Ölümüne Geyik Topiği :-))

Haklısın canım herşeye karışırlar moral bozarlar ama bir sorun olduğunda eşinle başbaşa kalıyorsun.
Bu arada sen nasıl görünmez olmayı başarıyorsun? Altta ismin yazmıyor.

Haklısın canım herşeye karışırlar moral bozarlar ama bir sorun olduğunda eşinle başbaşa kalıyorsun.
Bu arada sen nasıl görünmez olmayı başarıyorsun? Altta ismin yazmıyor.
ben pro üyeyim ondan...
senin eşinde ailesine biraz düşkün sanırımzaman ilerledikçe çok şeyi anlıyor insan ama iş işten geçmiş oluyor..

kızlar bir yazara tutuldum konusunu okuyorum aşk acsı bölümünde sanırım ilginç....

bir kaç ay önce yine böyle bir yazar konusu vardı hatırlayan var mı? ama işte o yazar evli falan diyordu kız bence aynı kişi

bir kaç ay önce yine böyle bir yazar konusu vardı hatırlayan var mı? ama işte o yazar evli falan diyordu kız bence aynı kişi
telefonu var ama aramıyor bana okısım garip geldia sosyal birinede benzemiyor pek belkide dediğin gibi uydurmuştur..

minik yazara aşık kız geri geldi birden

iyi ki bulmuşum kk yı valla. yoksa ne kadar renksiz olacakmış hayatım :)
canım benimde öyle zaten farklı bir şehre gelin geldim ne bir akraba ne bir dost ev işleri birde buraya takılıyorum arada:86:

bu akşam ekşınlı bir konu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…