- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
lan ne civelek hatunlarmışsınız valla....
sen de mi brütüs???gardaş şu cilve topiğine nasu gidiliyoooo
sen de mi brütüs???
kaçtım geldiim...
beni bozacak mazallah
niye boziim kıs???nirden kaçtın geldin?kaçtım geldiim...
beni bozacak mazallah
selam beynel-can....Selam kızlar nasılsınız?
selam beynel-can....
flockem hevukda burda annemm ne cılveli hatunmuş agzım acık kaldısen de mi brütüs???
burcunun profiline gir,şimdiki aktevitesine bak,civeleklerin ordadır o,tıkla giresin...ya bi urecedim sadeceeeee
kim?hevuk-can mı? anam ne yiyonuz siz???noldu size bööle yaf???flockem hevukda burda annemm ne cılveli hatunmuş agzım acık kaldı
hadı nenn gecen sende bısıyler annatıyodunn unutmadımkaçtım geldiim...
beni bozacak mazallah
bilmiyom kııı:26:kim?hevuk-can mı? anam ne yiyonuz siz???noldu size bööle yaf???
nolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...selam flockem nasılsın?
bende floke cilvenin c si yoknolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...
nolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...
hayat cılvesız gecmıyo flockem bısıyler oğrenmem lazım bak hevuka cımcımeye neler neler varnolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...
gelin sizdeburcu ne öğren anlat hele....belkim feyz alırız kriptikle de ümitsiz vaka olmaktan çıkarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?