Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın tuğçe iştemisin güzelim iş yoğun değilse ne diye çğrıyolarki hafta sonunda

Ben yokum ya kimsenin canı gelmek istemiyordur topike
Ama geldimm temizliğim bitti bende tabii
Eeee kızlar nörüyosunuz ben yokken herkes resimlerini koymuş

nörek iidr hevukcum sen nörüyon bakem ohhhh ne güsel inş bi daha heç kirlenmez temizlediğin yerler darısı bana

kızlar size fikir danışıcam. eşim cuma günü geliyor 7 günlük izne. o günler için eşime süpriz yapıp 3 günlük bir otelden rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum . bu günlerden biri benim doğumgünüme de denk geliyor bu arada. ama düşünüyorum da eşim evi çok özledim falan diyor. hoşlanmaz mı acaba? rezervasyon yaptırayım mı sizce?

slm canım az kalmış izine hade gözün aydın... düşüncen çok güzel ama yalnız kalabilecekseniz eviniz de olmak daha güzel olur bence ama gelen giden çok olursa gidin otele başbaşa kalın derim benn.. en iyisini sen bileceksin yani..

Son düzenleme:

tatlım işte bende onu düşünüyorum açıkçası. eminim yalnız kalamıcaz. bir de evde kalırsak yemek çocuk derken pek bişey anlamıycaz gibime geliyo. ama geçen gün evi çok özledim. yere çıplak ayakla basmayı özledim bide banyoya havlusuz gitmeyi falan özledim dedi :) adamın özlediklerine bak bu arada :) öyle işte kararsız kaldım.

canım benim yalnız kalamamak çok zor o zaman 2 günlüğüne falan gidin diyecem ama kızını bırakma sakın onuda götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…