Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım bizimkide ikinci dişi geliyo ara ara huysuzlanıyo hep birlikte yattık dün gece
bugünde pazara ve markete gittik alışverişe

canım bizimkide ikinci dişi geliyo ara ara huysuzlanıyo hep birlikte yattık dün gece
bugünde pazara ve markete gittik alışverişe

canım anason yağını denesen çok iyi geliyo gerçekten. oh gezmişsin oğluşunla. ah büyüselerde kol kola gezsek şöyle onlarla :)

inşallah o günlerde gelir minik
burada bir anne ve oğlu var oğlu 20 yaşlarında ama okadar güzel anlaşıyorlarki inşallah bizde öyle oluruz canım..

Ya kızlar çocuk bakmak çok mu zor? Gözümde çok büyüyor bakamıcakmışım gibi hissediyorum, işim nedeniyle çocuk yapmak istemiyorum insanlar da sorunca öyle konuşuyorum ki aman sakın diyorlar, eşim de kırılmış buna geçen gün sitem etti.

inşallah o günlerde gelir minik
burada bir anne ve oğlu var oğlu 20 yaşlarında ama okadar güzel anlaşıyorlarki inşallah bizde öyle oluruz canım..
inşallah canım ya. umarım emeklerimiz karşılıksız kalmaz. benim bücür acaip inatlaşıyo bu sıralar benimle. bakalım ona çözüm arıyorum . bugün bi kitap aldım çocuk eğitimiyle ilgili. çok beğendim.bakalım onu uygulamaya başlıcam yarından itibaren.

canım zor derken annelik iç güdüsü ile severek yapıyorsun zaten ama kolay diyebilirm asla gözünde büyütme allahın izni ile bebeğin olduğunda keşke daha önce yapsaydım diyeceksin emin ol buna...

belli dönemlerde inatlaşma normal sanırım öyle duymuştum ben yemek yedirirken falan hiç zorlamadım faydası olurmu bilmem

canım hamileyken o kadar çok ağladım ki benden anne olmaz diye. mesela yorgun olduğum bi an aklıma geliyodu. şimdi diyordum çocuk ağlasa içerde nasıl bakarım diye. ama hiiçç yorulmuyosun inan. hem çocuk bakmak güdüsel bir şey bence. hissediyosun ihtiyaçlarını.

belli dönemlerde inatlaşma normal sanırım öyle duymuştum ben yemek yedirirken falan hiç zorlamadım faydası olurmu bilmem

ben çok zorlandım hep bulaşık yıkarken yedi yemeğini 1.5 yaşına kadar. üstü başı sırılsıklam. 2 yaş sendromu diyorlar yaşadığımız şu döneme . inatlaşması sorun değil de o anda ne yapacağımı nasıl tepki vermmn gerektiğini bilmiyordum onun için aldım bu kitabı

kızkardeşim çok zorlardı kızyordum ona tabi oda annelik iç güdüsü ile yapıyordu aç kalmasın diye
2 yaş sendromu duydum evet karşısında değil yanında olmalıymışız dr öyle demişti..

canım zor derken annelik iç güdüsü ile severek yapıyorsun zaten ama kolay diyebilirm asla gözünde büyütme allahın izni ile bebeğin olduğunda keşke daha önce yapsaydım diyeceksin emin ol buna...

Eminim insan severek yapıyordur, bende de annelik içgüdüsü var aslında ama çalışırken çok zor eşimin kızkardeşleri falan bakarız demiyorlar, annen gelip bakar diyorlar ama annem çok uzakta ve onun da bir ailesi var sonuçta nasıl bırakıp gelsin, off çok zor.

canım kaç yaşındasın keşke kendin bakabilsen bilmiyorum akrabalar iyi bakarmı mutlaka iyi bakanlar vardır ama sonrasında kreşede verebilirsin
benim kızkardeşim kendi oğlunada sert davranıyordu ondan yazdım..

mesleğini bilmiyorum ama ücretsiz izin alamaz mısın? keşke kanguru olsaydık böcükleri atar göbüşümüze giderdik istediğimiz yere

Yaşım 29 erken değil ama bir sene oldu evleneli, akrabalar zaten yok eşimin annesi yaşlı, bekar bir kızkardeşi var, evli ablası var onun da 2 çocuğu var, onlardan hayır yok bize. Zaten bir süre sonra kreşe verebilirim ama o zamana kadar bir bakıcı bulucaz galiba, ben de erteliyorum o yüzden.
mesleğini bilmiyorum ama ücretsiz izin alamaz mısın? keşke kanguru olsaydık böcükleri atar göbüşümüze giderdik istediğimiz yere
Denetmenim, doğum izni, ücretsiz izin falan dersem 8 aylığa kadar kendim bakabilirim, sonrasında bir iki ay annem baksa 10 aylık olur. Ama iş icabı geziyorum sürekli şuanda başka bir şehirdeyim mesela, 2 haftadır burdayım önümüzdeki hafta dönücem. Valla kanguru olmak çok süper olurdu iyi fikir, ben de artık çocuk olursa bir bakıcı bulup onları arabanın arkasına atıp gezerim.
Aslında eşimin ailesinin hem çocuk ne zaman yapacaksınız diyip hem de olduğu zaman bakmamalarına kızıyorum, o yüzden sert tepki veriyorum.
Geçen gün eşimin iş arkadaşlarıyla konuşuyorduk bayanlar vardı, ben de ben çocuk yapmıcam bakamam, bakacak kimse de yok falan dedim, eşim geçen gün diyor ki insanlar senin beni sevmediğini, ayrılacağını düşünüyor onların yanında öyle konuştuğun için diyor.

çok küçükken alan kreşler var canım ama tabi şehir dışına çıkman gerekiyorsa zorlanırsın. arkadaşım 5 aylık vermişti oğlunu kreşi izliyordu tüm gün netten :)

kıslar gedimarkadaşın dert topiğindeki yazılarını zor okudum vesselam

çok küçükken alan kreşler var canım ama tabi şehir dışına çıkman gerekiyorsa zorlanırsın. arkadaşım 5 aylık vermişti oğlunu kreşi izliyordu tüm gün netten :)

Hayırlısı artık bu aralar düşünmüyoruz ama ilerde olursa bir şekilde bakıcaz, ya bakıcı tutarız ya dediğiniz gibi kreşe veririz, ama onlar ben işteyken çocukla ilgilenirler mi bilmiyorum, sonuçta belli saatte almak lazım. Artık onlar bakmazsa eşim biraz fedakarlık yapar o ilgilenir, ben tek başıma yapmıcam sonuçta o bebeği.

canım sadece bir öneri geciktirme derim kimse nin lafı için değil kendin ve eşin içinboş ver eşinin ailesini onlara ne bir sorun olunca insan eşi ile başbaşa kalıyor
onları kafana takıp evliliğinin ilk yıllarını heba etme keşke bende zamanında takmasaydım iş işten geçti artık..

ilgilenir tabi. ben eşime diyorum yani diyordum olayın en zevkli anında vardın şimdi kaçamazsıınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…