Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar oğluşum uyandı uyutucam onu iyi geceler..

yarın deneyelim o zaman yarın 8 gün kalmış olacak . hem daha çabuk görmüş olur sonucunu güzel olur. çok sağol canım ya bende böyle somut bir şey arıyodum çok iyi oldu.

minicik bende yatıyorum canım yarın misafirlerim gelecek ve ben hiç hazırlık yapmadım sabah erkenden kalkmam gerekiyor hazır benim ufaklık uyuyorken bende yatayım yine gel topiğimize her zaman bekleriz anılarımı hatırlattın seninle her zaman muhabbet etmek iaterim.. kızınıda öpüyorummm ...

iyi geceler canım. benimde senden öğreneceklerim var... kızımın penceresinden bakabilen birini buldum istesende bırakmam artık seni ... öptüm...

günaydınlar horanta

offfffff ben napıcam bilmiyom aynı durumdayız minickim daha askerliği var benim eşiminde
günaydınnnnnnnnn kızlar

beynelcim buradasın galiba arkadaş listemdemisin profilime bak bi

günaydın madalinam dün akşam seslendim seslendim selam vermedin küsüştük mü yohsam:26:

sweedy görmedim duymadım canım ben çıktıktan sonra yazmış olabilirsin yada gözünden kaçmıştır görmedim kuzum kusura bakma o nedemek neden küsüşelim ki olurmu öyle şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…