Ölümüne Geyik Topiği :-))

bulmaca gibi yazmışsın uykusuzum kafam çalışıymıyor bugünler dip notlu alabilirmiyim

aranızda kırgınlık dargınlık olduysa zaten samimi değilmiş demekki
insan kardeşiyle bile anlaşamıyo yeri gelince boşverrrr
kız kardeşim istanbulda evli tüm huylarımız karakterlerimiz zıt..

bulmaca gibi yazmışsın uykusuzum kafam çalışıymıyor bugünler dip notlu alabilirmiyim

aranızda kırgınlık dargınlık olduysa zaten samimi değilmiş demekki

o evlenmek istiyor ve neden diye sorguluyor bende bir daha bu konu açılmasın diyorum.
ben olmasamda hayatını yalnız yaşamanı istemiyorum hayata dön diyor bende şimdi susuyorum.

yemiş ayağına yatıyorum fıstık gibi hatunların hep bu şekilde konuştuğunu biliyorum. Örneğin sen

olabilebilir değil mi canım

evet evet vızır vızır bak şimdi sessizleşti sanki atağa geçmesini bekliyorum ama ne sabır var dimi hala sessiz

yok kzı sonradan oldum napalım kısmet

kısmet beynelim üzülme iyi tarafından bak vergi ödemiyorsun heryerde indirim var

insan kardeşiyle bile anlaşamıyo yeri gelince boşverrrr
kız kardeşim istanbulda evli tüm huylarımız karakterlerimiz zıt..

hımm çözdüm şimdi orası öylede insan birine kırılıyorsa çokda samimi gelmiyor bana çok sevdiğine kırılamaz galiba insan onun her huyunu iyiymiş gibi görür gibi

kız arkadaşınmı:44:

hala aynı konumu beynel aaaaa sana ne dedik biz şans ver sanki tam tersini demişiz gibi kafanın dikine gitmişsin yine bak gözlerim yuvalarından pörtledi ona göre

biz anlaşamıyoruz kardeşimle saptamaların doğu ama onun sevmediğim huyları var bir ortamda haklı olsa bile biri bu haklı demez susar kişisel çıkarına göre sonra ağresif oğluna zorla yedirmeye çalışıyo çok şımartıp dövüyo sonra böle şeylere sinir oluyorum
ben doğumdan sonra eve geldik dediki siz beğenmezsiniz benim yaptığım yemeyi dedi yapmadı aslında sıcakta yemek yapmayı sevmiyo ben yaptım sezeryanlı halimle.

cry bakma sen beynele dayak istiyor bu hatun
Allah two daki hemen evet deme huyunun yarısını beynele beynelin inadının yarısınıda two ya ver Yarrrabbiiii

sevdim kardeşini bana benziyor

sevdim kardeşini bana benziyor
mandalinam akrep burcumusun
ben niye hep kendimi yırttım bunca sene insanlar için artık daha az özverili olucam hayyatta kızkardeşimin doğumunda 16 günde 5 kilo verdim bizm annemiz yok herşeye yetişmeye çalışmaktan çok yorulmuştum

tuğçeyi çok seviyorum iyi kız hoş kız ama biraz saf bu kız ya o kalasla barışıp ilerde onu yalnız bırakmasından korkuyorum

bu adımı atabilecek kadar cesur değilim
ben canım haksızsam adım atarım herzaman gurur yapmam küçük bile olsa karşımdaki ama haklıysamda bir adım bile atmam doğru olan bu değilmi reelde sen bir adım atmalısın beynel hem bu konuda bir adım atmış olursun kendinle ilgili..

neyse bakalım iki gündür konuşmuyoruz artık aramıyor
olmadı nasılsın diye bir mesaj atarım

beynelim insan kendini törpülemeli hayatta kendini tanımalı olumsuz yönlerinini değiştirmeye çalışmalı..

haklısın ama insan başkalarını düşünmeye başladığında kendini unutuyor.
hayatın gailesi içerisinde o kadar boğuluyorki gerçeklerden yıldırım hızıyla uzaklaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…