• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın bacılarrrrrrr:71:

günaydın kıslarrr:61:

gunaydın pıtırcıklar

günaydın kızlar ..........................

günümüz aydın olsun millett

:69:

Günaydın kızlar, nasıl gidiyor?

günaydın canlar...ne kaynatıyonus bakemmm:27:

:3::3::3::29::42:

ne alakası var hevukum ya sacmalama o bahsedılen kapan konu ıle ılgılı senle bı alakası yok
bunun kimseyle alakası yok,biriiçin özel ya da birilerine imayla demedim ben bunu gari.misal vermem gerekti cimcimeyi örmnekledim çünkü o sırada tek aklıma gelen o oldu.şayet o da okursa,hepten karışmasın burası.
konu eğlenceli,belki yardımcı olunabilecek birşey demek istedim,lakin yapılan bir takım yorumlar benim mizahi ve etik anlayışıma ters.benimki sadece kişisel bir görüş,bu şimdi topiğe gitmeyin,yazmaktan vaz geçin ya da şöyle şöyle yazmayın aman allahım bunu şöyle yazın anlamına gelmiyor...böyle bir şey deme hakkım var mı?-yok.herkes farklı bir yapıda,farklı bir görüşte.benim uç bulduğum şeyi başkası gayet normal bulabilir...bu yüsden rica ediyorum,konu açıldıydı fikrimi beyan ettim ama bunu benim kişisel bakış açımdan başka birşey olarak görmeyin.
eğlenceli bir konu,beğenen tabiki bakacak,fikir yürütecek....bunu bu kadar büyütmeyinn yaf...

Back
X