• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

alla-allah,normalde bunun bi kanunu kuralı var,imza toplanıp toplu şikayette bulunulursa,sahibini bilem mahalleden sürme hakkınız var...ısrarcı olun belkim ciddiye almamışlardır...

yok öyle bir kanun flockem yeni çıkan 5199 sayılı kanun var benim haklarım o kadar yok yani tamam hayvanı sev bak ama geceleri ağızlık tak dimi

apartman yada site yönetimi toplu halde oturup karar almalı apartmanda hayvan beslemek yasaktır diye o bağlacı oluyor ama şikayet tarihine yakın ve sonra olmuyor karar önceden çıkmalıayrıca bakılan hayvanın aşıları ve karnesi varsa çevre kirliliği yapmıyorsa yani yemek artıklarını dışkısını sahibi temizliyor ortada bırakmıyorsa para cezası kesemiyorlar eğer işkence yoksa el koyup alamıyorlar köpeği ses rahatsızlık sayılmıyor kanunda belirtilen desibel 3 iş makinasının çıkardığı sesden yüksek olması ki bir tarafını yırtsa hiç bir köpek o kadar ses çıkaramaz ayrıca bu çevre seslerinin desibelinden çıktıktan sonraki sayı

ay bu köpek sorunu bizdede var yahu bağ komşumuzun var inadına yapıyo sanki oturduumuz yerin arkas tarafına bağlıyo bebeler korkuyo biz sesine dayanamıyoz szinkide tam bir neyse yaf hadi bağ evinde şehir dışında anlarımda binalrda ne diin beslerler anlamam bence imza toplayın yollayın

sitede apartmanlarda olurmu sokağın ortasında kulübe tam camının önünde imzada işe ayaramıyor dayanağın varsa bir kişi bile yeter ama dayanak yok

yok öyle bir kanun flockem yeni çıkan 5199 sayılı kanun var benim haklarım o kadar yok yani tamam hayvanı sev bak ama geceleri ağızlık tak dimi

apartman yada site yönetimi toplu halde oturup karar almalı apartmanda hayvan beslemek yasaktır diye o bağlacı oluyor ama şikayet tarihine yakın ve sonra olmuyor karar önceden çıkmalıayrıca bakılan hayvanın aşıları ve karnesi varsa çevre kirliliği yapmıyorsa yani yemek artıklarını dışkısını sahibi temizliyor ortada bırakmıyorsa para cezası kesemiyorlar eğer işkence yoksa el koyup alamıyorlar köpeği ses rahatsızlık sayılmıyor kanunda belirtilen desibel 3 iş makinasının çıkardığı sesden yüksek olması ki bir tarafını yırtsa hiç bir köpek o kadar ses çıkaramaz ayrıca bu çevre seslerinin desibelinden çıktıktan sonraki sayı

sitede apartmanlarda olurmu sokağın ortasında kulübe tam camının önünde imzada işe ayaramıyor dayanağın varsa bir kişi bile yeter ama dayanak yok
mandalina bizim sitede yasak hiç bir hayvan besleyemezsin bahçede

hayvanları severim ama hani derler ya körle yatan şaşı kalkar diye ya köpek ona benzeyecek ya o köpeğe hayvanlarla haşır neşir olmak sadece hobide kalmalı bence
ben köpek seviyorum,sesi de beni rahatsız etmiyor diye mahalle de köpeğimi sevmek zorunda değil gari...bu bencilliktir.bebeği olan var hastası olan var...

ben köpek seviyorum,sesi de beni rahatsız etmiyor diye mahalle de köpeğimi sevmek zorunda değil gari...bu bencilliktir.bebeği olan var hastası olan var...
flocke ruh hastası çok çevrede kadın olsun erkek olsun canım çok z<or insanlarla uğraşmak...

ya ben daha geçen yıl haberlerde bir aileyi gördüm,köpekleri sessiz sakin olmalarına rağmen apartman evde hayvan beslenmez kuralından dolayı taşınmak zorunda kalmışlardı,haberlerde bunun haksızlığını dile getiriyorlardı filan...ki bunnarınki bi de gık demiyomuş.demişler ki at itini ya da çek git diye,bunu yazılı imzalı resmi yerden söylemişler bi de...bunnar da taşınıyordu sırf bu yüsden...

hayvanları severim ama hani derler ya körle yatan şaşı kalkar diye ya köpek ona benzeyecek ya o köpeğe hayvanlarla haşır neşir olmak sadece hobide kalmalı bence

hobi değil canım bunların ki ben art niyet diyorum evinin yanından az ilerisi yeşillik ormanlık gibi ağaçlık yani yada koy kendi odanın camının önüne

Bebek mevzusu benim canımı sıkıyordu, onu konuştuk dün pek büyük bir sorun değil.

Lazer diye birşey var :27:

herşeyin hayırlısı canım
lazer de kafayı yer görünce o kadar kılı :27:

mandalina bizim sitede yasak hiç bir hayvan besleyemezsin bahçede

günaydın
işte bu ya

flocke adama dedikki geceleri ağızlık tak yine bak yine sev ama tedbirini al ağızlık tak yada uzaklaştır ağaçlık olan tarafa götür adam tamam abim ablam olur yaparım dedi sanki başçavuşun konuştu hiç kıpraşma yok

ya ben daha geçen yıl haberlerde bir aileyi gördüm,köpekleri sessiz sakin olmalarına rağmen apartman evde hayvan beslenmez kuralından dolayı taşınmak zorunda kalmışlardı,haberlerde bunun haksızlığını dile getiriyorlardı filan...ki bunnarınki bi de gık demiyomuş.demişler ki at itini ya da çek git diye,bunu yazılı imzalı resmi yerden söylemişler bi de...bunnar da taşınıyordu sırf bu yüsden...

işte apartmanın daha önceden aldığı karar vardır o karar bağlayıcı bizde öyle bir şey yok

swedy seninmi ağdaya ihtiyacın var canım sirli ağda öneririm sana yüzdede kullanılıyorr bebeğin nasıl iyidir inşallah..:71:

swedydemi kıllı :53::53::53:

Back
X