olmasaydı sen burada oturamazdın dedi bana
yaw birde istediği şey alakasız bişiy
böyle garip bişiy kepelek
ben çok duyuyorumda bu adam dün oy verdi bugün iş istiyor işi olmayıncada taze taze sayıyor işte dün ben olmasaydım oyum olmasaydı sen burada oturamazdın dedi bana
yaw birde istediği şey alakasız bişiy
Allah korusun canım işin espiriğindeyim yapmaz birşey en fazla bağırır çağırır yarım saat sürmez pambuk gibi olur
ya benim kk da sadece cevap yaz kısmında değişiklik var başkada bi değişiklik yok nasılk değişiklik var sizde bende niye yokkk yaaa anlamıyom kaç gündür herkes bi değişiklikten bahsedip gidiyorrr:95::95:
kizlarrrrr bugun sınırlı bı gun gecıyorummm
cvp yazma alanında bı değişiklik var ivittttsoruma cevap bekliyorum halaaaa yoksa yoksa siz beni duymuyonuzmuuu???
aman nolcak sponsorlardan bırı canımı sıktı telefonda söz verıyor destek verecgıne okey dıyor ve gunlerce attığım maillere cvp vermıyor bugun bı mail daha atıyorum sözlu olarak tamam dedığı bı ıse yapmıycam dıyor ben sıze yazılı bısey vermedım teyıt almak senın işin diye bı cvp geliyor bana bende sınırlendım sozune guvendık hata mı ettık teyıt almak benım işimse cvp vermek de senın işin yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım ortam daha nekader kızıscakhayırdır burcummm nolduki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?