Ölümüne Geyik Topiği :-))

biz monoton ötesiyiz geçmez bizimkikronik artıkın..

ben utangaçım zaten
utangaçlık değil de,olmayan biri gibi davranmak nereye kadar götürür bu işi onu bilmiyom....hani 1 yaparsın 2 yaparsın 3.de natürüne dönersin eninde sonunda.o zaman işin yapaylığı ortaya çıkınca kaş yaptım aaa göz de çıkarmış durumuna geçer insan.
eş bu sefer hep o civeleği bekler ama sen o olmadığın için iş mecburiyete döner gibime geliyo.bu sefer de işin ne tadı kalır ne de tuzu.zarruretten ibaret bişey olur....
iisimi baştan alıştırmamak...

yıllrın yorgunluğu alışkanlıklar ilşkiyi monotonlaştırıyo
eşim cilveli hatun sevmiyo pek zaten

cimcime burcu ve hevuk gibi olmak isterdim ama içimden gelmiyo neyapıym

biz yeni evlendiğimizde eşim bana kaçan kovalanır demişti ne demek sizce.:26:

yıllrın yorgunluğu alışkanlıklar ilşkiyi monotonlaştırıyo
eşim cilveli hatun sevmiyo pek zaten
bana göre o da göreceli bir kavramdır kriptik-can...kimine göre beyaz bi t-shirtle çim sulama aletinin üstünden ağır çekimde koşmak kışkırtıcı olabilir,kimine göre accuk baldır bacak göstermek...kimine göre de sadece bir bakış,bir tebessüm ya da tümüyle doğal haliyle koltukta oturmak davetkarca olabilir...eşin senden şimdiye kadar böyle bi talepte bulunmadıysa 'accuk cilveleş hatun-can'...demediyse,senin en doğal halin ona en çekici gelen halindir demektir...kaldı ki binlerce insanın arasında sadece bana ve eşime ait bir dünyayı paylaşmak,aramızdaki sırrı tümüyle ortaya dökmek biraz benim yapıma aykırı...anlatanlara bir dediğim ettiğim yok ama bana ters...başkasının bu denli özelini okumak da ters geliyo bana...

fantazı daha yakın tabı ama özelimi annatımı sanmıyorum flockem

evet floke saptamaların doğru eşimden öyle bir talep gelmedi bana öyle olsa bizde yenilikler arardık herhal..

fantazı daha yakın tabı ama özelimi annatımı sanmıyorum flockem
gulüm sana demedim ki..ama elini kalbine koy,anlatanlar olmadı mı önceki kapanan konuda?cilve örnekleri vermek başka,bunu ciddi veya benim gibi gayri-ciddi paylaşmak başka,bir de bunun sınırını tümden geçmek bambaşka...senle ne alakası var???

evet floke saptamaların doğru eşimden öyle bir talep gelmedi bana öyle olsa bizde yenilikler arardık herhal..
bence illa talep gelmesını beklemek yanlış benım esımde bana gıt cılve ogren sıkıldım demedı demezde zaten ama ınsan monotonlaşmak kurtulmalı dıye dusunuyorum sölenenlerın aynısını yapmak mumkun olmayabılır zıra bende cok utanıyorum utangaclığımı aşabilsem dıye calışıyorum sende sana göre göre bı ren katarsın kendı yapına göre bı hareket yaprsın bazen ınsan solemez ama bekler ya da yapıldığında hosuna gider eşinin ne biliyosun kı

yapanlar oldu tabııı bende bı an ustume alındım nebılıyım:26:

burcum saol önerilerin için bende yeni evlendiğimizde böyle şeyere meraklıydım eşim değişik işte herkezin huyu bir değil kaçan kovalanır dedi bana iyi bende daha ağırdan almaya başladım bilmiyorum anlatabildimmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…