bana direk sorsaydın ya ailenle yazıcaktım bakmadan yazıyorum bazen oğlan yanımda oynamak istiyokiz cryptic senin yazindan alinti:
evet şu an bekarsın pek bir şey anlamazsın aşlenle yaşıyorsun ama iyi niyetinden evlenimce çok zarar görürsün canım kendi kendine telkinlerde bulunmaya çalış değişme konusunda ben yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum insan kendi kendine yapıyo inan bana..
ne demek bu kelime?
bana direk sorsaydın ya ailenle yazıcaktım bakmadan yazıyorum bazen oğlan yanımda oynamak istiyo
gamze sen iş bulmamışmıydın kızkiz bende dusunuyorum aslem ne diye...yazilarda okurken, kimin yazdigini farketmemistim..
gamze sen iş bulmamışmıydın kız
canım pazartesi güzel haberler alırsın inşallah bizde markete gidicez sanırım sosyallik olsun maksatkızlar bugün açıklanmamış pazartesiye kaldı. 2 gün daha stress!!
nası yane?markette nası sosyalleşilir ki?canım pazartesi güzel haberler alırsın inşallah bizde markete gidicez sanırım sosyallik olsun maksat
canım pazartesi güzel haberler alırsın inşallah bizde markete gidicez sanırım sosyallik olsun maksat
canim cok SIKKIN bugun
noldu ki???:26:canim cok SIKKIN bugun
aaaaaaaa kaçırdım seni....selammm kızlaarrrrr ben geldimmm neler yaptınız bakalım ben yokken ????
sosyallik derken insan içine çıkmayı kastettim aslında floke haklısın bir bakıma zaten altınoluk öyle büyük şehirler gibi değil.....nası yane?markette nası sosyalleşilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?