Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatsızlığın desibeli mi olur, insan bazen saatin tik tak sesinden rahatsız oluyor, insanları o kadar rahatsız etmeye hakları yok.
Bu arada diğer apartman sakinleri birşey demiyor mu? Herkes şikayet ederse belki anlarlar yoksa o insanlara hayvanları için biri bir laf söylediğinde sanki çocuğuna söylüyormuşsun gibi anlıyorlar, hatta daha fazlası.
Bizim de vardı bir tanıdığımız taşınınca köpeğini başkasına vermek zorunda kaldı, hüngür hüngür ağlıyordu insan evladından ayrılınca o kadar ağlamaz.
Henüz değil, eşimin ailesi ilk haftadan beri sürekli soruyor bebek var mı diye, hele bir akrabaları var evleneli 1 ay mı ne olmuştu "hadi ama ne bekliyorlar çocuk yapsınlar artık" diyormuş. Ama ben çalışırken bakımı çok zor, kendi ailem uzakta annem gelip uzun süre bakamaz, eşimin ailesi de bakmıyor. Buna sinirim bozuluyor benim de. Ben de soranlara düşünmüyoruz, bakamam falan diyorum bu seferde eşim kırılıyor. Dün akşam herkes çocuklarından bahsederken ben de çocuk bakmak zor mu diye sordum konu öyle açıldı.
bi hafta filan oldu demi?bende en son günler birbirine giriyodu...maynak,ne diim???tahmin ediyom flokem bayağı konakladı sizde![]()
he gulüm,noldu?kızlar kızlarrrrrr :84::84::84:
Ya ben lazerden acayip memnunum, 4 seans gittim şuanda sayılabilir derecede. O anda ben kendimi şöyle teselli ediyorum, bunu ömür boyu çekeceğine bir kaç kez çek kurtul. 6 seansta bitiyormuş zaten, ve zamanla azaldığı için acısı da azalıyor, 3-4 ayda bir gidiyorum.heh öyle birşeydi
anammmm enemmm ben lazere gidiyordum ilk zamanlar çabuk olsun dedim bunu yaptım yapmaz olaydımmmmmmm anammmm enemmm hala acısını tüm bedenimde hissettim
tuz limon olayı herkese ii olmuyo canısı ben tarihleri uyguladım sadece geçen ay sorun yaşadım
dengesiz çok etrafta bizm olmuyordu tasası millete düşmüştü konu komşu akraba ilk sordukları bebektivar malesef herkes şikayetçi bizim kadar çığıran yok ama zabıtalar sık sık geliyor şikayet olduğu için ama dediğim nedenler den kanun gereği yapılacak bir şey yok işin kötü atacam camdan zehirli et ama vijdan azabı var hadi vijdanımı körelteyim hapis cezası var 6 aydan başlayan
benimkilerde soruyor geçen kaynanam dedi sizdede bebek olsa da gelip sevsek o zaman hiç yapamam kusura bakmayın misafir ağırlayamam işim yorucu dedim
gelen giden bebek diyor bazılarına çok istiyorsan kacana söyle benden sana hayır gelmez diyorum hele birinin kocanı ölmüş bebek yap diyor bana bulayım sana koca o kadar istiyorsan bol bol yapsın dedim![]()
pariste bir gece nicini kitaptan esinlenipmi seçtin ben okumuştum okitabı![]()
anam kitabıdamı var bu nickinyok kitabını bilmiyom ben bizim diğer topikte bi muhabbet olmuştu parisle ilgili nickimi bu şekilde değiştim bende
dengesiz çok etrafta bizm olmuyordu tasası millete düşmüştü konu komşu akraba ilk sordukları bebekti![]()
Yok o yapılmaz da bir çare bulmak lazım, gece yarısı kapılarına dayanıp susturun şu köpeğinizi diyebilirsiniz, birkaç kez olunca onlar da rahatsız olurlar.var malesef herkes şikayetçi bizim kadar çığıran yok ama zabıtalar sık sık geliyor şikayet olduğu için ama dediğim nedenler den kanun gereği yapılacak bir şey yok işin kötü atacam camdan zehirli et ama vijdan azabı var hadi vijdanımı körelteyim hapis cezası var 6 aydan başlayan
benimkilerde soruyor geçen kaynanam dedi sizdede bebek olsa da gelip sevsek o zaman hiç yapamam kusura bakmayın misafir ağırlayamam işim yorucu dedim
gelen giden bebek diyor bazılarına çok istiyorsan kacana söyle benden sana hayır gelmez diyorum hele birinin kocanı ölmüş bebek yap diyor bana bulayım sana koca o kadar istiyorsan bol bol yapsın dedim![]()
etrafı dinemeyecen arkadaşım,senin fiziksel ve ruhsal olarak duruma hazır olman lazım.birileri istiyor diye bebek yapmak çok saçma.çünkü o birileri bebek doğunca yardımına gelmeyecek,ve çocuk biraz büyüsün utanmadan da ikincisini yaparsın artık,tek büyümez ki bu diyecekler...etrafa çok kulak asma,eşine bile kulak asma.SEN ne zaman hazırsan,o zaman olmalı bebek...
ben sana nick bulacaktım dimi valla bulamadım bir ara el atayım bu konuya
Yok o yapılmaz da bir çare bulmak lazım, gece yarısı kapılarına dayanıp susturun şu köpeğinizi diyebilirsiniz, birkaç kez olunca onlar da rahatsız olurlar.
Kaynanana süper cevap vermişsin, keşke ben de öyle söyleyebilsem daha ne isterim. Haklısın kendileri bebek sevecek diye biz çocuk yapamayız.
Teşekkür ederim, zaten öyle söylüyorum ben ne zaman hazır olursam o zaman, tabi olup olmayacağı da belli değil ama kısmet.
selam kızlar nasılsınız?
he bulacaktın sen bana bi nick![]()