- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
benim uykumu getiriyo ben anormalmiyim nee
loreal bakır kahve ama 1 yılı aşkın bu renk yapıyorum zaten biraz beyaz var ön kısımlarda benim...
burbery nin vekent ini meth ediyolar ama bunu sipariş ettim bir kere bu 50 ml
o 100 ml 90 liraydı limangodan aslında çok ta fark yok kalıcıdır en azından kokusu
burbery nin vekent ini meth ediyolar ama bunu sipariş ettim bir kere bu 50 ml
o 100 ml 90 liraydı limangodan aslında çok ta fark yok kalıcıdır en azından kokusu
ne bilym canım ben kilo versdim biraz şimdi iyi hissediyorum kiloluyken moralim pek yoktuo kokuyu çok beğeniyorum ama çok kişi kullanıyor. tüm liseli gençlikte aynı koku:) gerçi bizde mi kullansak genç hissederiz
ne bilym canım ben kilo versdim biraz şimdi iyi hissediyorum kiloluyken moralim pek yoktu
burbery vekent de tutrunçgil kokusuymuş ondan merak etmiştim..
parfüm alırsan o indirim sitelerinde bayağı ucuz diğerlerine göre ama dediğini deniycem ...
kelebeğim dediğin 50 ml dir 100 mili en ucuz 90 mlşu burbery weekendi bende çok merak ediorumm vimjoda 35tl ydı geçen hafta kaçırmışım güzel midir değilmidir diye düşünürkennn parfüm bu kokalamadan nasıl alcam kiii
canım banimde var hafif göbek oğluşumun hatırası canları sağ olsun onların 25 kilo falan verdim ben..benim kilom yok hamilelikten önceki kilomdayım ama bu göbiş yokmu işte o kızımdan hatıra bana
canım banimde var hafif göbek oğluşumun hatırası canları sağ olsun onların 25 kilo falan verdim ben..
yıka sen bende burada muhabbete dalmıştım saçım boyalı bayağı durmuştu baya saçımdasaçlarımı yıkamam lazım... pufff...
kelebeğim dediğin 50 ml dir 100 mili en ucuz 90 ml
ama koku iyidir bak garanti veriyorum ama portakal limon kokuları seviyosan turunç gil kokusuymuş ferah..
kelebek sen evli misin
canım banimde var hafif göbek oğluşumun hatırası canları sağ olsun onların 25 kilo falan verdim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?