Ölümüne Geyik Topiği :-))

nası yaniiiii

sabah vatandaşım geldi başka belediyeye yolladım buraya bağlı olmadığını dedim cevap şu ben senin başkanını tanıyorum şimdi yanına giderim

geçenlerde biri de bana öyle söylemişti. ben de "bende tanıyorum ne olacak" demiştim. Zaten birgün kovulursam hep şu patavatsız çenem yüzünden olacak

ya benim kk da sadece cevap yaz kısmında değişiklik var başkada bi değişiklik yok nasılk değişiklik var sizde bende niye yokkk yaaa anlamıyom kaç gündür herkes bi değişiklikten bahsedip gidiyorrr:95::95:

böyle garip bişiy kepelek

geçenlerde biri de bana öyle söylemişti. ben de "bende tanıyorum ne olacak" demiştim. Zaten birgün kovulursam hep şu patavatsız çenem yüzünden olacak

ben çok duyuyorumda bu adam dün oy verdi bugün iş istiyor işi olmayıncada taze taze sayıyor işte dün ben olmasaydım oyum olmasaydı sen burada oturamazdın dedi bana

yaw birde istediği şey alakasız bişiy

benimkide gerçekten başkanı tanıyordu (dıdısının dısısı gibi bir akrabalık vardı yengesinin halasının oğlu gibi bişeydi herhalde)
domates suratla yanından çıktıydım başkanın

niye kı belediye başkanımısın sen yoksam onun oyuyla orda oturuyon ne alaka yanii ????

soruma cevap bekliyorum halaaaa yoksa yoksa siz beni duymuyonuzmuuu???

hayırdır burcummm nolduki????
aman nolcak sponsorlardan bırı canımı sıktı telefonda söz verıyor destek verecgıne okey dıyor ve gunlerce attığım maillere cvp vermıyor bugun bı mail daha atıyorum sözlu olarak tamam dedığı bı ıse yapmıycam dıyor ben sıze yazılı bısey vermedım teyıt almak senın işin diye bı cvp geliyor bana bende sınırlendım sozune guvendık hata mı ettık teyıt almak benım işimse cvp vermek de senın işin yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım ortam daha nekader kızıscak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…