Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
swedydemi kıllı![]()
sweedy?senin de mi top sakalın var???
utanıyor yazık flocke vurmayalım yüzüne swedyin isimsiz hediye paketi yapalım malum ağda masrafı beli büker insanınsweedy?senin de mi top sakalın var???
aman evlerden uzakseninki kadar olmasada var ama bitecek inş
![]()
utanıyor yazık flocke vurmayalım yüzüne swedyin isimsiz hediye paketi yapalım malum ağda masrafı beli büker insanın
nasıl bitiriyorsun
burda bi topik varda ordan yardım alarak yapıyom
zuhaaaaaaaa kim demiş utandığımı![]()
elinde cevher gibi bi bilgi var ve biz bunu tesadüfen öğreniyos,aşkolsun sana!nası bitiyomuş bu kıl tüy meseleleri bakem?burda bi topik varda ordan yardım alarak yapıyom
zuhaaaaaaaa kim demiş utandığımı![]()
sweedy laf karıştı sormayı unuttum gari,senin civciv nası oldu?
pışıkhangisi turunçlu olanmı her bayanın sorunu tiyo ver azcık swedy
elinde cevher gibi bi bilgi var ve biz bunu tesadüfen öğreniyos,aşkolsun sana!nası bitiyomuş bu kıl tüy meseleleri bakem?
hııı onu ben de gördüydüm.bitki muamelesi yapıyon tüylerine,ayın hallerine göre mi ne alıyon...abuk abuk şeyler...bir tanede ay hesabı filan vardı geçen gördümde okuyamadım kafam basmadı yazanları
limon artı tuz olayı mı yoksam?pışıksiz benim yüzüme vuryodunz ya hani
hemen bitmiyo bacım amma geç çıkmasını sonra syrekleşmesini sağlıyo
pışıksiz benim yüzüme vuryodunz ya hani
hemen bitmiyo bacım amma geç çıkmasını sonra syrekleşmesini sağlıyo
Rahatsızlığın desibeli mi olur, insan bazen saatin tik tak sesinden rahatsız oluyor, insanları o kadar rahatsız etmeye hakları yok.hobi değil canım bunların ki ben art niyet diyorum evinin yanından az ilerisi yeşillik ormanlık gibi ağaçlık yani yada koy kendi odanın camının önüne
flocke adama dedikki geceleri ağızlık tak yine bak yine sev ama tedbirini al ağızlık tak yada uzaklaştır ağaçlık olan tarafa götür adam tamam abim ablam olur yaparım dedi sanki başçavuşun konuştu hiç kıpraşma yok
Henüz değil, eşimin ailesi ilk haftadan beri sürekli soruyor bebek var mı diye, hele bir akrabaları var evleneli 1 ay mı ne olmuştu "hadi ama ne bekliyorlar çocuk yapsınlar artık" diyormuş. Ama ben çalışırken bakımı çok zor, kendi ailem uzakta annem gelip uzun süre bakamaz, eşimin ailesi de bakmıyor. Buna sinirim bozuluyor benim de. Ben de soranlara düşünmüyoruz, bakamam falan diyorum bu seferde eşim kırılıyor. Dün akşam herkes çocuklarından bahsederken ben de çocuk bakmak zor mu diye sordum konu öyle açıldı.bebek mi düşünüyorsun?
tahmin ediyom flokem bayağı konakladı sizdeyok kıs,getti o goncasının yanına...beni çenesinle yidi bitirdi şimdi ses seda yok...aman ii olsun,ırak olsun gari...
hııı onu ben de gördüydüm.bitki muamelesi yapıyon tüylerine,ayın hallerine göre mi ne alıyon...abuk abuk şeyler...
limon artı tuz olayı mı yoksam?
tuz limon olayı herkese ii olmuyo canısı ben tarihleri uyguladım sadece geçen ay sorun yaşadımanammmm enemmm ben lazere gidiyordum ilk zamanlar çabuk olsun dedim bunu yaptım yapmaz olaydımmmmmmm anammmm enemmm hala acısını tüm bedenimde hissettim
etrafı dinemeyecen arkadaşım,senin fiziksel ve ruhsal olarak duruma hazır olman lazım.birileri istiyor diye bebek yapmak çok saçma.çünkü o birileri bebek doğunca yardımına gelmeyecek,ve çocuk biraz büyüsün utanmadan da ikincisini yaparsın artık,tek büyümez ki bu diyecekler...etrafa çok kulak asma,eşine bile kulak asma.SEN ne zaman hazırsan,o zaman olmalı bebek...Henüz değil, eşimin ailesi ilk haftadan beri sürekli soruyor bebek var mı diye, hele bir akrabaları var evleneli 1 ay mı ne olmuştu "hadi ama ne bekliyorlar çocuk yapsınlar artık" diyormuş. Ama ben çalışırken bakımı çok zor, kendi ailem uzakta annem gelip uzun süre bakamaz, eşimin ailesi de bakmıyor. Buna sinirim bozuluyor benim de. Ben de soranlara düşünmüyoruz, bakamam falan diyorum bu seferde eşim kırılıyor. Dün akşam herkes çocuklarından bahsederken ben de çocuk bakmak zor mu diye sordum konu öyle açıldı.