Ölümüne Geyik Topiği :-))

var malesef herkes şikayetçi bizim kadar çığıran yok ama zabıtalar sık sık geliyor şikayet olduğu için ama dediğim nedenler den kanun gereği yapılacak bir şey yok işin kötü atacam camdan zehirli et ama vijdan azabı var hadi vijdanımı körelteyim hapis cezası var 6 aydan başlayan

benimkilerde soruyor geçen kaynanam dedi sizdede bebek olsa da gelip sevsek o zaman hiç yapamam kusura bakmayın misafir ağırlayamam işim yorucu dedim

gelen giden bebek diyor bazılarına çok istiyorsan kacana söyle benden sana hayır gelmez diyorum hele birinin kocanı ölmüş bebek yap diyor bana bulayım sana koca o kadar istiyorsan bol bol yapsın dedim

kızlar yakılarınızda benetton outlet mağazası varsa gidin 12 liraya gömlek vardı dün gittin çok güzel tşörtler 19 liraydı ben iki tane aldım resmini çekip koyarım...

heh öyle birşeydi

anammmm enemmm ben lazere gidiyordum ilk zamanlar çabuk olsun dedim bunu yaptım yapmaz olaydımmmmmmm anammmm enemmm hala acısını tüm bedenimde hissettim
Ya ben lazerden acayip memnunum, 4 seans gittim şuanda sayılabilir derecede. O anda ben kendimi şöyle teselli ediyorum, bunu ömür boyu çekeceğine bir kaç kez çek kurtul. 6 seansta bitiyormuş zaten, ve zamanla azaldığı için acısı da azalıyor, 3-4 ayda bir gidiyorum.
Bu arada ben inanmıyorum ya kıllı olduğunuza, kafa buluyorsunuz.

tuz limon olayı herkese ii olmuyo canısı ben tarihleri uyguladım sadece geçen ay sorun yaşadım

tarih işini bilmiyorum o mırçı ben şeffaf nylona koyup yenialınmış özel bölgeye iyice sardım mumyaladım zaman geçtikce ateş aldım ama o lanet naylonda açılmak bildi ne kopmak ateş tepemden sıçrarken bir yandan açılmayan naylona küfür ediyordum ama ne fayda uzun zamanki bu bana yıllarmışi gibi geldi yandım

dengesiz çok etrafta bizm olmuyordu tasası millete düşmüştü konu komşu akraba ilk sordukları bebekti

enem benim toz olma saatim gelmiş....görüşürüz muçaçalarım,dönmeye gayret etcem aranıza sonna...

Yok o yapılmaz da bir çare bulmak lazım, gece yarısı kapılarına dayanıp susturun şu köpeğinizi diyebilirsiniz, birkaç kez olunca onlar da rahatsız olurlar.
Kaynanana süper cevap vermişsin, keşke ben de öyle söyleyebilsem daha ne isterim. Haklısın kendileri bebek sevecek diye biz çocuk yapamayız.

Teşekkür ederim, zaten öyle söylüyorum ben ne zaman hazır olursam o zaman, tabi olup olmayacağı da belli değil ama kısmet.

hakediyorlar canım illa bana laf sok diyorlar

bunlar kızlar tşörtler 19 lira tanesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…