selam gamze nasılsın?
ayyy hadi inşallah olur tatlım ya eee çocuklar nolacakbende dun bi is gorusmesine gittim, 2.eglemeye gectim, yarin belli olacak, umarim olur, offf, artik calismak istiyorum, yakinda bende size katilirim merak etme ...
şu raporlardan bir tüerlü kurtulamadık.
hasta olduğumuz zamanda işe yarasa bu kelime ama nerde
ben gidip yemegi yapim, koca gelecek, tencereler bos, hadi opuyorum, iste olanlara hayirli isler, zamanlarinizda tez gecsin diyorum ve diliyorum,
bende dün öyleydim insan herzaman aynı olmuyor canım kime almıştın tunuiği..benim birazda canım sıkılıyor
haleti ruhiyem ve yoğunluk bitkin düşürdü bugün beni
üff biz vermeye çalışıyoruz yaz geldi mayo giyilcek sende diyete başlaacayip yemek yedim o hoh kilo aldım yine
ayyy hadi inşallah olur tatlım ya eee çocuklar nolacak
ah beynelim ah sorma
hadi güzel güzel yemekler yap kocaya naş naşş
üff biz vermeye çalışıyoruz yaz geldi mayo giyilcek sende diyete başla
beynel canını sıkan bir şeymi var yoksa benim oğlanda diş yüzünden iştahı yok :2:
inanmam yav gitmiycenizmi denize hiç kısmayo giymiycemki niye başlayım ki kilom iyi benim 102
mayo giymiycemki niye başlayım ki kilom iyi benim 102
beynel canını sıkan bir şeymi var yoksa benim oğlanda diş yüzünden iştahı yok :2:
banada oluyo bazen pisikoloğu aramıştım ben kendimi mutsuz hissediyorum dedimson zamanlarda her şey üstüste gelmeye başladı ve kendimi koy verdim bende
arada depresyon dönemlerim oluyor bu mevsimlerde geldiler yine
sanırım oğlandan bana bulaştı sabah 6 da kahvaltı yaptıydım hala canım yemek yemek istemiyor diş çıkmazki bu yaştada
inanmam yav gitmiycenizmi denize hiç kıs
kesin 36-38 beden gibi birşeysindir sen
niyeki mandalina deniz fobinmi varki:44:11 yıldır girmiyorum
yok be ya beynelim 38 belki göbeğimi içeri çekersem
niyeki mandalina deniz fobinmi varki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?