Ölümüne Geyik Topiği :-))

loreal bakır kahve ama 1 yılı aşkın bu renk yapıyorum zaten biraz beyaz var ön kısımlarda benim...

parfüm topiğinde yazını gördüm bende avon aldım bir arkadaş satıyo giriş fiyatından getirdi 27 lira
to day güzel koku turunçgil kokusu ama kalıcı değil

5 yıl falan oldu ben onu kullanıyorum. bir ara kaldırmışlardı hatta nerde kimde stok varsa isteyip almıştım. 1 yıl sonra tekrar çıktı istek üzerine. bi dene bak . çok kişi soruyo adını kullandığımda. bir de böyle temiz bir kokusu var iyi hissettiriyo bana kendimi

burbery nin vekent ini meth ediyolar ama bunu sipariş ettim bir kere bu 50 ml
o 100 ml 90 liraydı limangodan aslında çok ta fark yok kalıcıdır en azından kokusu

o 100 ml 90 liraydı limangodan aslında çok ta fark yok kalıcıdır en azından kokusu

o kokuyu çok beğeniyorum ama çok kişi kullanıyor. tüm liseli gençlikte aynı koku:) gerçi bizde mi kullansak genç hissederiz

biliyorum biraz sanki denerim bakalım kalıcılıkta önemli birde ben hafif koku seviyorum ferahlık verenlerden ama hemen de uçup gitmesin..

şu burbery weekendi bende çok merak ediorumm vimjoda 35tl ydı geçen hafta kaçırmışım güzel midir değilmidir diye düşünürkennn parfüm bu kokalamadan nasıl alcam kiii

o kokuyu çok beğeniyorum ama çok kişi kullanıyor. tüm liseli gençlikte aynı koku:) gerçi bizde mi kullansak genç hissederiz
ne bilym canım ben kilo versdim biraz şimdi iyi hissediyorum kiloluyken moralim pek yoktu
burbery vekent de tutrunçgil kokusuymuş ondan merak etmiştim..
parfüm alırsan o indirim sitelerinde bayağı ucuz diğerlerine göre ama dediğini deniycem ...

kokusu güzel :) tabi bana göre hem kalıcı da . şu açık parfüm satan yerlerde kokla öyle karar verirsin

benim kilom yok hamilelikten önceki kilomdayım ama bu göbiş yokmu işte o kızımdan hatıra bana

şu burbery weekendi bende çok merak ediorumm vimjoda 35tl ydı geçen hafta kaçırmışım güzel midir değilmidir diye düşünürkennn parfüm bu kokalamadan nasıl alcam kiii
kelebeğim dediğin 50 ml dir 100 mili en ucuz 90 ml
ama koku iyidir bak garanti veriyorum ama portakal limon kokuları seviyosan turunç gil kokusuymuş ferah..

benim kilom yok hamilelikten önceki kilomdayım ama bu göbiş yokmu işte o kızımdan hatıra bana
canım banimde var hafif göbek oğluşumun hatırası canları sağ olsun onların 25 kilo falan verdim ben..

canım banimde var hafif göbek oğluşumun hatırası canları sağ olsun onların 25 kilo falan verdim ben..

maşallah azimlisin baya... ben hayatta veremezdim o kadar. 10 kilo aldım ben onu da 3 ayda falan verdim ama emdiği için kızım yoksa o da kalırdı.

kelebeğim dediğin 50 ml dir 100 mili en ucuz 90 ml
ama koku iyidir bak garanti veriyorum ama portakal limon kokuları seviyosan turunç gil kokusuymuş ferah..

evet cnm olabilir orasını pek hatırlamıyorumm.. bu arada turunçgil kokusuna bayılırım bide çok ağır kokular sevmem zatenn en ağır kullandığım parfüm givenci diğerleri hep ferah kokular...

kelebek sen evli misin

evliyim canım altta ki tickerımıda bakabilirsin 10 sene 7 aydır inş.. sonsuza kadar... ikide böcüğüm var rabbim bağışlarsa...

tam benim fazlalığımm bende verebilsemmm 25 kilo varya evlendiğim kiloya dönerimmm ahhh keşkeee nasıl verdin banada anlatsanaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…